Java for Mac OS X 10.6 Update 17

Java for Mac OS X 10.6 Update 17 parantaa Java SE 6:n tietoturvaa, luotettavuutta ja yhteensopivuutta. Päivitys mahdollistaa Java-liitännäisen verkkosivustokohtaisen hallinnan Safari 5.1.9:ssä tai uudemmassa sekä korvaa Java for Mac OS X 10.6:n aiemmat versiot.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Tämä julkaisu päivittää Applen toimittaman Java SE 6 -järjestelmän versioon 1.6.0_65 Mac OS X 10.6:ssa.

Lisätietoja

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on tässä artikkelissa:

http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=fi_FI

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.