Tietoja Xcode 5.0:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Xcode 5.0:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Xcode 5.0

• Git

Saatavuus: OS X Mountain Lion 10.8.4 tai uudempi.

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa oleva hyökkääjä saattoi saada haltuunsa käyttäjän tunnistetiedot tai muita luottamuksellisia tietoja.

Kuvaus: Käytettäessä imap-send-komentoa git ei varmistanut, että palvelimen isäntänimi oli sama kuin X.509-varmenteen domain-nimi. Tällöin välimieshyökkääjä pystyi tekeytymään SSL-palvelimeksi mielivaltaisella kelvollisella varmenteella. Ongelma on ratkaistu päivittämällä git versioon 1.8.3.1.

CVE-ID

CVE-2013-0308

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.