Tietoja Safari 5.1.10:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 5.1.10:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

• JavaScriptCore

Saatavilla seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Mac OS X 10.6.8, Mac OS X Server 10.6.8

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: JavaScriptCoren JSArray::sort()-menetelmässä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu rajojen lisätarkistuksella.

CVE-ID

CVE-2012-3748: HP TippingPointin Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Certified Securen Joost Pol ja Daan Keuper

CVE-2013-0997: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Vitaliy Toropov

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.