Äänen toistaminen AirPlaylla

Käytä AirPlayta musiikin, podcastien ja muun äänisisällön suoratoistamiseen Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay-yhteensopiviin kaiuttimiin.

Äänen toistaminen AirPlaylla iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

Suoratoista ääntä nopeasti iOS-laitteestasi Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen Ohjauskeskuksen avulla.

1. Avaa Ohjauskeskus.
  2. Pidä oikeassa yläkulmassa olevaa äänikorttia painettuna ja napauta .
  3. Napauta yhtä tai useampaa kaiutinta, niin voit suoratoistaa saman äänisisällön niissä kaikissa AirPlay 2:n avulla.

Voit myös toistaa äänisisältöä AirPlaylla iOS-laitteessa käyttämästäsi apista. Avaa vain appi, napauta ja valitse kaiutin.

Äänen toistaminen AirPlaylla Apple TV:stä

Äänisisällön suoratoistaminen Apple TV:ssä katseltavalta videolta HomePodiin tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen:

1. Pyyhkäise alas Apple TV -kaukosäätimen yläosasta.
  2. Valitse Ääni.
  3. Valitse kaiutin.

Voit myös suoratoistaa Apple TV:ssä kuuntelemaasi musiikkia. Pyyhkäise vain alas Apple TV -kaukosäätimen yläosasta, valitse ja sitten kaiutin. Tai paina Apple TV -kaukosäätimessä  ja pidä sitä painettuna, ja valitse sitten kaiutin.

Haluatko toistaa äänisisältöä useilla kaiuttimilla? AirPlay 2:lla voit toistaa samaa äänisisältöä useilla kaiuttimilla, jotka olet ottanut käyttöön kotonasi.

AirPlay-toistaminen Apple TV:stä HomePodiin on toistaiseksi beetavaiheessa.

Äänen toistaminen AirPlaylla iTunesista

Jos haluat suoratoistaa ääntä iTunesista HomePodiin, Apple TV:hen tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen, varmista, että Mac ja AirPlay-yhteensopiva kaiutin ovat yhteydessä samaan Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Avaa iTunes Macissa.
  2. Klikkaa iTunesin äänenvoimakkuuden säätimen oikealla puolella olevaa kuvaketta .
  3. Klikkaa kaiutinta, johon haluat suoratoistaa ääntä. Haluatko toistaa ääntä AirPlaylla useissa laitteissa? Klikkaa vain kaiuttimia, joihin haluat suoratoistaa sisältöä AirPlaylla.

Äänen toistaminen AirPlaylla Macista

Äänen suoratoistaminen Macista Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen:

1. Varmista, että Mac ja kaiutin ovat yhteydessä samaan Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.
  2. Klikkaa Macin valikkoriviltä .
  3. Valitse Äänen lähtölaite -kohdassa kaiutin, johon haluat suoratoistaa ääntä.