Äänen toistaminen AirPlaylla

Käytä AirPlayta musiikin, podcastien ja muun äänisisällön suoratoistamiseen Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay-yhteensopiviin kaiuttimiin.

Äänen toistaminen AirPlaylla iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

Suoratoista ääntä nopeasti iOS-laitteestasi Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen Ohjauskeskuksen avulla.

1. Avaa Ohjauskeskus:
    • iPhone X tai uudempi tai iPad, jossa on iOS 12 tai uudempi: pyyhkäise näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
    • iPhone 8 tai aiempi tai iOS 11 tai aiempi: pyyhkäise minkä tahansa näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Pidä oikeassa yläkulmassa olevaa äänikorttia painettuna ja napauta .
  3. Napauta yhtä tai useampaa kaiutinta, niin voit toistaa äänisisällön niissä kaikissa samaan aikaan.

Voit myös toistaa äänisisältöä AirPlaylla iOS-laitteessa käyttämästäsi apista. Avaa vain appi, napauta ja valitse kaiutin.

Lue lisätietoja AirPlayn käytön edellytyksistä ja tuetuista kaiuttimista.

Äänen toistaminen AirPlaylla Apple TV:stä

Katselitpa elokuvaa tai kuuntelitpa musiikkia Apple TV:ssä, äänisisältö suoratoistetaan HomePodiin tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen AirPlayn avulla.

AirPlay-toistaminen Apple TV:stä HomePodiin on toistaiseksi beetavaiheessa.

Katsottavan videon äänisisällön suoratoistaminen

1. Kun katsot elokuvaa Apple TV:ssä, pyyhkäise Apple TV Remoten yläosasta alas.
  2. Valitse Ääni.
  3. Valitse kaiutin. Voit halutessasi valita useita kaiuttimia, jos haluat toistaa äänisisällön niissä kaikissa samaan aikaan.

Kuunneltavan musiikin suoratoistaminen

1. Kun kuuntelet musiikkia Apple TV:ssä, pyyhkäise Apple TV Remoten yläosasta alas.
  2. Valitse .
  3. Valitse kaiutin. Voit halutessasi valita useita kaiuttimia, jos haluat toistaa äänisisällön niissä kaikissa samaan aikaan.

Voit myös painaa Apple TV Remotessa  pitkään ja valita kaiuttimen.

Äänisisällön suoratoistaminen AirPlaylla Macin tai Windows-tietokoneen iTunesista

Jos haluat suoratoistaa ääntä iTunesista HomePodiin, Apple TV:hen tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen, varmista, että Mac ja AirPlay-yhteensopiva kaiutin ovat yhteydessä samaan Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Varmista, että Macissa tai Windows-tietokoneessa on käytössä iTunesin uusin versio.
  2. Avaa iTunes Macissa tai Windows-tietokoneessa.
  3. Klikkaa iTunesin äänenvoimakkuuden säätimen oikealla puolella olevaa kuvaketta .
  4. Klikkaa kaiutinta, johon haluat suoratoistaa ääntä. Voit klikata myös useita kaiuttimia, jos haluat suoratoistaa äänisisällön niissä kaikissa samaan aikaan.

Lue lisätietoja AirPlayn käytön edellytyksistä ja tuetuista kaiuttimista.

Äänen toistaminen AirPlaylla Macista

Äänen suoratoistaminen Macista Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen:

1. Varmista, että Mac ja kaiutin ovat yhteydessä samaan Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.
  2. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset > Äänet.
  3. Valitse Lähtö-kohdassa kaiutin, johon haluat suoratoistaa ääntä.

Jos haluat käyttää äänilähtöasetuksia klikkaamalla valikkorivillä , valitse Näytä voimakkuus valikkorivillä.

Lue lisätietoja AirPlayn käytön edellytyksistä ja tuetuista kaiuttimista.