Äänisisällön suoratoistaminen AirPlaylla

Suoratoista musiikkia, podcasteja ja muuta äänisisältöä Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay 2 -yhteensopivaan kaiuttimeen tai äly-TV:hen. Toista äänisisältöä useista kaiuttimista kaikkialla kotonasi täydellisessä synkroniassa. Tai toista kaikissa huoneissa eri äänisisältöjä – kaikki tämä AirPlayn avulla.

Toista äänisisältöä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, jossa on iOS 11.4 tai uudempi, tai Macilla, jossa on macOS Catalina tai uudempi. Suoratoista sitten äänisisältö AirPlayn avulla AirPlay-yhteensopiviin kaiuttimiin tai älytelevisioihin.

Suoratoista äänisisältöä useisiin kaiuttimiin AirPlay 2:n avulla valitsemalla useita AirPlay 2 -yhteensopivia kaiuttimia tai älytelevisioita. Jotta voit pyytää Siriä toistamaan elokuvan tai TV-ohjelman huoneessa, jossa haluat katsella sitä, lisää AirPlay 2 -yhteensopivat kaiuttimet ja älytelevisiot huoneeseen Koti-apissa.

Äänisisällön suoratoistaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

Toista musiikkia iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, ja hallitse sitten musiikin toistopaikkaa Ohjauskeskuksessa:

1. Avaa Ohjauskeskus iPhonessa, iPod touchissa tai iPadissa:
    • Jos käytössäsi on iPhone X tai uudempi tai iPad, jossa on iPadOS tai uudempi, pyyhkäise näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
    • Jos käytössäsi on iPhone 8 tai aiempi tai iOS 11 tai aiempi, pyyhkäise näytön alaosasta ylöspäin.
  2. Pidä oikeassa yläkulmassa olevaa säätimien ryhmää painettuna ja napauta sitten AirPlay .
  3. Napauta kutakin kaiutinta tai TV:tä, josta haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.

Voit myös toistaa äänisisältöä AirPlaylla laitteessa käyttämästäsi apista. Avaa vain appi, napauta AirPlay  ja napauta sitten vähintään yhtä kaiutinta.

Äänisisällön suoratoistaminen Macista

1. Varmista, että Mac ja kaiutin ovat yhteydessä samaan Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.
  2. Avaa Macissa Apple Music.
  3. Klikkaa Apple Musicin äänenvoimakkuuden liukusäätimen oikealla puolella AirPlay .
  4. Klikkaa kaiuttimia tai TV:itä, joista haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.

Jos et näe AirPlay-kuvaketta  tai jos haluat suoratoistaa äänisisältöä toisesta apista:

1. Valitse Macin valikkorivillä Ohjauskeskus
  2. Klikkaa Ääni-kohdassa AirPlay
  3. Valitse kaiutin, josta haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.

Et voi suoratoistaa ääntä useista kaiuttimista AirPlaylla Macin valikkoriviltä.