Äänen toistaminen AirPlaylla

Suoratoista musiikkia, podcasteja ja muuta äänisisältöä Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay 2 -yhteensopivaan kaiuttimeen tai äly-TV:hen. Toista äänisisältöä useista kaiuttimista kaikkialla kotonasi täydellisessä synkroniassa. Tai toista kaikissa huoneissa eri äänisisältöjä – kaikki tämä AirPlayn avulla.

Aloittaminen

Äänisisällön toistaminen AirPlaylla iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

Toista musiikkia iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, ja hallitse sitten musiikin toistopaikkaa Ohjauskeskuksessa:

1. Avaa Ohjauskeskus:
    • iPhone X tai uudempi tai iPad, jossa on iOS 12 tai uudempi: pyyhkäise näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
    • iPhone 8 tai aiempi tai iOS 11 tai aiempi: pyyhkäise minkä tahansa näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Pidä oikeassa yläkulmassa olevaa äänikorttia painettuna ja napauta .
  3. Napauta kutakin kaiutinta tai TV:tä, josta haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.

Voit myös toistaa äänisisältöä AirPlaylla iOS-laitteessa käyttämästäsi apista. Avaa vain appi, napauta , ja napauta sitten vähintään yhtä kaiutinta.

Lue lisätietoja AirPlayn käytön edellytyksistä ja tuetuista kaiuttimista.

Äänisisällön toistaminen AirPlaylla Apple TV:stä

Katsoitpa sitten elokuvaa tai kuuntelitpa musiikkia Apple TV:llä, voit suoratoistaa äänisisältöä AirPlaylla yhteen tai useampaan HomePodiin tai AirPlay 2 -yhteensopivaan kaiuttimeen tai äly-TV:hen.

AirPlay-toistaminen Apple TV:stä HomePodiin on toistaiseksi beetavaiheessa.

Katsottavan videon äänisisällön suoratoistaminen

1. Kun katsot elokuvaa Apple TV:llä, pyyhkäise Apple TV Remoten yläosasta alas.
  2. Valitse Ääni.
  3. Valitse kaiuttimet tai TV:t, joista haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.

Kuunneltavan musiikin suoratoistaminen

1. Kun kuuntelet musiikkia Apple TV:llä, pyyhkäise Apple TV Remoten yläosasta alas.
  2. Valitse .
  3. Valitse kaiuttimet tai TV:t, joista haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.

Voit myös painaa Apple TV Remotessa  pitkään ja valita kaiuttimen.

Äänisisällön suoratoistaminen AirPlaylla Macin tai Windows-tietokoneen iTunesista

Varmista, että Macissasi tai Windows-tietokoneessasi on iTunesin uusin versio ja että laitteesi on yhdistetty samaan Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Avaa iTunes Macissa tai Windows-tietokoneessa.
  2. Klikkaa iTunesin äänenvoimakkuuden säätimen oikealla puolella olevaa kuvaketta .
  3. Klikkaa kaiuttimia tai TV:itä, joista haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.

Äänisisällön toistaminen AirPlaylla Macista

Äänisisällön suoratoistaminen Macista Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen:

1. Varmista, että Mac ja kaiutin ovat yhteydessä samaan Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.
  2. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset > Äänet.
  3. Valitse Lähtö-kohdassa kaiutin, josta haluat suoratoistaa äänisisältöä. Jos valitset Näytä voimakkuus valikkorivillä -valinnan, voit nopeasti vaihtaa äänilähtöä klikkaamalla valikkorivin kohtaa .

Et voi toistaa äänisisältöä useista kaiuttimista AirPlaylla Macin valikkoriviltä.

Lue lisätietoja AirPlayn käytön edellytyksistä ja tuetuista kaiuttimista.