Äänisisällön suoratoistaminen AirPlaylla

Suoratoista musiikkia, podcasteja ja muuta äänisisältöä Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay 2 -yhteensopivaan kaiuttimeen tai äly-TV:hen. Toista äänisisältöä useista kaiuttimista kaikkialla kotonasi täydellisessä synkroniassa. Tai toista kaikissa huoneissa eri äänisisältöjä – kaikki tämä AirPlayn avulla.

Aloittaminen

Varmista, että laitteesi vastaavat AirPlayn käytön vaatimuksia. Suoratoista äänisisältöä useisiin kaiuttimiin AirPlay 2:n avulla valitsemalla useita AirPlay 2 -yhteensopivia kaiuttimia tai älytelevisioita. Jotta voit pyytää Siriä toistamaan elokuvan tai TV-ohjelman huoneessa, jossa haluat katsella sitä, lisää AirPlay 2 -yhteensopivat kaiuttimet ja älytelevisiot huoneeseen Koti-apissa

Äänisisällön suoratoistaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista AirPlayn avulla

Toista musiikkia iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, ja hallitse sitten musiikin toistopaikkaa Ohjauskeskuksessa:

1. Avaa Ohjauskeskus iPhonessa, iPod touchissa tai iPadissa:
    • Jos käytössäsi on iPhone X tai uudempi tai iPad, jossa on iPadOS tai uudempi, pyyhkäise näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
    • Jos käytössäsi on iPhone 8 tai aiempi tai iOS 11 tai aiempi, pyyhkäise näytön alaosasta ylöspäin.
  2. Pidä oikeassa yläkulmassa olevaa säätimien ryhmää painettuna ja napauta sitten AirPlay-painiketta .
  3. Napauta kutakin kaiutinta tai TV:tä, josta haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.

Voit myös toistaa äänisisältöä AirPlaylla laitteessa käyttämästäsi apista. Avaa vain appi, napauta AirPlay-painiketta  ja napauta sitten vähintään yhtä kaiutinta.

Äänisisällön suoratoistaminen Apple TV:stä AirPlayn avulla

Kun katselet elokuvaa tai kuuntelet musiikkia Apple TV:llä, voit AirPlayn avulla suoratoistaa äänisisältöä AirPodeihin, Beats-kuulokkeisiin, HomePodiin tai AirPlay 2 -yhteensopiviin kaiuttimiin.

1. Toista ääntä, jonka haluat suoratoistaa Apple TV:stä, ja avaa sitten Ohjauskeskus pitämällä Apple TV -appi/Home -painiketta  painettuna.
  2. Valitse AirPlay .
  3. Valitse kuulokkeet tai kaiuttimet, joista haluat suoratoistaa nykyistä äänisisältöä.

Äänisisällön suoratoistaminen Apple Musicista Macissa AirPlayn avulla

Varmista, että Macissasi on Apple Musicin uusin versio ja että laitteesi on yhdistetty samaan Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Avaa Macissa Apple Music.
  2. Klikkaa Apple Musicin äänenvoimakkuuden säätimen oikealla puolella olevaa AirPlay-kuvaketta .
  3. Klikkaa kaiuttimia tai AirPlay 2 -yhteensopivaa TV:tä, joista haluat toistaa nykyistä äänisisältöä.

Äänisisällön suoratoistaminen Macista AirPlayn avulla

Äänisisällön suoratoistaminen Macista Apple TV:hen, HomePodiin tai AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen:

1. Varmista, että Mac ja kaiutin ovat yhteydessä samaan Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.
  2. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset > Äänet.
  3. Valitse Lähtö-kohdassa kaiutin, josta haluat suoratoistaa äänisisältöä. Jos valitset Näytä voimakkuus valikkorivillä -valinnan, voit nopeasti vaihtaa äänilähtöä klikkaamalla valikkorivin Voimakkuus  -kuvaketta.

Et voi suoratoistaa ääntä useista kaiuttimista AirPlaylla Macin valikkoriviltä.