Exchange-tilin luonnosten käyttäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Viestiluonnokset ovat Luonnokset-kansiossa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

iOS 10:ssä ja Exchange ActiveSyncin (EAS) versiossa 16 ja sitä uudemmissa Microsoft Exchange -palvelimesi synkronoi iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa olevat viestiluonnokset.

Luonnokset-kansio on Mailin kansioluettelon kärjessä. Tästä kansiosta löydät luomasi ja tallentamasi viestiluonnokset. Kun käytät Exchange-tiliäsi, voit muokata näitä luonnoksia ja lähettää ne mistä tahansa laitteesta tai tietokoneesta.

iOS 9 tukee Exchange ActiveSyncin (EAS) versiota 16, mutta se ei sisällä viestiluonnosten synkronointia.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.