Exchange-tilin luonnosten käyttäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Viestiluonnokset ovat Luonnokset-kansiossa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

iOS 10:ssä ja Exchange ActiveSyncin (EAS) versiossa 16 ja sitä uudemmissa Microsoft Exchange -palvelimesi synkronoi iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa olevat viestiluonnokset.

Luonnokset-kansio on Mailin kansioluettelon kärjessä. Tästä kansiosta löydät luomasi ja tallentamasi viestiluonnokset. Kun käytät Exchange-tiliäsi, voit muokata näitä luonnoksia ja lähettää ne mistä tahansa laitteesta tai tietokoneesta.

iOS 9 tukee Exchange ActiveSyncin (EAS) versiota 16, mutta se ei sisällä viestiluonnosten synkronointia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.