Tietoja AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivityksen 7.6.4 turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivityksen 7.6.4 turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivitys 7.6.4

• Saatavilla seuraaviin: 802.11n-tekniikkaa käyttävä AirPort Extreme -tukiasema, 802.11n-tekniikkaa käyttävä AirPort Express -tukiasema, Time Capsule

Vaikutus: Liitetty asiakas saattoi pystyä aiheuttamaan tukiaseman järjestelmän odottamattoman sulkeutumisen.

Kuvaus: Virheellisen pituisten pienten kehysten jäsentämisessä oli ongelma. Ongelma ratkaistiin lisäämällä koon tarkistus pienten kehysten jäsentämiseen.

CVE-ID

CVE-2013-5132: Codenomiconin Joonas Kuorilehto

Huomautus koskien laiteohjelmistoversio 7.6.4:n asentamista

Laiteohjelmistoversio 7.6.4 asennetaan Time Capsuleen tai 802.11n-tekniikkaa käyttävään AirPort-tukiasemaan laitteen mukana toimitetun AirPort-työkalun avulla.

Ennen päivittämistä laiteohjelmistoversioon 7.6.4 on suositeltavaa, että OS X -järjestelmissä asennetaan AirPort-työkalu 6.3.1 ja iOS-laitteissa AirPort-työkalu 1.3.1.

AirPort-työkalu on saatavilla Applen ohjelmistolataussivustolta osoitteesta http://support.apple.com/fi_FI/downloads/.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.