Tietoja AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivityksen 7.6.4 turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivityksen 7.6.4 turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivitys 7.6.4

• Saatavilla seuraaviin: 802.11n-tekniikkaa käyttävä AirPort Extreme -tukiasema, 802.11n-tekniikkaa käyttävä AirPort Express -tukiasema, Time Capsule

Vaikutus: Liitetty asiakas saattoi pystyä aiheuttamaan tukiaseman järjestelmän odottamattoman sulkeutumisen.

Kuvaus: Virheellisen pituisten pienten kehysten jäsentämisessä oli ongelma. Ongelma ratkaistiin lisäämällä koon tarkistus pienten kehysten jäsentämiseen.

CVE-ID

CVE-2013-5132: Codenomiconin Joonas Kuorilehto

Huomautus koskien laiteohjelmistoversio 7.6.4:n asentamista

Laiteohjelmistoversio 7.6.4 asennetaan Time Capsuleen tai 802.11n-tekniikkaa käyttävään AirPort-tukiasemaan laitteen mukana toimitetun AirPort-työkalun avulla.

Ennen päivittämistä laiteohjelmistoversioon 7.6.4 on suositeltavaa, että OS X -järjestelmissä asennetaan AirPort-työkalu 6.3.1 ja iOS-laitteissa AirPort-työkalu 1.3.1.

AirPort-työkalu on saatavilla Applen ohjelmistolataussivustolta osoitteesta http://support.apple.com/fi_FI/downloads/.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.