Apple Remote Desktop 3.7

Tässä artikkelissa kerrotaan Apple Remote Desktop 3.7:stä.

Apple Remote Desktop 3.7:ssä on päivitys Remote Desktop -ohjelmalle ja sillä hallittaville etäasiakastietokoneille.

Päivitysohjeet

Jos Remote Desktop on ostettu Mac App Storesta, päivitys näkyy Mac App Storen Päivitykset-välilehdellä. Jos Remote Desktop on asennettu optiselta levyltä, päivitys on saatavilla automaattisena ohjelmiston päivityksenä. Lisäksi käyttäjä voi ladata sen itse Applen tuen tiedostohauista.

Asiakastietokoneiden päivitys on saatavilla automaattisena ohjelmiston päivityksenä. Lisäksi käyttäjä voi ladata sen itse Applen tuen tiedostohauista. Asiakastietokoneisiin voi päivittää version 3.7 myös valitsemalla Remote Desktop 3.7:n Hallitse-valikosta Päivitä asiakasohjelmisto. Remote Desktop Client 3.7 toimitetaan OS X Mavericksin mukana.

Järjestelmävaatimukset

• Remote Desktop 3.7 vaatii OS X Lion 10.7.5:n, Mountain Lionin tai Mavericksin.

• Remote Desktop 3.7 -päivitys vaatii Apple Remote Desktop 3.0:n tai uudemman.

• OS X Mavericks vaatii Remote Desktop 3.7:n tai uudemman.

Uudet ominaisuudet

Päivitys parantaa Remote Desktop -ohjelman yleistä vakautta ja luotettavuutta sekä sisältää seuraavat parannukset:

• OS X Mavericksin tuki

• jaettu leikepöytä, jota voi käyttää sisällön automaattiseen kopiointiin ja sijoittamiseen paikallisen ja etätietokoneen välillä

• parempi tuki Mac-järjestelmille, joissa on useita näyttöjä tai useita IP-osoitteita

• parempi monitarkkailu, jossa näyttöjen välillä voi vaihtaa pyyhkäisemällä

• UNIX-etäkomentojen tuotosta ei enää lyhennetä.