iMovie (2013): iMovien aiemmissa versioissa annettujen avainsanojen käyttäminen

iMoviessa (2013) leikkeet, joissa on iMovien aiemmissa versioissa annettuja avainsanoja, näkyvät niin, että ylhäällä on sininen palkki. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten kyseisiä avainsanoja käytetään.

Leikkeelle annettujen avainsanojen tarkasteleminen:

1. Valitse valikkoriviltä Näytä > Näytä Skimmer-tiedot.
  2. Vie hiiri leikkeen päälle. Näkyviin tulee pieni ikkuna, jossa on leikkeelle annetut avainsanat.

Leikkeiden suodattaminen ja hakeminen avainsanan perusteella:

1. Valitse hakukenttä videoselaimen oikeasta yläkulmasta.
  2. Anna avainsana. Videoselaimessa näkyvät vain leikkeet, joilla on kyseinen avainsana. Avainsana täytyy antaa juuri sellaisena kuin se näkyy iMovien aiemmassa versiossa.