Tietoja OS X Server 2.2.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan OS X Server 2.2.2:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

OS X Server 2.2.2

• ClamAV

Saatavilla OS X Mountain Lion 10.8:lle ja tätä uudemmille versioille.

Vaikutus: ClamAV:ssä on useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: ClamAV:ssä oli useita haavoittuvuuksia, joista vakavin saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen. Ongelmat on ratkaistu tässä päivityksessä päivittämällä ClamAV versioon 0.97.8.

CVE-tunnus

CVE-2013-2020

CVE-2013-2021

• PostgreSQL

Saatavilla OS X Mountain Lion 10.8:lle ja tätä uudemmille versioille.

Vaikutus: PostgreSQL:ssä oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: PostgreSQL:ssä oli useita haavoittuvuuksia, joista vakavin saattoi johtaa tietojen vioittumiseen tai käyttöoikeuksien laajentumiseen. Ongelmat on ratkaistu tässä päivityksessä päivittämällä PostgreSQL versioon 9.2.4.

CVE-tunnus

CVE-2013-1899

CVE-2013-1900

CVE-2013-1901

• Wiki Server

Saatavilla OS X Mountain Lion 10.8:lle ja tätä uudemmille versioille.

Vaikutus: Wiki Serverissä oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: Wiki Serverissä oli useita sivustojen välisiä komentosarjaongelmia. Nämä ongelmat korjattiin parantamalla HTML-koodausta.

CVE-tunnus

CVE-2013-1034: Hoyt LLC:n David Hoyt

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.