iPod nano (7. sukupolvi): Kuvaileva tekstitys

iPod nanon (7. sukupolvi) ohjelmistopäivitys 1.0.3:n myötä voit mukauttaa kuvailevaa tekstitystä ja tekstitystä, jos ohjelma on vieraskielinen tai jos olet kuuro tai huonokuuloinen.

Kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen käyttöönotto

Kun olet päivittänyt iPod nanon, valitse Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Tekstitys ja kuvaileva tekstitys > Laita kuvaileva tekstitys päälle.

Voit valita kuvailevan tekstityksen ja tekstityksen tekstitysvalikosta, jos ne ovat saatavilla katsomassasi videossa. Tarkista videon vaihtoehdot klikkaamalla tekstityspainiketta . Napauttamalla painiketta näet videon vaihtoehdot:

Jos videolle ei ole saatavilla kuvailevaa tekstitystä tai tekstitystä, toisto-ohjaimissa ei näy tekstityspainiketta. Voit myös tarkistaa videon dokumentaatiosta, onko videossa kuvaileva tekstitys tai tekstitys.

Kuvailevan tekstityksen asetusten asettaminen

Voit mukauttaa iPodin tapaa näyttää kuvaileva tekstitys tai tekstitys tarpeidesi mukaan. Valitse iPod nanossa Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Tekstitys ja kuvaileva tekstitys > Tyyli. Voit valita jonkin valmiista tyyleistä: Oletus, Suurta tekstiä tai Klassinen. Jos haluat luoda oman tyylin, valitse Luo uusi tyyli….

Voit muuttaa tekstin fonttia, kokoa ja väriä sekä taustan väriä ja läpinäkyvyyttä. Ikkunan ylälaidassa on esikatselunäkymä uudesta tyylistä.

Kun olet tyytyväinen valintoihin, palaa mukautusasetuksiin pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle. Kun uusi tyyli on valmis, tallenna muutokset palaamalla tyylin päänäyttöön pyyhkäisemällä. Aseta uusi tyyli oletukseksi.

Mukautetut tekstitysohjaimet

Joissakin muun valmistajan verkkosivustoissa ja ohjelmissa on mukautetut videoiden tekstitysohjaimet. Lue lisätietoja dokumentaatiosta tai ota yhteys verkkosivuston omistajaan tai ohjelman kehittäjään.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.