Logic Remoten julkaisutiedot

Tässä artikkelissa kerrotaan Logic Remoten uusista ominaisuuksista.

Logic Remote 1.5.2:n uudet ominaisuudet

Uudet ominaisuudet

• Tuki laajennetuille askelsekvensserin työkaluille, joiden avulla voit esimerkiksi äänittää askeleita livenä ja muokata melodisia rumpukuvioita.
  • Sisältää vakauteen liittyviä parannuksia ja virheenkorjauksia.

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• Asetukset-valikossa on nyt Save As (Tallenna nimellä) -kohta.
  • Askelsekvensseri-näkymästä voidaan nyt äänittää live-dataa riveille.
  • Askelsekvensseri-näkymässä on nyt monotila, joka helpottaa monofonisten kuvioiden, kuten bassorivien, muokkaamista.
  • iPadin Askelsekvensseri-näkymästä voidaan nyt hallita askelsyötteen äänitystilaa.

Vakaus ja luotettavuus

• Ratkaisee ongelman, jonka takia Logic Remote sulkeutui odottamatta, kun näkymä vaihdettiin näppäinkomennoista älykkääseen ohjeeseen ohjesisällön edelleen latautuessa.

Suorituskyky

• Logic Remoten vierityksen suorituskykyä on parannettu, kun mikserissä navigoidaan Logic Pron oikealla tai vasemmalla nuolinäppäimellä.

Käyttöapu

• VoiceOver ilmoittaa nyt patchin valitsinpainikkeen oikein, kun Logic Remotea käytetään MainStagen kanssa.
  • Logic Remoten Live Loopsit -ruudukkoa voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.
  • Logic Remoten Remix FX -säätimiä voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

Live Loopsit

• Alchemyn Smart Controls -parametrit äänitetään nyt oikein Live Loopseihin Logic Remotesta.
  • Live Loopsien Asetukset-valikossa tehdyt muutokset näkyvät nyt odotetulla tavalla.
  • Logic Remotessa voidaan nyt valita useita tyhjiä Live Loops -soluja.
  • Live Loopsin Drummer- ja kuviosoluja voidaan nyt siirtää kaikkien raitojen välillä Logic Remoten raitapinossa.
  • Live Loops -näytöltä ja Koskettimisto-näkymän yläriviltä voidaan nyt valita useita soluja.
  • Ratkaisee ongelman, jonka takia Live Loops -näyttö ja Smart Controlit ja otelauta -ikkuna katosivat odottamatta, kun Hide Tracks -näyttö laitettiin päälle tai pois päältä Logic Prossa.
  • Pyyhkäiseminen yhdestä Live Loops -sarakkeen käynnistimestä toiseen Logic Remotessa lisää nyt solut jonoon odotetulla tavalla Logic Prossa.
  • Toisto-alivalikossa on nyt vahvistuksen ohjaus Live Loops -soluille.

Askelsekvensseri

• Askelsekvensserin kuvioalueiden toistoa jatketaan nyt, jos Askelsekvensseri-näkymä on kätkettynä toiston aikana ja Live Loops -solua napautetaan askeleen lisäämiseksi.
  • Kuvio-inspektorin avulla voidaan nyt muokata legaton, Automaatiotilan ja MIDI-kanavan asetuksia.

Mikseri

• Jos MainStagessa valitaan lähdöksi Mono, Logic Remote ei enää näytä panorointisäädintä kanavaraidassa.
  • Mikserikanavan valitseminen Logic Remotessa poistaa nyt muiden useiden valittujen raitojen valinnan.
  • Sends on Faders (Lähettää häivyttimiä käytettäessä) -valikkokohde on nyt koko ajan käytettävissä.
  • Lisäyksien valitseminen Ohjelmistoinstrumentti-kanavaraidoissa toimii edelleen, jos uusi lisätään jonkin Ohjelmistoinstrumentti-liitännäisen poistamisen jälkeen.
  • Häivyttimen kaksoisnapauttaminen nollaa nyt häivyttimen odotetulla tavalla 0 desibeliin.
  • Äänenvoimakkuuden häivyttimet pysyvät säädettävinä sen jälkeen, kun ne siirretään niiden minimisijaintiin.
  • Kanavamittarit näkyvät nyt edelleen mikserissä, kun näkymää vieritetään Logic Remotessa.
  • Lähetä-ponnahdusikkunat avautuvat nyt heti napautettaessa.
  • Alchemy-liitännäisen näkymä ei enää vaihda takaisin sivulle 1, kun kanavanäkymä laitetaan päälle tai pois päältä.
  • Space Designer -liitännäisen näkymä ei enää vaihda sivulle 1, kun sivulla 2 olevaa arvoa muokataan.
  • Ratkaisee ongelman, jonka takia Logic Remote odottamatta näytti sellaisten kanavien häivyttimet, jotka eivät sisältäneet valittua lähetystä Sends on Faders (Lähettää häivyttimiä käytettäessä) -tilassa.
  • Ratkaisee ongelman, jonka takia Logic Remote odottamatta näytti mikserin säätimet, kun kansioraita valittiin.
  • Logic Remoten mikserinäkymä päivittyy nyt luotettavammin vastaamaan Logic Prota.
  • Pyyhkäiseminen kahdella sormella Magic Trackpad 2:lla säätää nyt odotetulla tavalla äänenvoimakkuuden häivyttimiä.

Liitännäiset

• Taajuuskorjaimen Päällä/Pois-painikkeen laittaminen päälle tai pois ChromaVerbissä ei enää aiheuta sitä, että liitännäisikkuna siirtyy sivulle 1.

Remix FX

• Muutokset, jotka tehdään Remix FX:n suodatinnauhaan, kun FX-lukko on päällä, tulevat nyt näkyviin, kun koko Remix FX -näkymä paljastetaan.
  • Logic Remoten Remix FX -näkymän alalaidassa olevat kohdat ovat nyt käytettävissä.

Smart Controlit

• Logic Remoten Smart Controlit -näkymä päivittyy nyt entistä luotettavammin vastaamaan Logic Prota.

Automaatio

• Logic Remoten häivyttimet päivittyvät nyt odotetulla tavalla käytettäessä Touch Trim (Trimmaa)- tai Touch Relative (Suhteellinen) -automaatiotiloja.

Näppäinkomennot

• Uudet merkit, jotka luodaan Logic Remoten näppäinkomennolla, näkyvät nyt heti Logic Remotessa.
  • Smart Keyboardin 1-näppäimen painaminen Smart Controlit ja koskettimisto -näkymän avaamiseksi ei enää avaa silmukkaselainta, jos silmukkaselain näkyi aiemmassa näkymässä.
  • Näppäinkomennot-näkymä avautuu nyt suoraan viimeksi katsotulle sivulle toisesta näkymästä palattaessa.
  • Magic Keyboardille on nyt saatavilla Save Project (Tallenna projekti) -näppäinkomento.
  • Ratkaisee useita ongelmia, jotka koskevat näppäimistökomentojen suorittamista iPhoneen liitetyllä Bluetooth-näppäimistöllä.
  • Muokkaa näppäinkomentoja -valikko näkyy nyt odotetulla tavalla, kun Kirjasto-näkymä siirretään näytön alalaitaan.
  • Näppäinkomentoeditori näkyy nyt odotetulla tavalla, kun Muokkaa näppäinkomentoja valitaan aikajanan ollessa näkyvissä.

Yleistä

• Näytteiden lisääminen Drum Machine Designeriin ei enää aiheuta odottamattoman varoituksen näkymistä lyhyesti Logic Remotessa.
  • Aikanäyttö pysyy nyt näkyvissä, kun laitteen suunta vaihdetaan vaakasuunnasta pystysuuntaan iPhonessa.
  • Nuotit jatkuvat nyt odotetulla tavalla, kun MIDI-tiedosto tallennetaan Sustain-asetuksen ollessa päällä Smart Keyboardissa.
  • Ratkaisee ongelman, jonka takia Remix FX:stä kanavan taajuuskorjaimeen vaihtaminen saattoi aiheuttaa sen, että näyttö näkyi sumeana tai tyhjänä.
  • Kirjaston sijaintia ja kokoa näkymiä vaihdettaessa on parannettu.

Aiemmat versiot

Logic Remote 1.5.1

Vakaus/luotettavuus

• Logic Remote ei enää sulkeudu ajoittain odottamatta, kun säveliä soitetaan yhdistetyllä MIDI-koskettimistolla.

Mikseri

• Logic Remoten mikserinäkymä päivittyy nyt luotettavammin vastaamaan Logic Prota.
  • iPadissa häivyttimen siirtäminen mikserissä vierityksen jälkeen ei enää saa myös muita häivyttimiä näyttämään siltä, että niitä on siirretty.

Live Loopsit

• Ruudukon pysäytyspainike toimii nyt odotetulla tavalla sen jälkeen, kun Muokkaa-painiketta napautetaan Live Loopsit -näkymässä.

Kosketusinstrumentit

• Rumpupadit ja Smart Controlit näkyvät nyt luotettavasti sähkörumpusettipatcheja ladattaessa.

Logic Remote 1.5

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• Askelsekvensseriä voidaan nyt hallita iPadilla tai iPhonella iskujen, bassokulkujen ja melodisten osien luontia varten.
  • Tukee näppäimistökomentoja Smart Keyboardia tai Bluetooth-näppäimistöä käytettäessä.

Vakaus ja luotettavuus

• Logic Remote ei enää jumiudu ajoittain, kun
    • kirjastoa käytetään Mikserin katsomisen jälkeen ja ollaan yhteydessä MainStageen
    • iPhonessa käytetään Live Loopseja ja Remix-tehosteita.

Käyttöapu

• VoiceOver ilmoittaa nyt näkymän valintapainikkeet ylärivillä.
  • Sointunauhat-toiminnon Sustain-asetuksen poistaminen käytöstä VoiceOverilla toimii nyt oikein.

Live Loopsit

• Tilanteiden nimet ja käynnistinpainikkeet pysyvät nyt näkyvissä Live Loopsit -soluja vedettäessä.
  • Live Loopsit toimivat nyt luotettavammin tilanteita valittaessa ja käynnistettäessä.
  • Scene Setting (Tilanteen asetus) -ikkuna näkyy nyt luotettavasti sen jälkeen, kun Logic Prohon on lisätty kappaleita.
  • Soluja pyyhkäisemällä käynnistettäessä solut asetetaan nyt toistoa varten luotettavasti jonoon.
  • Logic Remote päivittää nyt näkymän luotettavasti Logicissa valittujen Live Loops -solujen näyttämistä varten.
  • Logic Remote vierittää nyt luotettavasti Live Loops -ruudukon koon säätämisen jälkeen.
  • Pitkiä säveliä ei enää odottamatta katkaista, kun solun tallennus alkaa.
  • Live Loops -solujen värit näkyvät nyt oikein, kun Region Color -asetukseksi asetetaan Logic Prossa As Track Color.

Mikseri

• Panoroijia, nuppeja ja häivyttimiä voidaan nyt hallita ulkoisella ohjauslevyllä tehtävillä kahden sormen eleillä.
  • Logic Remoten mikserinäkymä päivittyy nyt luotettavammin vastaamaan Logic Prota.
  • Liitännäisikkunoiden sivunäkymän ohjainpainikkeet reagoivat nyt yksittäisiin napautuksiin.
  • Drum Kit Designer -liitännäinen näkyy nyt luotettavasti Drummer-raitojen kanavaraidoilla.

Smart Controlit

• Logic Pron Smart Controlit -näkymä päivittyy nyt vastaamaan Logic Remotessa tehtyjä muutoksia.

Kosketusinstrumentit

• Kosketusinstrumentit reagoivat nyt luotettavasti kameran sovitinsarjalla yhdistettyjen ulkoisten ohjainten MIDI-syötteeseen.
  • iPhonen Otelauta-näkymä pysyy nyt näkyvissä, kun siirrytään Perform Using (Esitä käyttämällä) -näkymään ja siitä pois valintaa muuttamatta.

Sisältö

• Kirjasto-ikkuna pysyy nyt esiasetuksen napauttamisen jälkeen auki, mikä helpottaa äänten selaamista.

Yleistä

• iPhonen Leikkaa-toiminto toimii nyt odotetulla tavalla, kun Live Loops -solut valitaan vaakasuunnassa ja sitten vaihdetaan pystysuuntaan ennen Leikkaa-komennon suorittamista.
  • Logic Remote näyttää nyt oikean raidan, kun Smart Controlit -näkymästä vaihdetaan Live Loops -näkymään.
  • Logic Remote näyttää nyt valintaikkunan, kun Uusi raita -ikkuna on auki Logic Pron uudessa tyhjässä projektissa.

Logic Remote 1.4

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• Hallitse Live Loopseja iPadista tai iPhonesta käynnistämällä soluja tai vaihtamalla tilanteiden välillä.
  • Lisää Remix-tehosteita Multi-Touchilla yksittäisiin raitoihin tai koko kappalemiksaukseen.
  • Selaa ja lisää Apple Loopseja Live Loops -projekteihisi iPadilla.
  • Logic Remote tukee nyt Tummaa tilaa.

Käyttöapu

• iPhonen Otelauta on nyt käytettävissä VoiceOverilla.
  • I/O- ja Lähettää-toimintojen sekä päähäivyttimen asetukset ovat nyt käytettävissä VoiceOverilla.
  • VoiceOver ilmoittaa nyt edellisen raidan painikkeen oikein.

Vakaus/luotettavuus

• Logic Remote ei enää sulkeudu joskus odottamatta, kun sointunauhoja soitetaan välittömästi sen jälkeen, kun laite on herätetty 12,9 tuuman näytöllä varustettua iPad Prota käytettäessä.
  • Logic Remote ei enää sulkeudu joskus odottamatta, kun patcheja vaihdetaan nopeasti MainStagessa.

Mikseri

• Panorointi- ja Binaural Pan (Binauraalinen panorointi) -valikkokohteita ei enää näytetä odottamatta monokappaleissa, ja ne näkyvät odotetulla tavalla stereokappaleissa.
  • Kun Logic Remoten häivytin siirretään asentoon +6 dB, Logicin vastaava häivytin ei enää hyppää asentoon -∞.
  • Kappalepinoissa ei enää näy ylimääräistä panoroinnin säädintä.
  • Panoroinnin säädintä säädettäessä peitossa näkyy nyt absoluuttinen panoroinnin arvo eikä edelliseen asetukseen suhteutettu arvo.
  • Logic Remote näyttää nyt häivyttimet kullanvärisinä, kun Logic oli Sends on Faders (Lähettää häivyttimiä käytettäessä) -tilassa.
  • Projekteissa, joissa on enemmän kanavia kuin mitä voidaan näyttää kerralla, voit nyt näkymää pyyhkäisemällä siirtyä suoraan Mikserin Pää-kanavaraitaan.
  • Logic Remote näyttää nyt luotettavasti kanavaraitaan lisätyn toisen liitännäisen.
  • Kanavaraidan tulo-, lähtö-, stereo- ja panorointimääritysten ponnahdusikkunoissa on nyt valintamerkit määritettyjen asetusten kohdalla.
  • Logic Remote ei enää näytä harhaanjohtavia soolopainikkeita Stereolähtö- ja Pää-kanavaraidoilla.
  • Väylälähetyksiä ei enää joskus odottamatta ohiteta sen jälkeen, kun toinen väylä on ohitettu, laitteen kotipainiketta on painettu ja Logic Remote on taas tuotu edustalle.
  • Liitännäisten avauspainikkeet toimivat nyt luotettavasti.
  • Ohjelmistoinstrumentti-kanavaraidan Instrumentti-paikan arvoksi ei enää anneta Instrumentti-arvon sijaan Ei syötettä, kun Drum Kit Designer -liitännäinen poistetaan paikasta Logic Controlilla.
  • Liitännäisten ponnahdusikkunat toimivat nyt luotettavasti, kun liitännäisten järjestystä on muutettu kanavaraidassa.
  • Ensimmäisen kanavan nimi on nyt asianmukaisesti Audio 1 projekteissa, joissa on suuri määrä raitoja.
  • Logic Remote -mikserin ensimmäiset raidat reagoivat nyt kosketukseen projekteissa, joissa on enemmän raitoja kuin mitä iPadin näyttöön mahtuu kerralla.
  • Logic Remoten häivyttimet päivittyvät nyt näkyvästi odotetulla tavalla kirjoittamisen automatisoinnin jälkeen.
  • Logic Remoten häivyttimissä on nyt häivyttimien arvoina desimaalivälejä.
  • Monokanavissa ei enää näy virheellisesti panorointisäädintä, joka on panoroitu kokonaan vasemmalle.

Liitännäiset

• Vaihtaminen usean sivun liitännäisestä yhden sivun liitännäiseen ei enää muuta näkymää tyhjäksi.
  • Lineaarisen vaiheen taajuuskorjain on nyt ulkoasultaan samanlainen kuin Logic Pro X:ssä ja MainStagessa.
  • Parametristen taajuuksien vahvistuksen ohjaukset kanavan taajuuskorjaimessa vaikuttavat nyt oikeisiin taajuuksiin.
  • Channel EQ Gain Scaler (Kanavan taajuuskorjaimen vahvistuksen skaalaus)- ja Analysoija-asteikkosäätimiä voidaan nyt säätää suoraan kosketusnäytöstä.
  • Logic Remote näyttää nyt luotettavasti taajuuskorjauskaistan varjostetun kaistanleveysalueen kanavan taajuuskorjaimessa taajuutta säädettäessä.

Smart Controlit

• Drum Machine Designer -sarjan kappaleiden nimet näkyvät nyt Rumpupadit-näkymässä odotetulla tavalla.

Yleistä

• Smart Controlit eivät enää näytä passiivisilta patchin poiston kumoamisen jälkeen.
  • Sustain-kytkin aktivoituu nyt luotettavasti, kun Logic Remotella ja MainStagella siirrytään Smart Controlit ja koskettimisto -näkymästä Sointunauhat-näkymään ja siitä takaisin Smart Controlit ja koskettimisto -näkymään.
  • Näppäinkomennot-näkymässä säilyy nyt nykyinen sivu, kun siirrytään toiseen näkymään ja siitä takaisin.
  • Tempo and Time Signature (Tempo ja tahtilaji) -ikkunan Tempo-painikkeen napautus näkyy nyt selvästi.
  • Kun Näppäinkomennot-sivua muokataan iPhonessa vaakasuunnassa, oikea sivunumero näytetään luotettavasti.
  • Toistopää ei enää odottamatta vaihda paikkaa, kun iPhone X:ssä siirrytään pystyasennosta vaaka-asentoon.

Logic Remote 1.3.5

• Sisältää toimintavakauden parannuksia ja ohjelmistovirheiden korjauksia.

Logic Remote 1.3.4

• Sisältää toimintavakauden parannuksia ja ohjelmistovirheiden korjauksia.

Logic Remote 1.3.3

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• iPhonessa on nyt entistä enemmän kosketustoimintoja tukevia soittimen säätimiä muun muassa kitaraa, bassoa, rumpuja, Smart Stringsiä ja sointunauhoja varten.

Mikseri

• Mikserin päälähtökanavan nimi jää nyt näkyviin kappaleiden lisäämisen jälkeen.
  • Kun iPhonessa valitaan tyhjä Ohjelmistoinstrumentti-kanavaraita, ääniliitännän tulosäätimiä ei enää näytetä väärin.
  • Taajuuskorjain näkyy taas luotettavasti iOS-laitteessa oikein.
  • MainStageen lisättyjen Ulkoinen instrumentti -kanavaraitojen soolopainikkeet näkyvät nyt Logic Remotessa.
  • Stereolähtö-kanavan Tallenna-painike ei enää joskus näy iPhonessa.
  • Liitännäisasetusten ponnahdusikkuna pysyy nyt auki, kunnes napautat sen reunojen ulkopuolella, mikä helpottaa eri asetusten kokeilemista.

Vakaus ja luotettavuus

• Logic Remote ei enää sulkeudu odottamatta iPhonessa, jos laitetta pyöritetään Aloita avaamalla Logic-projekti -valintaikkunan ollessa näytössä.

Yleistä

• Jos MainStage käynnistetään uudelleen, kun Logic Remotessa näkyy Aloita avaamalla MainStage-konsertti -valintaikkuna, valintaikkuna sulkeutuu nyt odotetulla tavalla konsertin avaamisen jälkeen.
  • Logic Remotessa näkyy nyt Aloita avaamalla Logic-projekti -valintaikkuna eikä edellisen projektin mikseri, kun tiedosto suljetaan isäntäohjelmassa.
  • Logic Remote sallii nyt enintään kuuden Drummer-raidan luonnin GarageBandissa.
  • Sointunauhan otelaudalla soitetut vaimennetut nuotit tallennetaan nyt GarageBandissa oikein.
  • Pito poistetaan nyt automaattisesti käytöstä, kun arpeggiaattori on käytössä.
  • Kosketusinstrumentteja soitettaessa kosketusherkkyyden vaste on entistä parempi.

Liitännäiset

• Logic Remote hallitsee nyt Alchemyn kiekkoa odotetulla tavalla.

Logic Remote 1.3.2

Mikseri

• Mikseriä vieritettäessä huipputason mittarit eivät enää katoa.
  • Isäntäohjelmassa tehdyt kappaleiden nimien ja värien muutokset näkyvät nyt välittömästi Logic Remoten Inspektorissa.
  • Logic Remotessa tyhjää lähetystä napautettaessa näyttöön ei enää tule käyttökelvottomia komentoja, kuten Ohita.
  • Lähettää-valikko ei enää odottamatta ilmesty näyttöön Ulkoinen MIDI- tai Lähtö-kanavaa napautettaessa.
  • Isäntäohjelman alueella tehdyt kanavan panorointitilan muutokset näkyvät nyt välittömästi Logic Remotessa.
  • Stereon panorointisäätimet voidaan nyt kääntää suoraan Logic Remotesta.
  • Tallenna-painike tulee nyt luotettavasti näkyviin, kun Äänitys käytössä -painike näytetään tai kätketään GarageBandissa Logic Remotea iPhonessa käytettäessä.
  • Logic Remotella voi nyt lisätä uusia lähetyksiä, kun lähetysten ensimmäinen sivu on täynnä, mutta toisella sivulla ei vielä ole lähetyksiä.

Yleistä

• iPhonessa näytetään nyt kaikki tahtien ja iskujen paikka-arvot, kun toistopaikka on ennen kappaleen ensimmäistä tahtia.
  • Aikajana pysyy nyt näkyvissä, kun laite käännetään vaakatilaan ja sitten takaisin pystytilaan.
  • Ohjeen tunnisteet pysyvät nyt luotettavasti näkyvissä iPhonessa.

Logic Remote 1.3.1

Kosketusinstrumentit

• Rumpusetti voidaan nyt asettaa minkä tahansa Ohjelmistoinstrumentti-patchin Kosketusinstrumentti-syöttömenetelmäksi.
  • Logic Remoten Kosketusinstrumentti-syöttömenetelmä päivitetään nyt luotettavasti patcheja vaihdettaessa.
  • Kosketusinstrumentit-koskettimisto ei enää joissakin tilanteissa lähetä odottamattoman paljon Pito pois -viestejä.

Mikseri

• Ohjelman tasomittarit tallentavat nyt huipputasot yhtenäisesti.
  • Tasomittarit näyttävät nyt arvojen lukemat.
  • Taajuuskorjaimen tyhjää yleiskuvaa kaksoisnapautettaessa lisätään nyt isäntäohjelman määrittämä taajuuskorjainliitännäisen tyyppi.
  • Pakkaajan paikkaa kaksoisnapautettaessa lisätään nyt Compressor-liitännäinen.
  • Äänenvoimakkuuden häivytintä kaksoisnapautettaessa vahvistukseksi asetetaan 0 dB.
  • iPhonen Mikserin kanavissa näkyy nyt leikkeen osoitin.
  • Kaikki tasomittarit voidaan nyt nollata napauttamalla yhden mittarin huipputason näyttöä.
  • Logic Remoten Mikseri-näkymän yksittäiset lähetykset voidaan nyt ohittaa.
  • Logic Remoten Mikseri-näkymässä voidaan nyt määrittää uusia lähetyksiä.
  • Ohitetut lähetykset himmennetään nyt Logic Remoten Mikseri-näkymässä.
  • Kanavaraitoihin määritetyt liitännäiset voidaan nyt avata kaksoisnapauttamalla.
  • iPhonessa viimeisen lähetyksen poistaminen lähetysten 5–8 pankista saa nyt näkymän vaihtumaan lähetysten 1–4 pankiksi odotetulla tavalla.
  • iPhonessa Master-mittarin asteikko ei enää näy lineaarisena, kun Logicin asetuksissa valitaan eksponentiaalinen asetus.
  • EXS24:ssä Edellinen- ja Seuraava-painikkeet on nyt merkitty oikein.

Näppäinkomennot

• Logic Remoten näppäinkomentopainikkeet on nyt valaistu niiden tilan osoittamiseksi.

Yleistä

• Logic Remote tukee nyt Trimmaa- ja Suhteellinen-automaatiotiloja.
  • Logic Remote näyttää nyt valittujen patchien polut luotettavasti oikein.
  • Logic Remote ei enää lähetä odottamattomia Pito pois -viestejä MIDI-tallennuksen alussa.
  • iPad Pro Smart Keyboardin välilyöntinäppäintä voidaan nyt käyttää toiston pysäyttämiseen ja aloittamiseen.

Logic Remote 1.3

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• iPad Pron ja iPhonen tuki on lisätty.
    (iPhone-versio on yhteensopiva vain Logic Pro X:n kanssa ja sen käyttö on rajoitettu kuljetuksen hallintaan, kahden kanavanauhan häivyttimiin, automaattiseen tallennukseen ja näppäinkomentoihin.)
  • Voit nyt yhdistää samanaikaisesti useita Logic Remotea käyttäviä laitteita samaan isäntäohjelmaan.
  • Voit nyt vetää näppäinkomentopainikkeet Näppäinkomennot-näkymässä uusiin paikkoihin.
  • Nollaa soolo -painike hallitsee nyt soolon lopetus- ja palautuspainiketta Logic Pro X:ssä.

iPad Pron parannukset

• Suuren tarkkuutensa ansiosta iPad Pro pystyy näyttämään entistä enemmän:
    • Mikserin näkyvien kanavaraitojen määrä oli 9, nyt se on 12.
    • Soitettavissa olevien pianon koskettimien enimmäismäärä oli 31, nyt se on 41.
    • Näkyvien näppäinkomentopainikkeiden määrä oli 24, nyt se on 35.
    • Soitettavissa olevien sointunauhojen määrä oli 8, nyt se on 12.
  • iPad Pron Logic Remotessa on yhdistelmänäkymä, joka sisältää Smart Controlit- ja Kosketusinstrumentti-näkymän sekä Sointunauha-näkymän lisäksi myös rivin näppäinkomentoja.
  • iPad Prossa Kanavaraita-elementtiin liittyy liitännäisliitäntä. Sen ansiosta voit käyttää liitännäisketjua palaamatta Mikseri-näkymään.

Luotettavuus

• Logic Remote 1.3 sisältää yhteyttä parantavia korjauksia ja parannuksia.

Näppäinkomennot

• Näppäinkomennot-ikkuna päivitetään nyt odotetulla tavalla, kun isäntäohjelmaan muodostetaan yhteys uudelleen.
  • Määrittämätöntä näppäinkomentosolua Logic Remotessa napautettaessa Logic Pro X:n näyttö ei enää vilku.

Liitännäiset

• Kanavan taajuuskorjain -liitännäisikkunaa ei enää tarvitse avata isäntäohjelmassa, jotta Logic Remote näyttää taajuuskorjaimen käyrän.
  • Logic Remoten ES2 Digiwaves -liukusäätimen säätäminen ei enää saa ES2:ta odottamatta käymään aaltoja läpi.

Kosketusinstrumentit

• Näyttönäppäimistö antaa nyt odotetun äänimerkin, kun näppäimistöstä vaihdetaan sointunauhoihin ja sitten takaisin näppäimistöön.

Logic Remote 1.2.3

• Kanavan taajuuskorjaimen taajuuskorjainkäyrä piirretään nyt oikein.
  • Kanavan taajuuskorjaimen vahvistusarvo näytetään nyt näytössä oikeassa paikassa.
  • GarageBandin kanssa käytettäessä Logic Remote ei enää näytä Nuotin toisto- ja Pistepoisto-painikkeita Rumpulevyt-näkymässä.

Logic Remote 1.2.2

Uudet ominaisuudet

• Logic Remote sisältää nyt välilehdellisen Transform Padin ja X/Y-padin Smart Controlit Alchemy-instrumentteja varten.
  • Logic Pro X:ssä tai GarageBandissa voi nyt luoda useita Drummer-raitoja Logic Remoten avulla.
  • Instrumentti-liitännäinen avautuu nyt Instrumentti-paikkaa kaksoisnapautettaessa.

Muut päivitykset

• Sisältää vakauteen liittyviä yleisiä parannuksia.
  • Logic Remote näyttää nyt saman varoitusikkunan kuin Logic Pro X, kun Automaation kirjoitus -tila on valittuna.
  • Nykyinen kanava näytetään nyt valintamerkillä, kun Logic Remotessa valitaan tulo tai lähtö.

Logic Remote 1.2.1

Uudet ominaisuudet

• Logic Remote ei enää näytä Ulkoinen MIDI -kanavanauhojen tarpeetonta Soolo-painiketta.
  • Graafisen taajuuskorjaimen käyrien muokkaaminen on entistä sujuvampaa.
  • Voit nyt ohittaa kanavanauhan ponnahdusvalikot napauttamalla saman kanavanauhan mitä tahansa kohtaa.

Logic Remote 1.2

Uudet ominaisuudet

• Voit säätää Logic Pro X:n kanavan taajuuskorjainta suoraan iPadista.
  • Uusi liitännäisnäkymä mahdollistaa Logic- tai Audio Unit -liitännäisten parametrien käytön Logic Pro X:n kanssa.
  • Voit lisätä liitännäisiä ja järjestellä ne etänä Logic Pro X:n avulla.
  • Hallitse mikrofonia ja yhteensopivien ääniliitäntöjen muita tuloasetuksia.
  • Voit nyt liikkua raitojen välillä LCD-näytön ponnahdusvalikossa.
  • Pitämällä kuljetuskanavan vaihtopainikkeita painettuina voit liikkua raitojen tai kanavien välillä.
  • Nupin keskikohdan napauttaminen kerran ei enää vaikuta nupin arvoon.
  • Basson otelauta -kosketusinstrumentti on nyt käytettävissä kaikkien patchien kanssa.
  • Logic Remote pystyy nyt ohittamaan järjestelmän nukkumisasetukset iPadissa.
  • Metronomi-painikkeen tila vastaa nyt Metronomin tilaa Logic Pro X:ssä tai GarageBandissa.
  • Mikseri avautuu nyt viimeksi valittuun näkymään.

Vakaus

• Logic Remote ei enää sulkeudu odottamatta, kun Rumpulevy- tai Sointunauha-näkymästä siirrytään Smart Controlit -näkymään rumpukone-patchin ollessa valittuna.

Yleistä

• Jos avaat Logic Pro X:n uudelleen, Logic Remote ei enää näytä tarpeetonta Aloita avaamalla Logic-projekti -valintaikkunaa lyhyesti, kun yhteys muodostetaan uudelleen.
  • Logic Remote ei enää ohita MainStagen tremolonupin paikkaa.
  • Seuraavan ja edellisen patchin painikkeet ovat nyt luotettavasti käytettävissä MainStagessa, kun valitset patch-luettelon ensimmäisen tai viimeisen patchin.

Logic Remote 1.1.1

• Lisätty iOS 8:n tuki.

Logic Remote 1.1

• Uusi, yksinkertaistettu ulkoasu
  • Kosketusinstrumentteja varten on lisätty entistä useampia sävelasteikkovaihtoehtoja.

Logic Remote 1.0.4

Korjaa ongelman, joka esti sävelasteikkotilojen ja sointunauhojen päivittämisen projektin nykyiseen sävellajiin.

Logic Remote 1.0.3

• Sisältää MainStage 3:n tuen.
  • Ohjelmaan on nyt lisätty liukusäädin, jolla voi säätää kosketusinstrumenttien kosketusherkkyyttä.
  • Logic Remotessa ei enää ole Uusi Drummer-raita -valikkovaihtoehtoa, kun nykyisessä Logic-projektissa on jo Drummer-raita.
  • Liitännäisen lisäysnäyttö ei enää ole tyhjä, kun Smart Controlit- ja Kosketusinstrumentit-näkymässä on luotu uusi projekti.
  • Poista näppäinkomento -valikkokohde ei enää tule näyttöön, kun Näppäinkomennot-ikkunassa napautetaan tyhjää ruutua.
  • Korjattu harvoin ilmenevä ongelma, jonka vuoksi Logic Remoten ja GarageBandin aikajanat eivät ehkä pysyneet synkronoituina.
  • Logic Remote ei enää estä iPadia siirtymistä nukkumistilaan.
  • Kun hammasratasvalikossa luodaan uusi patch, Logic Remote siirtyy nyt Kirjasto-näkymään.
  • Sisältää useita käyttöapuominaisuuksiin liittyviä parannuksia.

Logic Remote 1.0.2

• Lisätty GarageBandin Mac-version (10.0) tuki.
  • Kosketusinstrumenttien herkkyysaluetta voi säätää.
  • Kirjastoselain ja Smart Controlit näkyvät nyt näytössä yhdessä.
  • Sisältää suorituskykyä ja vakautta lisääviä parannuksia.

Logic Remote 1.0.1

• Sisältää useita parannuksia, joilla on ratkaistu Logic Remotea Logic Pro X -tietokoneeseen yhdistettäessä ilmenneet ongelmat.
  • Ratkaistu ongelma, jonka vuoksi Logic Remote saattoi sulkeutua odottamatta, kun Mikserissä vaihdettiin pankkia häivytintä siirrettäessä.
  • Ratkaistu ongelma, jonka vuoksi nuotit saattoivat jäädä soimaan artikulaatioasetuksia muutettaessa.
  • Korjattu ongelma, jonka vuoksi Sointunauha-ikkuna saattoi muuttua mustaksi, jos sen ollessa auki luotiin tyhjä Ohjelmistoinstrumentti-raita.
  • Ratkaistu ongelma, jonka vuoksi Logic Remoten LCD-näytössä saattoi näkyä Ei yhteydessä -viesti Logic Pro X:ään yhdistämisen jälkeen.
  • Herkkyysaluetta on lisätty ohjelmistoinstrumentteja Logic Remotella soitettaessa.
  • Ratkaistu ongelma, jonka vuoksi poistuminen Logic Remotesta koskettimiston koskettimia painettaessa saattoi johtaa nuottien jumittumiseen Logic Pro X:ssä.
  • Sisältää useita parannuksia, joiden tarkoituksena on vähentää nuottien jäämistä soimaan, kun iPadin kanssa käytetään USB-näppäimistöä.
  • iPad ei enää siirry nukkumaan, jos Logic Remote lähettää MIDI-tiedostoa tai jos Logic Pro X toistaa sisältöä.