Logic Remoten julkaisutiedot

Tässä artikkelissa kerrotaan Logic Remoten uusista ominaisuuksista.

Logic Remote 1.5.4:n uudet ominaisuudet

Vakaus ja luotettavuus

• Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Logic Remote saattoi sulkeutua odottamatta, jos näkymiä vaihdettiin nopeasti.

• Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Logic Remote saattoi sulkeutua odottamatta tai jumiutua välillä, jos painiketta kaksoisnapautettiin, kun ponnahdusvalikko oli avoinna.

Mikseri

• Logic Remote voi nyt lisätä RemixFX:n päälähtöväylään surround-projekteissa.

• Lähettää näyttää nyt visuaalisen merkin, jos Lähettää liukusäätimillä on käytössä.

• Häivyttimiä voidaan nyt muokata heti, kun niitä kosketetaan.

Live Loopsit

• Live Loops ‑ruudukon sarakkeisiin Logic Remotella tehdyt asetukset säilytetään nyt, jos projekti suljetaan ja avataan sitten uudelleen.

• Kirjasto-näkymä sulkeutuu nyt, jos Apple Loopsit vedetään kirjastosta Live Loops ‑ruudukkoon.

Askelsekvensseri

• Alirivejä voidaan nyt lisätä askelsekvensseriin ja poistaa siitä Logic Remoten avulla.

Äänikirjasto ja sisältö

• Logic Remoten äänikirjaston suodatin pysyy nyt synkronoituna Macin Logic Pron suodattimen kanssa.

Yhteydet

• Jos Logic Remoten yhteys Logiciin katkeaa, se näyttää nyt Logicin askelsekvensserin riveihin tehdyt muutokset, kun yhteys on muodostettu uudelleen.

Aiemmat versiot

Logic Remote 1.5.3

Suorituskyky

• Mikserin vierityksen suorituskykyä on parannettu.

Käyttöapu

• VoiceOver ilmoittaa nyt kaikki sävellajit oikein.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein raidan nimen nestekidenäytössä.

• VoiceOver ilmoittaa nyt oikein toistopaikan sijainnin nestekidenäytössä.

• VoiceOver ilmoittaa nyt syklipainikkeen oikein.

• Korjattu ongelma, jonka vuoksi VoiceOver saattoi joskus ilmoittaa nestekidenäytössä olevan Arpeggioi-painikkeen, jota ei ole olemassa.

Mikseri

• Liitännäisiä voi nyt siirtää lisäysten välillä kanavaraitainspektorissa.

• Passiivisia liitännäisiä sisältävien kanavaraitojen ensimmäinen liitännäispaikka näkyy nyt Logic Remotessa.

• Liitännäisten asetuksia voi nyt kopioida ja sijoittaa mikserinäkymän ja liitännäisen asetusnäkymän välillä.

• Häivytinten lähtöjen panorointinupit ovat nyt näkyvissä Logic Remoten mikserin itsenäisessä panorointitilassa.

• Häivyttimiä edeltävät lähdöt näkyvät mikserissä nyt eri väreillä.

Live Loopsit

• Raidan poistaminen Logic Remoten Live Loops -ruudukosta on nyt mahdollista.

• Live Loops -ruudukossa olevat jonotetut solut vilkkuvat nyt samanaikaisesti, vaikka ne olisi valittu yksitellen.

• Live Loops -raitojen poistaminen Logic-säätimessä on nyt mahdollista.

• Logic Remote näyttää nyt Live Loops -soluihin tallennetun äänen yleiskuvan aaltomuotona, kun tallennus lopetetaan yleisellä kuljetuksen pysäytyspainikkeella.

Äänikirjasto

• Logic Remotella voi nyt valita ääniä MainStagen äänikirjastosta.

Smart Controlit

• MainStagen kitarakonserttien Smart Controlit on nyt saatavilla Logic Remotessa luotettavasti.

Näppäinkomennot

• Toista viimeisestä alkupisteestä -toiminto toimii nyt odotetulla tavalla.

Älykäs ohje

• Tarpeetonta "Älykkään ohjeen sisältöä ei voitu ladata" -ilmoitusta ei enää tule Macin Logic Prota uudelleen avattaessa, jos sisältö on jo ladattu.

Logic Remote 1.5.2

Uudet ominaisuudet

• Tuki laajennetuille askelsekvensserin työkaluille, joiden avulla voit esimerkiksi äänittää askeleita livenä ja muokata melodisia rumpukuvioita.

• Sisältää vakauteen liittyviä parannuksia ja virheenkorjauksia.

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• Asetukset-valikossa on nyt Save As (Tallenna nimellä) -kohta.

• Askelsekvensseri-näkymästä voidaan nyt äänittää live-dataa riveille.

• Askelsekvensseri-näkymässä on nyt monotila, joka helpottaa monofonisten kuvioiden, kuten bassorivien, muokkaamista.

• iPadin Askelsekvensseri-näkymästä voidaan nyt hallita askelsyötteen äänitystilaa.

Vakaus ja luotettavuus

• Ratkaisee ongelman, jonka takia Logic Remote sulkeutui odottamatta, kun näkymä vaihdettiin näppäinkomennoista älykkääseen ohjeeseen ohjesisällön edelleen latautuessa.

Suorituskyky

• Logic Remoten vierityksen suorituskykyä on parannettu, kun mikserissä navigoidaan Logic Pron oikealla tai vasemmalla nuolinäppäimellä.

Käyttöapu

• VoiceOver ilmoittaa nyt patchin valitsinpainikkeen oikein, kun Logic Remotea käytetään MainStagen kanssa.

• Logic Remoten Live Loopsit -ruudukkoa voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

• Logic Remoten Remix FX -säätimiä voidaan nyt käyttää VoiceOverin avulla.

Live Loopsit

• Alchemyn Smart Controls -parametrit äänitetään nyt oikein Live Loopseihin Logic Remotesta.

• Live Loopsien Asetukset-valikossa tehdyt muutokset näkyvät nyt odotetulla tavalla.

• Logic Remotessa voidaan nyt valita useita tyhjiä Live Loops -soluja.

• Live Loopsin Drummer- ja kuviosoluja voidaan nyt siirtää kaikkien raitojen välillä Logic Remoten raitapinossa.

• Live Loops -näytöltä ja Koskettimisto-näkymän yläriviltä voidaan nyt valita useita soluja.

• Ratkaisee ongelman, jonka takia Live Loops -näyttö ja Smart Controlit ja otelauta -ikkuna katosivat odottamatta, kun Hide Tracks -näyttö laitettiin päälle tai pois päältä Logic Prossa.

• Pyyhkäiseminen yhdestä Live Loops -sarakkeen käynnistimestä toiseen Logic Remotessa lisää nyt solut jonoon odotetulla tavalla Logic Prossa.

• Toisto-alivalikossa on nyt vahvistuksen ohjaus Live Loops -soluille.

Askelsekvensseri

• Askelsekvensserin kuvioalueiden toistoa jatketaan nyt, jos Askelsekvensseri-näkymä on kätkettynä toiston aikana ja Live Loops -solua napautetaan askeleen lisäämiseksi.

• Kuvio-inspektorin avulla voidaan nyt muokata legaton, Automaatiotilan ja MIDI-kanavan asetuksia.

Mikseri

• Jos MainStagessa valitaan lähdöksi Mono, Logic Remote ei enää näytä panorointisäädintä kanavaraidassa.

• Mikserikanavan valitseminen Logic Remotessa poistaa nyt muiden useiden valittujen raitojen valinnan.

• Sends on Faders (Lähettää häivyttimiä käytettäessä) -valikkokohde on nyt koko ajan käytettävissä.

• Lisäyksien valitseminen Ohjelmistoinstrumentti-kanavaraidoissa toimii edelleen, jos uusi lisätään jonkin Ohjelmistoinstrumentti-liitännäisen poistamisen jälkeen.

• Häivyttimen kaksoisnapauttaminen nollaa nyt häivyttimen odotetulla tavalla 0 desibeliin.

• Äänenvoimakkuuden häivyttimet pysyvät säädettävinä sen jälkeen, kun ne siirretään niiden minimisijaintiin.

• Kanavamittarit näkyvät nyt edelleen mikserissä, kun näkymää vieritetään Logic Remotessa.

• Lähetä-ponnahdusikkunat avautuvat nyt heti napautettaessa.

• Alchemy-liitännäisen näkymä ei enää vaihda takaisin sivulle 1, kun kanavanäkymä laitetaan päälle tai pois päältä.

• Space Designer -liitännäisen näkymä ei enää vaihda sivulle 1, kun sivulla 2 olevaa arvoa muokataan.

• Ratkaisee ongelman, jonka takia Logic Remote odottamatta näytti sellaisten kanavien häivyttimet, jotka eivät sisältäneet valittua lähetystä Sends on Faders (Lähettää häivyttimiä käytettäessä) -tilassa.

• Ratkaisee ongelman, jonka takia Logic Remote odottamatta näytti mikserin säätimet, kun kansioraita valittiin.

• Logic Remoten mikserinäkymä päivittyy nyt luotettavammin vastaamaan Logic Prota.

• Pyyhkäiseminen kahdella sormella Magic Trackpad 2:lla säätää nyt odotetulla tavalla äänenvoimakkuuden häivyttimiä.

Liitännäiset

• Taajuuskorjaimen Päällä/Pois-painikkeen laittaminen päälle tai pois ChromaVerbissä ei enää aiheuta sitä, että liitännäisikkuna siirtyy sivulle 1.

Remix FX

• Muutokset, jotka tehdään Remix FX:n suodatinnauhaan, kun FX-lukko on päällä, tulevat nyt näkyviin, kun koko Remix FX -näkymä paljastetaan.

• Logic Remoten Remix FX -näkymän alalaidassa olevat kohdat ovat nyt käytettävissä.

Smart Controlit

• Logic Remoten Smart Controlit -näkymä päivittyy nyt entistä luotettavammin vastaamaan Logic Prota.

Automaatio

• Logic Remoten häivyttimet päivittyvät nyt odotetulla tavalla käytettäessä Touch Trim (Trimmaa)- tai Touch Relative (Suhteellinen) -automaatiotiloja.

Näppäinkomennot

• Uudet merkit, jotka luodaan Logic Remoten näppäinkomennolla, näkyvät nyt heti Logic Remotessa.

• Smart Keyboardin 1-näppäimen painaminen Smart Controlit ja koskettimisto -näkymän avaamiseksi ei enää avaa silmukkaselainta, jos silmukkaselain näkyi aiemmassa näkymässä.

• Näppäinkomennot-näkymä avautuu nyt suoraan viimeksi katsotulle sivulle toisesta näkymästä palattaessa.

• Magic Keyboardille on nyt saatavilla Save Project (Tallenna projekti) -näppäinkomento.

• Ratkaisee useita ongelmia, jotka koskevat näppäimistökomentojen suorittamista iPhoneen liitetyllä Bluetooth-näppäimistöllä.

• Muokkaa näppäinkomentoja -valikko näkyy nyt odotetulla tavalla, kun Kirjasto-näkymä siirretään näytön alalaitaan.

• Näppäinkomentoeditori näkyy nyt odotetulla tavalla, kun Muokkaa näppäinkomentoja valitaan aikajanan ollessa näkyvissä.

Yleistä

• Näytteiden lisääminen Drum Machine Designeriin ei enää aiheuta odottamattoman varoituksen näkymistä lyhyesti Logic Remotessa.

• Aikanäyttö pysyy nyt näkyvissä, kun laitteen suunta vaihdetaan vaakasuunnasta pystysuuntaan iPhonessa.

• Nuotit jatkuvat nyt odotetulla tavalla, kun MIDI-tiedosto tallennetaan Sustain-asetuksen ollessa päällä Smart Keyboardissa.

• Ratkaisee ongelman, jonka takia Remix FX:stä kanavan taajuuskorjaimeen vaihtaminen saattoi aiheuttaa sen, että näyttö näkyi sumeana tai tyhjänä.

• Kirjaston sijaintia ja kokoa näkymiä vaihdettaessa on parannettu.

Logic Remote 1.5.1

Vakaus/luotettavuus

• Logic Remote ei enää sulkeudu ajoittain odottamatta, kun säveliä soitetaan yhdistetyllä MIDI-koskettimistolla.

Mikseri

• Logic Remoten mikserinäkymä päivittyy nyt luotettavammin vastaamaan Logic Prota.

• iPadissa häivyttimen siirtäminen mikserissä vierityksen jälkeen ei enää saa myös muita häivyttimiä näyttämään siltä, että niitä on siirretty.

Live Loopsit

• Ruudukon pysäytyspainike toimii nyt odotetulla tavalla sen jälkeen, kun Muokkaa-painiketta napautetaan Live Loopsit -näkymässä.

Kosketusinstrumentit

• Rumpupadit ja Smart Controlit näkyvät nyt luotettavasti sähkörumpusettipatcheja ladattaessa.

Logic Remote 1.5

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• Askelsekvensseriä voidaan nyt hallita iPadilla tai iPhonella iskujen, bassokulkujen ja melodisten osien luontia varten.

• Tukee näppäimistökomentoja Smart Keyboardia tai Bluetooth-näppäimistöä käytettäessä.

Vakaus ja luotettavuus

• Logic Remote ei enää jumiudu ajoittain, kun

• kirjastoa käytetään Mikserin katsomisen jälkeen ja ollaan yhteydessä MainStageen

• iPhonessa käytetään Live Loopseja ja Remix-tehosteita.

Käyttöapu

• VoiceOver ilmoittaa nyt näkymän valintapainikkeet ylärivillä.

• Sointunauhat-toiminnon Sustain-asetuksen poistaminen käytöstä VoiceOverilla toimii nyt oikein.

Live Loopsit

• Tilanteiden nimet ja käynnistinpainikkeet pysyvät nyt näkyvissä Live Loopsit -soluja vedettäessä.

• Live Loopsit toimivat nyt luotettavammin tilanteita valittaessa ja käynnistettäessä.

• Scene Setting (Tilanteen asetus) -ikkuna näkyy nyt luotettavasti sen jälkeen, kun Logic Prohon on lisätty kappaleita.

• Soluja pyyhkäisemällä käynnistettäessä solut asetetaan nyt toistoa varten luotettavasti jonoon.

• Logic Remote päivittää nyt näkymän luotettavasti Logicissa valittujen Live Loops -solujen näyttämistä varten.

• Logic Remote vierittää nyt luotettavasti Live Loops -ruudukon koon säätämisen jälkeen.

• Pitkiä säveliä ei enää odottamatta katkaista, kun solun tallennus alkaa.

• Live Loops -solujen värit näkyvät nyt oikein, kun Region Color -asetukseksi asetetaan Logic Prossa As Track Color.

Mikseri

• Panoroijia, nuppeja ja häivyttimiä voidaan nyt hallita ulkoisella ohjauslevyllä tehtävillä kahden sormen eleillä.

• Logic Remoten mikserinäkymä päivittyy nyt luotettavammin vastaamaan Logic Prota.

• Liitännäisikkunoiden sivunäkymän ohjainpainikkeet reagoivat nyt yksittäisiin napautuksiin.

• Drum Kit Designer -liitännäinen näkyy nyt luotettavasti Drummer-raitojen kanavaraidoilla.

Smart Controlit

• Logic Pron Smart Controlit -näkymä päivittyy nyt vastaamaan Logic Remotessa tehtyjä muutoksia.

Kosketusinstrumentit

• Kosketusinstrumentit reagoivat nyt luotettavasti kameran sovitinsarjalla yhdistettyjen ulkoisten ohjainten MIDI-syötteeseen.

• iPhonen Otelauta-näkymä pysyy nyt näkyvissä, kun siirrytään Perform Using (Esitä käyttämällä) -näkymään ja siitä pois valintaa muuttamatta.

Sisältö

• Kirjasto-ikkuna pysyy nyt esiasetuksen napauttamisen jälkeen auki, mikä helpottaa äänten selaamista.

Yleistä

• iPhonen Leikkaa-toiminto toimii nyt odotetulla tavalla, kun Live Loops -solut valitaan vaakasuunnassa ja sitten vaihdetaan pystysuuntaan ennen Leikkaa-komennon suorittamista.

• Logic Remote näyttää nyt oikean raidan, kun Smart Controlit -näkymästä vaihdetaan Live Loops -näkymään.

• Logic Remote näyttää nyt valintaikkunan, kun Uusi raita -ikkuna on auki Logic Pron uudessa tyhjässä projektissa.

Logic Remote 1.4

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• Hallitse Live Loopseja iPadista tai iPhonesta käynnistämällä soluja tai vaihtamalla tilanteiden välillä.

• Lisää Remix-tehosteita Multi-Touchilla yksittäisiin raitoihin tai koko kappalemiksaukseen.

• Selaa ja lisää Apple Loopseja Live Loops -projekteihisi iPadilla.

• Logic Remote tukee nyt Tummaa tilaa.

Käyttöapu

• iPhonen Otelauta on nyt käytettävissä VoiceOverilla.

• I/O- ja Lähettää-toimintojen sekä päähäivyttimen asetukset ovat nyt käytettävissä VoiceOverilla.

• VoiceOver ilmoittaa nyt edellisen raidan painikkeen oikein.

Vakaus/luotettavuus

• Logic Remote ei enää sulkeudu joskus odottamatta, kun sointunauhoja soitetaan välittömästi sen jälkeen, kun laite on herätetty 12,9 tuuman näytöllä varustettua iPad Prota käytettäessä.

• Logic Remote ei enää sulkeudu joskus odottamatta, kun patcheja vaihdetaan nopeasti MainStagessa.

Mikseri

• Panorointi- ja Binaural Pan (Binauraalinen panorointi) -valikkokohteita ei enää näytetä odottamatta monokappaleissa, ja ne näkyvät odotetulla tavalla stereokappaleissa.

• Kun Logic Remoten häivytin siirretään asentoon +6 dB, Logicin vastaava häivytin ei enää hyppää asentoon -∞.

• Kappalepinoissa ei enää näy ylimääräistä panoroinnin säädintä.

• Panoroinnin säädintä säädettäessä peitossa näkyy nyt absoluuttinen panoroinnin arvo eikä edelliseen asetukseen suhteutettu arvo.

• Logic Remote näyttää nyt häivyttimet kullanvärisinä, kun Logic oli Sends on Faders (Lähettää häivyttimiä käytettäessä) -tilassa.

• Projekteissa, joissa on enemmän kanavia kuin mitä voidaan näyttää kerralla, voit nyt näkymää pyyhkäisemällä siirtyä suoraan Mikserin Pää-kanavaraitaan.

• Logic Remote näyttää nyt luotettavasti kanavaraitaan lisätyn toisen liitännäisen.

• Kanavaraidan tulo-, lähtö-, stereo- ja panorointimääritysten ponnahdusikkunoissa on nyt valintamerkit määritettyjen asetusten kohdalla.

• Logic Remote ei enää näytä harhaanjohtavia soolopainikkeita Stereolähtö- ja Pää-kanavaraidoilla.

• Väylälähetyksiä ei enää joskus odottamatta ohiteta sen jälkeen, kun toinen väylä on ohitettu, laitteen kotipainiketta on painettu ja Logic Remote on taas tuotu edustalle.

• Liitännäisten avauspainikkeet toimivat nyt luotettavasti.

• Ohjelmistoinstrumentti-kanavaraidan Instrumentti-paikan arvoksi ei enää anneta Instrumentti-arvon sijaan Ei syötettä, kun Drum Kit Designer -liitännäinen poistetaan paikasta Logic Controlilla.

• Liitännäisten ponnahdusikkunat toimivat nyt luotettavasti, kun liitännäisten järjestystä on muutettu kanavaraidassa.

• Ensimmäisen kanavan nimi on nyt asianmukaisesti Audio 1 projekteissa, joissa on suuri määrä raitoja.

• Logic Remote -mikserin ensimmäiset raidat reagoivat nyt kosketukseen projekteissa, joissa on enemmän raitoja kuin mitä iPadin näyttöön mahtuu kerralla.

• Logic Remoten häivyttimet päivittyvät nyt näkyvästi odotetulla tavalla kirjoittamisen automatisoinnin jälkeen.

• Logic Remoten häivyttimissä on nyt häivyttimien arvoina desimaalivälejä.

• Monokanavissa ei enää näy virheellisesti panorointisäädintä, joka on panoroitu kokonaan vasemmalle.

Liitännäiset

• Vaihtaminen usean sivun liitännäisestä yhden sivun liitännäiseen ei enää muuta näkymää tyhjäksi.

• Lineaarisen vaiheen taajuuskorjain on nyt ulkoasultaan samanlainen kuin Logic Pro X:ssä ja MainStagessa.

• Parametristen taajuuksien vahvistuksen ohjaukset kanavan taajuuskorjaimessa vaikuttavat nyt oikeisiin taajuuksiin.

• Channel EQ Gain Scaler (Kanavan taajuuskorjaimen vahvistuksen skaalaus)- ja Analysoija-asteikkosäätimiä voidaan nyt säätää suoraan kosketusnäytöstä.

• Logic Remote näyttää nyt luotettavasti taajuuskorjauskaistan varjostetun kaistanleveysalueen kanavan taajuuskorjaimessa taajuutta säädettäessä.

Smart Controlit

• Drum Machine Designer -sarjan kappaleiden nimet näkyvät nyt Rumpupadit-näkymässä odotetulla tavalla.

Yleistä

• Smart Controlit eivät enää näytä passiivisilta patchin poiston kumoamisen jälkeen.

• Sustain-kytkin aktivoituu nyt luotettavasti, kun Logic Remotella ja MainStagella siirrytään Smart Controlit ja koskettimisto -näkymästä Sointunauhat-näkymään ja siitä takaisin Smart Controlit ja koskettimisto -näkymään.

• Näppäinkomennot-näkymässä säilyy nyt nykyinen sivu, kun siirrytään toiseen näkymään ja siitä takaisin.

• Tempo and Time Signature (Tempo ja tahtilaji) -ikkunan Tempo-painikkeen napautus näkyy nyt selvästi.

• Kun Näppäinkomennot-sivua muokataan iPhonessa vaakasuunnassa, oikea sivunumero näytetään luotettavasti.

• Toistopää ei enää odottamatta vaihda paikkaa, kun iPhone X:ssä siirrytään pystyasennosta vaaka-asentoon.

Logic Remote 1.3.5

• Sisältää toimintavakauden parannuksia ja ohjelmistovirheiden korjauksia.

Logic Remote 1.3.4

• Sisältää toimintavakauden parannuksia ja ohjelmistovirheiden korjauksia.

Logic Remote 1.3.3

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• iPhonessa on nyt entistä enemmän kosketustoimintoja tukevia soittimen säätimiä muun muassa kitaraa, bassoa, rumpuja, Smart Stringsiä ja sointunauhoja varten.

Mikseri

• Mikserin päälähtökanavan nimi jää nyt näkyviin kappaleiden lisäämisen jälkeen.

• Kun iPhonessa valitaan tyhjä Ohjelmistoinstrumentti-kanavaraita, ääniliitännän tulosäätimiä ei enää näytetä väärin.

• Taajuuskorjain näkyy taas luotettavasti iOS-laitteessa oikein.

• MainStageen lisättyjen Ulkoinen instrumentti -kanavaraitojen soolopainikkeet näkyvät nyt Logic Remotessa.

• Stereolähtö-kanavan Tallenna-painike ei enää joskus näy iPhonessa.

• Liitännäisasetusten ponnahdusikkuna pysyy nyt auki, kunnes napautat sen reunojen ulkopuolella, mikä helpottaa eri asetusten kokeilemista.

Vakaus ja luotettavuus

• Logic Remote ei enää sulkeudu odottamatta iPhonessa, jos laitetta pyöritetään Aloita avaamalla Logic-projekti -valintaikkunan ollessa näytössä.

Yleistä

• Jos MainStage käynnistetään uudelleen, kun Logic Remotessa näkyy Aloita avaamalla MainStage-konsertti -valintaikkuna, valintaikkuna sulkeutuu nyt odotetulla tavalla konsertin avaamisen jälkeen.

• Logic Remotessa näkyy nyt Aloita avaamalla Logic-projekti -valintaikkuna eikä edellisen projektin mikseri, kun tiedosto suljetaan isäntäohjelmassa.

• Logic Remote sallii nyt enintään kuuden Drummer-raidan luonnin GarageBandissa.

• Sointunauhan otelaudalla soitetut vaimennetut nuotit tallennetaan nyt GarageBandissa oikein.

• Pito poistetaan nyt automaattisesti käytöstä, kun arpeggiaattori on käytössä.

• Kosketusinstrumentteja soitettaessa kosketusherkkyyden vaste on entistä parempi.

Liitännäiset

• Logic Remote hallitsee nyt Alchemyn kiekkoa odotetulla tavalla.

Logic Remote 1.3.2

Mikseri

• Mikseriä vieritettäessä huipputason mittarit eivät enää katoa.

• Isäntäohjelmassa tehdyt kappaleiden nimien ja värien muutokset näkyvät nyt välittömästi Logic Remoten Inspektorissa.

• Logic Remotessa tyhjää lähetystä napautettaessa näyttöön ei enää tule käyttökelvottomia komentoja, kuten Ohita.

• Lähettää-valikko ei enää odottamatta ilmesty näyttöön Ulkoinen MIDI- tai Lähtö-kanavaa napautettaessa.

• Isäntäohjelman alueella tehdyt kanavan panorointitilan muutokset näkyvät nyt välittömästi Logic Remotessa.

• Stereon panorointisäätimet voidaan nyt kääntää suoraan Logic Remotesta.

• Tallenna-painike tulee nyt luotettavasti näkyviin, kun Äänitys käytössä -painike näytetään tai kätketään GarageBandissa Logic Remotea iPhonessa käytettäessä.

• Logic Remotella voi nyt lisätä uusia lähetyksiä, kun lähetysten ensimmäinen sivu on täynnä, mutta toisella sivulla ei vielä ole lähetyksiä.

Yleistä

• iPhonessa näytetään nyt kaikki tahtien ja iskujen paikka-arvot, kun toistopaikka on ennen kappaleen ensimmäistä tahtia.

• Aikajana pysyy nyt näkyvissä, kun laite käännetään vaakatilaan ja sitten takaisin pystytilaan.

• Ohjeen tunnisteet pysyvät nyt luotettavasti näkyvissä iPhonessa.

Logic Remote 1.3.1

Kosketusinstrumentit

• Rumpusetti voidaan nyt asettaa minkä tahansa Ohjelmistoinstrumentti-patchin Kosketusinstrumentti-syöttömenetelmäksi.

• Logic Remoten Kosketusinstrumentti-syöttömenetelmä päivitetään nyt luotettavasti patcheja vaihdettaessa.

• Kosketusinstrumentit-koskettimisto ei enää joissakin tilanteissa lähetä odottamattoman paljon Pito pois -viestejä.

Mikseri

• Ohjelman tasomittarit tallentavat nyt huipputasot yhtenäisesti.

• Tasomittarit näyttävät nyt arvojen lukemat.

• Taajuuskorjaimen tyhjää yleiskuvaa kaksoisnapautettaessa lisätään nyt isäntäohjelman määrittämä taajuuskorjainliitännäisen tyyppi.

• Pakkaajan paikkaa kaksoisnapautettaessa lisätään nyt Compressor-liitännäinen.

• Äänenvoimakkuuden häivytintä kaksoisnapautettaessa vahvistukseksi asetetaan 0 dB.

• iPhonen Mikserin kanavissa näkyy nyt leikkeen osoitin.

• Kaikki tasomittarit voidaan nyt nollata napauttamalla yhden mittarin huipputason näyttöä.

• Logic Remoten Mikseri-näkymän yksittäiset lähetykset voidaan nyt ohittaa.

• Logic Remoten Mikseri-näkymässä voidaan nyt määrittää uusia lähetyksiä.

• Ohitetut lähetykset himmennetään nyt Logic Remoten Mikseri-näkymässä.

• Kanavaraitoihin määritetyt liitännäiset voidaan nyt avata kaksoisnapauttamalla.

• iPhonessa viimeisen lähetyksen poistaminen lähetysten 5–8 pankista saa nyt näkymän vaihtumaan lähetysten 1–4 pankiksi odotetulla tavalla.

• iPhonessa Master-mittarin asteikko ei enää näy lineaarisena, kun Logicin asetuksissa valitaan eksponentiaalinen asetus.

• EXS24:ssä Edellinen- ja Seuraava-painikkeet on nyt merkitty oikein.

Näppäinkomennot

• Logic Remoten näppäinkomentopainikkeet on nyt valaistu niiden tilan osoittamiseksi.

Yleistä

• Logic Remote tukee nyt Trimmaa- ja Suhteellinen-automaatiotiloja.

• Logic Remote näyttää nyt valittujen patchien polut luotettavasti oikein.

• Logic Remote ei enää lähetä odottamattomia Pito pois -viestejä MIDI-tallennuksen alussa.

• iPad Pro Smart Keyboardin välilyöntinäppäintä voidaan nyt käyttää toiston pysäyttämiseen ja aloittamiseen.

Logic Remote 1.3

Uudet ominaisuudet ja parannukset

• iPad Pron ja iPhonen tuki on lisätty.

(iPhone-versio on yhteensopiva vain Logic Pro X:n kanssa ja sen käyttö on rajoitettu kuljetuksen hallintaan, kahden kanavanauhan häivyttimiin, automaattiseen tallennukseen ja näppäinkomentoihin.)

• Voit nyt yhdistää samanaikaisesti useita Logic Remotea käyttäviä laitteita samaan isäntäohjelmaan.

• Voit nyt vetää näppäinkomentopainikkeet Näppäinkomennot-näkymässä uusiin paikkoihin.

• Nollaa soolo -painike hallitsee nyt soolon lopetus- ja palautuspainiketta Logic Pro X:ssä.

iPad Pron parannukset

• Suuren tarkkuutensa ansiosta iPad Pro pystyy näyttämään entistä enemmän:

• Mikserin näkyvien kanavaraitojen määrä oli 9, nyt se on 12.

• Soitettavissa olevien pianon koskettimien enimmäismäärä oli 31, nyt se on 41.

• Näkyvien näppäinkomentopainikkeiden määrä oli 24, nyt se on 35.

• Soitettavissa olevien sointunauhojen määrä oli 8, nyt se on 12.

• iPad Pron Logic Remotessa on yhdistelmänäkymä, joka sisältää Smart Controlit- ja Kosketusinstrumentti-näkymän sekä Sointunauha-näkymän lisäksi myös rivin näppäinkomentoja.

• iPad Prossa Kanavaraita-elementtiin liittyy liitännäisliitäntä. Sen ansiosta voit käyttää liitännäisketjua palaamatta Mikseri-näkymään.

Luotettavuus

• Logic Remote 1.3 sisältää yhteyttä parantavia korjauksia ja parannuksia.

Näppäinkomennot

• Näppäinkomennot-ikkuna päivitetään nyt odotetulla tavalla, kun isäntäohjelmaan muodostetaan yhteys uudelleen.

• Määrittämätöntä näppäinkomentosolua Logic Remotessa napautettaessa Logic Pro X:n näyttö ei enää vilku.

Liitännäiset

• Kanavan taajuuskorjain -liitännäisikkunaa ei enää tarvitse avata isäntäohjelmassa, jotta Logic Remote näyttää taajuuskorjaimen käyrän.

• Logic Remoten ES2 Digiwaves -liukusäätimen säätäminen ei enää saa ES2:ta odottamatta käymään aaltoja läpi.

Kosketusinstrumentit

• Näyttönäppäimistö antaa nyt odotetun äänimerkin, kun näppäimistöstä vaihdetaan sointunauhoihin ja sitten takaisin näppäimistöön.

Logic Remote 1.2.3

• Kanavan taajuuskorjaimen taajuuskorjainkäyrä piirretään nyt oikein.

• Kanavan taajuuskorjaimen vahvistusarvo näytetään nyt näytössä oikeassa paikassa.

• GarageBandin kanssa käytettäessä Logic Remote ei enää näytä Nuotin toisto- ja Pistepoisto-painikkeita Rumpulevyt-näkymässä.

Logic Remote 1.2.2

Uudet ominaisuudet

• Logic Remote sisältää nyt välilehdellisen Transform Padin ja X/Y-padin Smart Controlit Alchemy-instrumentteja varten.

• Logic Pro X:ssä tai GarageBandissa voi nyt luoda useita Drummer-raitoja Logic Remoten avulla.

• Instrumentti-liitännäinen avautuu nyt Instrumentti-paikkaa kaksoisnapautettaessa.

Muut päivitykset

• Sisältää vakauteen liittyviä yleisiä parannuksia.

• Logic Remote näyttää nyt saman varoitusikkunan kuin Logic Pro X, kun Automaation kirjoitus -tila on valittuna.

• Nykyinen kanava näytetään nyt valintamerkillä, kun Logic Remotessa valitaan tulo tai lähtö.

Logic Remote 1.2.1

Uudet ominaisuudet

• Logic Remote ei enää näytä Ulkoinen MIDI -kanavanauhojen tarpeetonta Soolo-painiketta.

• Graafisen taajuuskorjaimen käyrien muokkaaminen on entistä sujuvampaa.

• Voit nyt ohittaa kanavanauhan ponnahdusvalikot napauttamalla saman kanavanauhan mitä tahansa kohtaa.

Logic Remote 1.2

Uudet ominaisuudet

• Voit säätää Logic Pro X:n kanavan taajuuskorjainta suoraan iPadista.

• Uusi liitännäisnäkymä mahdollistaa Logic- tai Audio Unit -liitännäisten parametrien käytön Logic Pro X:n kanssa.

• Voit lisätä liitännäisiä ja järjestellä ne etänä Logic Pro X:n avulla.

• Hallitse mikrofonia ja yhteensopivien ääniliitäntöjen muita tuloasetuksia.

• Voit nyt liikkua raitojen välillä LCD-näytön ponnahdusvalikossa.

• Pitämällä kuljetuskanavan vaihtopainikkeita painettuina voit liikkua raitojen tai kanavien välillä.

• Nupin keskikohdan napauttaminen kerran ei enää vaikuta nupin arvoon.

• Basson otelauta -kosketusinstrumentti on nyt käytettävissä kaikkien patchien kanssa.

• Logic Remote pystyy nyt ohittamaan järjestelmän nukkumisasetukset iPadissa.

• Metronomi-painikkeen tila vastaa nyt Metronomin tilaa Logic Pro X:ssä tai GarageBandissa.

• Mikseri avautuu nyt viimeksi valittuun näkymään.

Vakaus

• Logic Remote ei enää sulkeudu odottamatta, kun Rumpulevy- tai Sointunauha-näkymästä siirrytään Smart Controlit -näkymään rumpukone-patchin ollessa valittuna.

Yleistä

• Jos avaat Logic Pro X:n uudelleen, Logic Remote ei enää näytä tarpeetonta Aloita avaamalla Logic-projekti -valintaikkunaa lyhyesti, kun yhteys muodostetaan uudelleen.

• Logic Remote ei enää ohita MainStagen tremolonupin paikkaa.

• Seuraavan ja edellisen patchin painikkeet ovat nyt luotettavasti käytettävissä MainStagessa, kun valitset patch-luettelon ensimmäisen tai viimeisen patchin.

Logic Remote 1.1.1

• Lisätty iOS 8:n tuki.

Logic Remote 1.1

• Uusi, yksinkertaistettu ulkoasu

• Kosketusinstrumentteja varten on lisätty entistä useampia sävelasteikkovaihtoehtoja.

Logic Remote 1.0.4

Korjaa ongelman, joka esti sävelasteikkotilojen ja sointunauhojen päivittämisen projektin nykyiseen sävellajiin.

Logic Remote 1.0.3

• Sisältää MainStage 3:n tuen.

• Ohjelmaan on nyt lisätty liukusäädin, jolla voi säätää kosketusinstrumenttien kosketusherkkyyttä.

• Logic Remotessa ei enää ole Uusi Drummer-raita -valikkovaihtoehtoa, kun nykyisessä Logic-projektissa on jo Drummer-raita.

• Liitännäisen lisäysnäyttö ei enää ole tyhjä, kun Smart Controlit- ja Kosketusinstrumentit-näkymässä on luotu uusi projekti.

• Poista näppäinkomento -valikkokohde ei enää tule näyttöön, kun Näppäinkomennot-ikkunassa napautetaan tyhjää ruutua.

• Korjattu harvoin ilmenevä ongelma, jonka vuoksi Logic Remoten ja GarageBandin aikajanat eivät ehkä pysyneet synkronoituina.

• Logic Remote ei enää estä iPadia siirtymistä nukkumistilaan.

• Kun hammasratasvalikossa luodaan uusi patch, Logic Remote siirtyy nyt Kirjasto-näkymään.

• Sisältää useita käyttöapuominaisuuksiin liittyviä parannuksia.

Logic Remote 1.0.2

• Lisätty GarageBandin Mac-version (10.0) tuki.

• Kosketusinstrumenttien herkkyysaluetta voi säätää.

• Kirjastoselain ja Smart Controlit näkyvät nyt näytössä yhdessä.

• Sisältää suorituskykyä ja vakautta lisääviä parannuksia.

Logic Remote 1.0.1

• Sisältää useita parannuksia, joilla on ratkaistu Logic Remotea Logic Pro X -tietokoneeseen yhdistettäessä ilmenneet ongelmat.

• Ratkaistu ongelma, jonka vuoksi Logic Remote saattoi sulkeutua odottamatta, kun Mikserissä vaihdettiin pankkia häivytintä siirrettäessä.

• Ratkaistu ongelma, jonka vuoksi nuotit saattoivat jäädä soimaan artikulaatioasetuksia muutettaessa.

• Korjattu ongelma, jonka vuoksi Sointunauha-ikkuna saattoi muuttua mustaksi, jos sen ollessa auki luotiin tyhjä Ohjelmistoinstrumentti-raita.

• Ratkaistu ongelma, jonka vuoksi Logic Remoten LCD-näytössä saattoi näkyä Ei yhteydessä -viesti Logic Pro X:ään yhdistämisen jälkeen.

• Herkkyysaluetta on lisätty ohjelmistoinstrumentteja Logic Remotella soitettaessa.

• Ratkaistu ongelma, jonka vuoksi poistuminen Logic Remotesta koskettimiston koskettimia painettaessa saattoi johtaa nuottien jumittumiseen Logic Pro X:ssä.

• Sisältää useita parannuksia, joiden tarkoituksena on vähentää nuottien jäämistä soimaan, kun iPadin kanssa käytetään USB-näppäimistöä.

• iPad ei enää siirry nukkumaan, jos Logic Remote lähettää MIDI-tiedostoa tai jos Logic Pro X toistaa sisältöä.