OS X Mountain Lion 10.8.5 -päivitys

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Mountain Lion 10.8.5 -päivityksestä.

OS X Mountain Lion 10.8.5 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mountain Lionin käyttäjille.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi tietokoneesi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.
  3. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  4. Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) valitsemalla Omenavalikko () > Ohjelmiston päivitys.
  5. Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivityksen avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Tietoja päivityksestä

OS X Mountain Lion 10.8.5 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mountain Lionin käyttäjille. Siinä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan. Tämä päivitys

• korjaa ongelman, joka voi estää viestejä näkymästä Mailissa
  • nopeuttaa AFP-tiedostonsiirtoa 802.11ac-tyyppisessä Wi-Fi-verkossa
  • ratkaisee ongelman, joka voi estää näytönsäästäjää käynnistymästä automaattisesti
  • parantaa Xsanin luotettavuutta
  • parantaa luotettavuutta siirrettäessä suuria tiedostoja Ethernetin kautta
  • parantaa suorituskykyä todentauduttaessa Open Directory -palvelimeen
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi järjestelmäasetuspaneelien lukitusta ei voitu avata älykortilla
  • sisältää MacBook Airin (vuoden 2013 puoliväli) ohjelmistopäivitys 1.0:n sisältämät parannukset.

Tietoja OS X 10.8.5:n lisäpäivityksestä

OS X 10.8.5:n lisäpäivitystä suositellaan kaikille OS X Mountain Lion 10.8.5:n käyttäjille. Tämä päivitys

• ratkaisee ongelman, jonka vuoksi jotkin ohjelmat eivät ehkä pysty käyttämään FaceTime HD -kameraa MacBook Airissa (vuoden 2013 puoliväli)
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi ulkoiset asemat saatetaan poistaa järjestelmästä tietokoneen mennessä nukkumaan
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi HDMI-ääni ei ehkä toimi herättäessä nukkumistilasta
  • korjaa ongelman, jonka vuoksi jotkin USB Bluetooth -sovittimet eivät ehkä toimi.

Lisätietoja

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.