Takuuseen tai AppleCare-sopimukseen liittyvien tietojen etsiminen

Tarkista, kuuluuko laitteesi takuun piiriin, ja katso, mitä korjauksia ja tukea takuuseen kuuluu. Tai etsi sopimuksen numero, ostotosite ja viimeinen voimassaolopäivä.

Tarkista, kuuluuko laitteesi AppleCare-sopimuksen tai Applen rajoitetun takuun piiriin

1. Siirry osoitteeseen checkcoverage.apple.com.
  2. Kirjoita laitteen sarjanumero.
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Voit myös katsoa osoitteesta mysupport.apple.com, kuuluuko laitteesi takuun piiriin. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja valitse sitten laitteesi. Lue, mitä voit tehdä, jos tiedot ovat virheellisiä tai et näe AppleCare-sopimusta.

Katso, mitä sopimus kattaa

1. Siirry osoitteeseen mysupport.apple.com.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  3. Valitse laite. Voit nähdä tiedot tuesta, johon olet oikeutettu – mukaan lukien laitteistokorjaukset ja tekninen tuki.

Voit katsoa kattavuustiedot myös iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset-kohdasta. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta Yleiset.
  3. Napauta Tietoja.
  4. Napauta AppleCare-sopimuksesi nimeä. Jos et näe AppleCare-sopimusta, napauta Rajoitettu takuu tai Takuu umpeutunut (Coverage Expired) saadaksesi lisätietoja.

Tarkista, milloin takuu päättyy

1. Siirry osoitteeseen mysupport.apple.com.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  3. Valitse laite. Päättymispäivä näkyy muiden takuun tietojen yhteydessä.

Katso sopimuksen numero tai takuutodistus

1. Siirry osoitteeseen mysupport.apple.com.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  3. Valitse laite.
  4. Klikkaa Näytä takuutodistus. Jos et näe takuutodistustasi, varmista, että olet määrittänyt Apple ID:lläsi kaksiosaisen todennuksen.