Apple-laitteiden ja AppleCare-sopimusten tarkastelu Oma tuki -palvelussa

Oma tuki -palvelun avulla voit esimerkiksi tarkastella Apple-laitteitasi ja AppleCare-sopimuksiasi, ostaa ja rekisteröidä AppleCare-sopimuksia sekä tarkastaa korjauksiesi tilan.

Lue, mitä voit tehdä

Kirjaudu Oma tuki -palveluun Apple ID:lläsi ja salasanallasi, niin voit

• nähdä kaikki Apple-laitteesi
  • nähdä laitteesi nykyisen sopimuksen kattavuuden sekä mitkä laitteet ovat oikeutettuja AppleCare-sopimuksiin
  • saada ajantasaista tietoa avoimista tapauksista ja korjauksista, jotka olet tilannut verkossa Apple Storessa tai valtuutetussa huoltoliikkeessä
  • seurata Apple Store -varauksiasi, kuten Genius Bar -aikoja.

AppleCare-sopimuksen kattavuuden tarkistaminen

1. Kirjaudu Oma tuki -palveluun Apple ID:lläsi ja salasanallasi.
  2. Valitse laite, jolle on solmittu AppleCare-sopimus. Tämä vie sinut tuotetietosivulle.

Jos laitteellasi on AppleCare-sopimus, voit tarkastella tukisopimusta tai tulostaa sen. Klikkaa Näytä tukisopimus. Voit lähettää tukisopimuksen itsellesi sähköpostitse tai tarkastella sitä verkossa. Lähetä sähköposti klikkaamalla Lähetä sähköpostia. Sinun pitäisi saada sähköposti pian. Voit myös tulostaa tukisopimuksen sähköpostiviestistä.

Jos haluat tarkastella tukisopimusta verkossa, sinun pitää ottaa Apple ID:lle käyttöön kaksiosainen todennus. Kun kaksiosainen todennus on käytössä, sinun pitäisi nähdä tukisopimuksesi heti. Jos luettelo ei sisällä kaikkia Apple-laitteitasi, voit lisätä laitteen Apple ID -laiteluetteloon.

Jos tiedot ovat virheellisiä tai et näe AppleCare-sopimustasi, toimi näiden ohjeiden mukaisesti.

AppleCare-sopimuksen ostaminen

1. Kirjaudu Oma tuki -palveluun Apple ID:lläsi ja salasanallasi.
  2. Valitse laite, jolle haluat ostaa sopimuksen. Jos laitteesi on oikeutettu AppleCare-sopimukseen, näet valinnan Lisää sopimus.
  3. Klikkaa Lisää sopimus.
  4. Klikkaa Osta AppleCare ja suorita sitten osto loppuun noudattamalla ohjeita.

AppleCare-sopimuksen rekisteröinti

1. Kirjaudu Oma tuki -palveluun Apple ID:lläsi ja salasanallasi.
  2. Valitse laite, jolle olet rekisteröimässä AppleCare-sopimusta.
  3. Klikkaa Lisää sopimus.
  4. Klikkaa Rekisteröi nyt.
  5. Anna sopimusnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Hyväksy sitten Applen käyttöehdot.

Rekisteröimällä AppleCare Protection Planisi annat laitteesi tiedot, takuutiedot ja henkilökohtaiset tietosi Applen käyttöön. Kun teet huolto- tai tukipyynnön Applelle, voimme käyttää tietojasi ja ratkaista ongelmasi.

Viimeaikaisten tukitoimien tarkastelu

Seuraavien ohjeiden avulla voit tarkastella viimeaikaisia toimia, kuten korjauksia ja ajanvarauksia:

1. Kirjaudu Oma tuki -palveluun Apple ID:lläsi ja salasanallasi.
  2. Jos sinulla on korjaus käynnissä tai tuleva ajanvaraus Applelle, tarkastele Oma tuki -palvelun yläosaa. Jos et näe valintaa, vieritä alas kohtaan Tuki- ja korjaustoimet. Tuki- ja korjaustoimet sisältää kaikki toimet viimeisen 90 päivän ajalta.

Jos etsit tiettyä korjausta, etkä löydä sitä, vieritä alas kohtaan Korjaushaku ja anna tietosi.