Tietoja iTunes 11.0.3:n turvallisuussisällöstä

Tässä artikkelissa kerrotaan iTunes 11.0.3:n turvallisuussisällöstä.

Tässä asiakirjassa kuvataan iTunes 11.0.3:n turvallisuussisältö. iTunes 11 voidaan ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen asetuksista tai Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

iTunes 11.0.3

• iTunes

Saatavilla seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Mac OS X 10.6.8 tai uudempi, Windows 7, Windows Vista, Windows XP SP2 tai uudempi

Vaikutus: Hyökkääjä etuoikeutetussa verkkoasemassa voi peukaloida HTTPS-palvelinvarmenteita, mikä aiheuttaa arkaluontoisten tietojen paljastumisen.

Kuvaus: iTunesissa oli varmenteen tarkistusongelma. Aktiivinen verkkohyökkääjä pystyi joissakin yhteyksissä esittämään iTunesille ei-luotettuja varmenteita, jotka hyväksyttiin ilman varoitusta. Ongelma on ratkaistu parantamalla varmenteen tarkistamista.

CVE-ID

CVE-2013-1014: ThinkSECURE Pte Ltd:n Christopher, University of Minnesotan Christopher Hickstein

• iTunes

Saatavilla seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 7, Windows Vista ja Windows XP SP2 tai uudempi

Vaikutus: Välimieshyökkäys käytettäessä iTunes Storea iTunesissa saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2012-2824: miaubiz

CVE-2012-2857: Arthur Gerkis

CVE-2012-3748: HP TippingPointin Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Certified Securen Joost Pol ja Daan Keuper

CVE-2012-5112: Googlen Pwnium 2 -kilpailun parissa työskentelevä Pinkie Pie

CVE-2013-0879: OUSPG:n Atte Kettunen

CVE-2013-0912: HP TippingPointin Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Nils ja Jon MWR Labsista

CVE-2013-0948: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0949: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0950: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0951: Apple

CVE-2013-0952: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0953: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0954: Googlen Dominic Cooney ja Google Chrome Security Teamin Martin Barbella

CVE-2013-0955: Apple

CVE-2013-0956: Applen tuoteturvallisuus

CVE-2013-0958: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0959: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0960: Apple

CVE-2013-0961: iDefense VCP:n parissa työskentelevä team509:n wushi

CVE-2013-0991: Chromium-kehitysyhteisön parissa työskentelevä Jay Civelli

CVE-2013-0992: Google Chrome Security Team (Martin Barbella)

CVE-2013-0993: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-0994: Googlen David German

CVE-2013-0995: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-0996: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-0997: HP TippingPointin Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Vitaliy Toropov

CVE-2013-0998: HP TippingPointin Zero Day Initiativen parissa työskentelevä pa_kt

CVE-2013-0999: HP TippingPointin Zero Day Initiativen parissa työskentelevä pa_kt

CVE-2013-1000: Google Security Teamin Fermin J. Serna

CVE-2013-1001: Ryan Humenick

CVE-2013-1002: Sergey Glazunov

CVE-2013-1003: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-1004: Google Chrome Security Team (Martin Barbella)

CVE-2013-1005: Google Chrome Security Team (Martin Barbella)

CVE-2013-1006: Google Chrome Security Team (Martin Barbella)

CVE-2013-1007: Google Chrome Security Team (Inferno)

CVE-2013-1008: Sergey Glazunov

CVE-2013-1010: miaubiz

CVE-2013-1011: Google Chrome Security Team (Inferno)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.