iOS 6: Apple FIPS iOS Cryptographic Modules 3.0

Tässä artikkelissa kerrotaan FIPSistä iOS 6:ssa.

iOS:n salausmoduulit (Apple iOS CoreCrypto Module 3.0 ja Apple iOS CoreCrypto Kernel Module 3.0) eivät vaadi käyttöönottoa tai määrittämistä, jotta ne ovat FIPS-tilassa ja noudattavat FIPS 140-2 -vaatimuksia iOS 6 -laitteissa.

Tarkat ohjeet moduulien asianmukaisesta käytöstä ovat Salaushallinnoijan tehtäväopas – FIPS 140-2 -vaatimustenmukaisuus iOS 6:ssa -dokumentissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.