OS X Mountain Lion 10.8.4 -päivitys

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Mountain Lion 10.8.4 -päivityksestä.

OS X Mountain Lion 10.8.4 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mountain Lionin käyttäjille, ja siinä on uusia ominaisuuksia ja korjauksia.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi tietokoneesi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.
  3. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  4. Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storen kautta valitsemalla Omenavalikosta () Ohjelmiston päivitys….
  5. Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Ota huomioon, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan ohjelmistopäivitystoiminnon avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Tietoja päivityksestä

OS X Mountain Lion 10.8.4 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mountain Lionin käyttäjille. Siinä on esimerkiksi seuraavat ominaisuudet ja korjaukset, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta:

• parannettu yhteensopivuutta yhdistettäessä joihinkin Wi-Fi-yritysverkkoihin
  • parannettu Kalenterin Microsoft Exchange -yhteensopivuutta
  • korjattu ongelma, jonka vuoksi FaceTime-puheluita ei voitu soittaa Yhdysvaltain ulkopuolisiin puhelinnumeroihin
  • korjattu ongelma, joka saattoi estää ajastetun nukkumistilaan siirtymisen Boot Campin käytön jälkeen
  • parannettu VoiceOverin yhteensopivuutta PDF-dokumenteissa olevan tekstin kanssa
  • sisältää Safari 6.0.5:n, jossa on parannuksia vakauteen joissakin keskusteluominaisuuksia ja pelejä sisältävissä sivustoissa
  • korjattu ongelma, jonka vuoksi iMessage-viestit saattoivat näkyä väärässä järjestyksessä Viestit-ohjelmassa
  • korjattu ongelma, jonka vuoksi syntymäpäivät saatettiin näyttää Kalenterissa virheellisesti joillakin aikavyöhykkeillä
  • korjattu ongelma, jonka vuoksi työpöydän taustakuva ei mahdollisesti pysynyt samana tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen
  • korjattu ongelma, jonka vuoksi dokumentteja ei mahdollisesti voitu tallentaa SMB-palvelimelle
  • korjattu ongelma, jonka vuoksi joitakin Koti-nimiselle taltiolle kopioituja tiedostoja ei voitu avata
  • korjattu ongelma, joka saattoi estää NFS:n kautta tiedostoihin tehtyjen muutosten näkymisen
  • korjattu ongelma, joka koski tiedostojen tallentamista Xsan-taltiolle joissakin ohjelmissa
  • parannettu Active Directoryn kirjautumisnopeutta erityisesti välimuistissa olevissa tileissä tai käytettäessä .local-päätteistä domainia
  • parannettu OpenDirectoryn tietojen replikointia
  • parannettu 802.1X-yhteensopivuutta Active Directory -verkkojen kanssa
  • parannettu liikkuvien tilien yhteensopivuutta.

Lisätietoja

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.