AppleCare-sopimuksen siirtäminen

Jos myyt tai luovutat laitteesi ja haluat siirtää AppleCare-sopimuksesi uudelle omistajalle, ota yhteyttä Apple-tukeen.

AppleCare-sopimuksen siirtäminen uudelle omistajalle

1. Kirjaudu sisään Oma tuki -sivulle, jolta saat AppleCare-sopimuksen numeron, laitteen sarjanumeron ja AppleCare-takuutodistusasiakirjan.
  2. Etsi laitteen alkuperäinen ostotosite.
  3. Selvitä uuden omistajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  4. Ota yhteyttä Apple-tukeen.

Joissakin maissa ja joillakin alueilla AppleCare-sopimusta ei voi siirtää uudelle omistajalle. Lisätietoja on käyttöehdoissa.

Jos maksat kuukausittain

Jos maksat AppleCare-sopimuksesta kuukausittain, sopimus linkitetään Apple ID:hesi, eikä sopimusta voi siirtää uudelle omistajalle.

Jos saat korvaavan laitteen

Takuu siirtyy automaattisesti uuteen laitteeseen, jos Apple vaihtaa laitteesi sen korjaamisen sijaan. Jos takuun siirtäminen ei ole mahdollista, tarjoamme muita vaihtoehtoja.