AppleCare-sopimuksen siirtäminen

Jos olet maksanut AppleCare-sopimuksesi kokonaisuudessaan ja haluat myydä tai antaa pois Apple-laitteesi, voit myös siirtää AppleCare-sopimuksen omistajuuden. Jos maksat AppleCare-sopimustasi kuukausiperusteisesti, se on liitetty Apple ID:hesi laskutusta varten, eikä sitä voi siirtää uudelle Apple ID:lle.

Takuu siirtyy automaattisesti uuteen laitteeseen, jos Apple vaihtaa laitteesi sen korjaamisen sijaan. Jos takuun siirtäminen ei ole mahdollista, tarjoamme muita vaihtoehtoja.

Tarvittavat asiat

• AppleCare-sopimuksen numero. Kirjaudu sisään Oma tuki -palveluun ja katso tiedot laitteen alta.
  • AppleCare-sopimuksen tällä hetkellä kattaman Applen laitteen sarjanumero
  • Uuden laitteen sarjanumero
  • AppleCare-sopimuksen ja molempien laitteiden alkuperäiset ostokuitit

Jos siirrät AppleCare-sopimuksesi toiselle henkilölle, tarvitsemme myös tietoomme sen, ostitko laitteen Applelta vai jälleenmyyjältä. Lisäksi tarvitsemme uuden omistajan nimen ja osoitteen.

Takuun kattavuuden tarkistaminen

Kun olet saanut dokumenttisi käsiisi, tarkista takuun kattavuus ja lue ehdot, niin saat selville, voitko siirtää AppleCare Protection Plan -sopimuksen tai AppleCare+-sopimuksen

Jos sinulla on AppleCare+ varkaus- ja katoamisturvalla, lue lisätietojavakuutusdokumenteista.

Pyynnön lähettäminen

Jos AppleCare-sopimuksen siirtäminen on maassasi tai alueellasi sallittua, ota yhteyttä Appleen, jotta siirto voidaan aloittaa. Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

• Ota meihin yhteyttä verkossa
  • Soita Apple-tukeen ja kerro, että tarvitset apua AppleCare-tuotesiirrossa.
  • Lähetä kirje postitse ja liitä mukaan seuraavat:
    • AppleCare-sopimuksen numero
    • kopiot ostokuiteista
    • Apple-laitteesi sarjanumero
    • puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi.

Yhdysvallat ja Kanada:
Apple Inc.
ATTN: Agreement Administration
MS: 217-AC
2511 Laguna Blvd
Elk Grove, CA 95758
USA

Japani:
Postinumero: 106-6140
Apple Mail Center
Roppongi Hills
6-10-1, Roppongi
Minato-ku, Tokyo, Japan

Kaikki muut alueet: