AppleCare-sopimuksen ostaminen

Useimmilla Applen laitteilla on rajoitettu takuu ja jopa 90 päivän maksuton tuki. Soveltuville laitteille voi ostaa lisäkattavuutta tarjoavan AppleCare+- tai AppleCare Protection Plan -sopimuksen.

AppleCare-sopimuksen ostaminen verkossa

Hanki tukea ehdot täyttävälle tuotteelle: iPhonelle, iPadille, Macille, Apple Watchille, AirPodeille tai muulle laitteelle.

Valitse tuote, jolle haluat hankkia tuen

iPhone, jonka Asetukset-valikossa näkyy AppleCare+-kattavuuden kohta.

AppleCare-sopimuksen ostaminen Asetukset-valikossa

1. Avaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset.
  2. Valitse Yleiset > Tietoja.
  3. Napauta AppleCare+-kattavuuden kohtaa. Jos et näe AppleCare+-kattavuuden kohtaa, varmista, että laitteesi täyttää ehdot.
  4. Suorita osto näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Näet AppleCare-sopimuksen hinnan, kun seuraat näitä ohjeita.

Mitä sopimuksen piiriin kuuluu?

Ota selvää, mitkä huolto- ja tukivaihtoehdot kuuluvat AppleCare-sopimuksen piiriin.

Lisätietoja

• Jos tarvitset edelleen ohjeita AppleCare-sopimuksen ostamiseen, ota yhteyttä Apple-tukeen.
  • Useimmissa maissa ja useimmilla alueilla voit ostaa AppleCare+-sopimuksen 60 päivän ajan laitteen ostopäivästä lukien. Japanissa voit ostaa AppleCare+-sopimuksen 30 päivän ajan laitteen ostopäivästä lukien.
  • Joissakin maissa ja joillakin alueilla voit ostaa AppleCare Protection Planin 1 vuoden ajan sopimuksen ehdot täyttävän Macin, Apple TV:n tai muun laitteen ostopäivästä lukien.

Applen rajoitettu takuu ja AppleCare-sopimuksen edut täydentävät kuluttajansuojalakien takaamia oikeuksia. Kaikki tuotteet ja ostovaihtoehdot eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.