AppleCare-sopimuksen ostaminen

Useimmilla Applen laitteilla on rajoitettu takuu ja jopa 90 päivän ilmainen tuki. Soveltuville laitteille voi ostaa lisäkattavuutta tarjoavan AppleCare+- tai AppleCare Protection Plan -sopimuksen.

AppleCare-sopimuksen ostaminen verkossa

Valitse sivustossamme Apple-laite, jolle haluat ostaa AppleCare-sopimuksen:

Aloituspainikkeella pääset AppleCaren omaan tukisivustoon, jossa voit valita Apple-laitteen, jolle haluat hankkia AppleCare-sopimuksen.

AppleCare-sopimuksen ostaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Avaa Asetukset.
  2. Napauta Yleiset > Tietoja.
  3. Napauta AppleCare+kattavuuden lisäämisen kohtaa sekä valitse ja osta AppleCare+-sopimus näytön ohjeiden mukaisesti.

Et ehkä näe tätä vaihtoehtoa laitteessasi. Tämä riippuu maastasi ja alueestasi. Jos sinulla on ehdot täyttävä laite, voit ostaa sopimuksen verkossa.

Lisätietoja

• Lue lisätietoja AppleCare-sopimuksista.
  • Voit tarkistaa AppleCare-sopimusten hinnat ennen ostamista yllä annettujen ohjeiden mukaisesti.
  • AppleCare+ on ostettavissa 60 päivän ajan laitteen ostopäivästä lukien maissa ja alueilla, joilla se on saatavilla. Japanissa AppleCare+ on ostettavissa 30 päivän ajan laitteen ostopäivästä lukien. AppleCare+ Protection Plan on ostettavissa 1 vuoden ajan laitteen ostopäivästä lukien maissa ja alueilla, joilla se on saatavilla.
  • Jos tarvitset edelleen ohjeita AppleCare-sopimuksen ostamiseen, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Applen rajoitettu takuu ja AppleCare-sopimuksen edut täydentävät kuluttajansuojalakien takaamia oikeuksia. Kaikki tuotteet ja ostovaihtoehdot eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.