AppleCare-sopimuksen ostaminen

Useimmilla Applen laitteilla on rajoitettu takuu ja jopa 90 päivän ilmainen tuki. Soveltuville laitteille voi ostaa lisäkattavuutta tarjoavan AppleCare+- tai AppleCare Protection Plan -sopimuksen.

AppleCare-sopimuksen ostaminen:

Aloita-painike

Jos tarvitset edelleen ohjeita AppleCare-sopimuksen ostamiseen, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lue lisätietoja AppleCare-tuotteista.

Applen rajoitettu takuu ja AppleCare-sopimuksen edut täydentävät kuluttajansuojalakien takaamia oikeuksia. Kaikki tuotteet ja ostovaihtoehdot eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.