Verkon lisäasetusten määrittäminen iOS:n käyttöönottoapurissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää yritysympäristösi välityspalvelimet tai verkkokokoonpanon muut lisäasetukset iOS:n käyttöönottoapurin avulla.

Jos olet yrityksen järjestelmänvalvoja, kehota käyttäjiä määrittämään uusissa laitteissaan edistykselliset verkkokokoonpanot iOS:n käyttöönottoapurin avulla.

1. Paina Hei-näytössä Koti-painiketta tai pyyhkäise ylöspäin.
  2. Paina Valitse Wi-Fi-verkko -näytössä Koti-painiketta tai pidä sivupainiketta 2 sekunnin ajan painettuna.
  3. Valitse Lisää Wi-Fi-asetuksia.
  4. Napauta verkon nimen vieressä tietopainike.

Tässä näytössä voit säätää seuraavia asetuksia:

• ottaa HTTP-välityspalvelimen käyttöön
  • määrittää kiinteät verkkoasetukset
  • uusia asetukset DHCP-palvelimelta
  • laittaa BootP:n päälle
  • määrittää DNS-palvelimen.