Pagesin, Numbersin ja Keynoten käyttäminen verkossa iCloud.comissa

Lue, miten iCloud.comissa voi tarkastella ja muokata Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostoja, jotka on luotu iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla.

Tiedostojen tarkasteleminen

Jos haluat tarkastella iOS-laitteella tai Macilla luotuja Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedostoja iCloud.comissa, ota iCloud Drive ensin käyttöön. Kun luot uusia iWork-dokumentteja, tallenna ne iCloud Driveen. Voit tämän jälkeen käyttää iCloud Drivessa olevia tiedostoja kaikilla laitteilla.

iOS 11:ssä ja uudemmissa voit käyttää tiedostoja myös Tiedostot-apilla. Lue lisää Tiedostot-apin käytöstä.

Tiedostoihin liittyvät rajoitukset

• Voit avata enintään 1 Gt:n kokoisia Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostoja iCloud.comissa.
  • Voit lisätä enintään 10 Mt:n kokoisia GIF-, JPEG- ja PNG-kuvia iCloud.comin Pagesissa, Numbersissa ja Keynotessa. Jos lisäät yli 10 Mt:n kokoisia kuvia iWorkissa Macille tai iOS:lle, näet kuvat myös iCloud.comin Pagesissa, Numbersissa ja Keynotessa.
  • Jaettuja dokumentteja voi tarkastella ja muokata enintään 50 ihmistä samaan aikaan.
  • Pages-dokumenteissa sallitaan rajaton merkkimäärä. Voit liittää dokumenttiin kerrallaan noin 2 miljoonaa merkkiä.
  • Numbers-dokumenttiin voi luoda rajattomasti laskentataulukoita. Taulukossa voi olla enintään 255 saraketta, 65 535 riviä ja noin 130 000 tietoja sisältävää riviä. Samanaikaisesti voi muuttaa enintään sataatuhatta solua.

iCloud.comissa poikkeavasti toimivat iWork-ominaisuudet

Nämä ominaisuudet toimivat eri tavalla iCloudin Pagesissa, Numbersissa ja Keynotessa.

Kaikki iWork-ohjelmat

• 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina. Ne säilyvät 3D-kaavioina Pagesin, Numbersin ja Keynoten iOS- ja Mac-versioissa.
  • Elokuvia tai äänitiedostoja ei voi lisätä tai muokata. Jos Keynote-esityksessä on jo elokuvia tai äänitiedostoja, ne toistetaan esitystä toistettaessa, jos selaimesi tukee elokuva- tai äänimuotoa. Kun esitystä ei toisteta, elokuvat esitetään tunnistekuvalla ja äänitiedostot kuvakkeella.
  • Voit tarkastella ehdollista korostusta taulukon soluissa, mutta et muokata ehdollisen korostuksen sääntöjä. Voit muokata sääntöjä Pagesin, Numbersin ja Keynoten Mac tai iOS-versiossa.
  • Voit tarkastella kaavion viiteviivoja, mutta et voi muokata niitä.
  • Voit tarkastella yhtälöitä, mutta et voi muokata niitä.

Pages

• Jos käytät muutosten seurantaa Pages-asiakirjassa, voit avata asiakirjan iCloud.comin Pagesissa, mutta et voi muokata sitä. Jos olet asiakirjan omistaja, voit ottaa muutosten seurannan pois käytöstä Pagesin Mac- tai iOS-versiossa.
  • Kirjanmerkkejä ei voi lisätä tai muokata, mutta Pagesin Mac- tai iOS-versiolla lisätyt kirjanmerkkilinkit toimivat, kun niitä klikataan.
  • Et voi tarkastella sivuja vierekkäin Aukeama-toiminnon ollessa käytössä.

Keynote

• Toimintakoonnoksia ei voi tarkastella tai muokata, mutta ne pysyvät dokumentissa ja ovat näkyvissä ja muokattavissa Macissa ja iOS:ssä.
  • Siirrokset ja koonnokset, joita ei tueta Keynoten iCloud-versiossa, näkyvät Hajonta-siirroksena. Alkuperäiset siirrokset säilyvät dokumentissa ja ovat näkyvissä ja muokattavissa Keynoten Mac- ja iOS-versiossa. Lue lisätietoja Keynoten iCloud-version käyttämisestä Internet Explorerin kanssa.
  • Ääniraitaa (kuvaesityksen ajaksi toistettavaksi valittua ääntä) ei toisteta iCloudissa. Ääniraita jää dokumenttiin ja toistetaan Keynoten Mac- ja iOS-versioissa.
  • Tallennettua ääntä (taustaselostusta) ei toisteta iCloudissa. Se jää dokumenttiin ja toistetaan Keynoten Mac- ja iOS-versioissa. Dokumenttia Keynoten iCloud-versiolla muokattaessa tallennetta ei ehkä tahdisteta kuvaesityksen kanssa.
  • Asetus, joka toistaa kuvaesityksen automaattisesti sitä avattaessa, ohitetaan.
  • Asetus, joka käynnistää joutotilassa olevan kuvaesityksen uudelleen, ohitetaan.

Numbers

• Numbersin iOS-version laskentataulukossa olevat lomakkeet on piilotettu, kun laskentataulukko avataan Numbersin iCloud-versiossa.
  • Numbersin iCloud-versiossa voi muokata lomakkeeseen linkitettyä taulukkoa. Muokkaukset näkyvät lomakkeessa, kun laskentataulukko avataan Numbersin iOS-versiossa.
  • Numbersin iCloud-versiossa lomake tyhjennetään, kun lomakkeeseen liitetty taulukko poistetaan. Lomake saatetaan tyhjentää, kun lomakkeeseen liitetyn taulukon solut yhdistetään.