Pagesin, Numbersin ja Keynoten ominaisuudet iCloud.comissa

iWork on saatavilla Macille, iOS:lle ja iCloud.comissa. Lue lisätietoja ominaisuuksista, jotka toimivat eri tavalla iCloud.comissa.

Pagesin, Numbersin ja Keynoten tiedostorajoitukset iCloud.comissa

• Voit avata iCloud.comin kautta Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostoja, jotka kooltaan ovat korkeintaan 1 Gt.
  • Voit lisätä iCloud.comissa GIF-, JPEG- ja PNG-kuvia, jotka ovat korkeintaan 10 Mt per kuva. Voit lisätä suurempia kuvia käyttämällä Pagesia, Numbersia ja Keynotea Mac- tai iOS-laitteellasi. Sitten voit tarkastella dokumenttiesi kuvia iCloud.comissa.
  • Voit liittää dokumenttiin kerrallaan noin 2 miljoonaa merkkiä.
  • Voit luoda niin monta sivua Numbers-taulukkoon kuin haluat. Jokaisessa taulukossa voi olla korkeintaan 255 saraketta, 65 535 riviä ja noin 130 000 solua, joissa on tietoja. Voit muuttaa korkeintaan 100 000 solua samanaikaisesti.
  • Korkeintaan 100 henkilöä voi tarkastella ja muokata jaettuja dokumentteja samaan aikaan.

Pagesin ominaisuuksien erot iCloud.comissa

Nämä Pagesin ominaisuudet poikkeavat iCloud.comissa Pagesin ominaisuuksista Mac- tai iOS-laitteellasi:

• Jos käytät muutosten seurantaa Pages-asiakirjassa, voit avata asiakirjan iCloud.comin Pagesissa, mutta et voi muokata sitä. Jos olet asiakirjan omistaja, voit ottaa muutosten seurannan pois käytöstä, kun avaat sen Macin tai iOS:n Pagesissa. Lue lisätietoja muutosten seurannasta.
  • Et voi lisätä tai muokata kirjanmerkkejä, mutta kirjanmerkkilinkit, jotka on lisätty Pagesin Mac- tai iOS-versiossa, toimivat, kun niitä klikataan.
  • Et voi tarkastella sivuja vierekkäin edes silloin, kun Aukeama on käytössä.
  • 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina.
  • Elokuvia tai äänitiedostoja ei voi lisätä tai muokata.
  • Voit tarkastella kaavoja, kaavioiden osien nimiä ja ehdollisia korostussääntöjä, mutta et voi muokata niitä.

Keynoten ominaisuuksien erot iCloud.comissa

Nämä Keynoten ominaisuudet poikkeavat iCloud.comissa Keynoten ominaisuuksista Mac- tai iOS-laitteellasi:

• Et voi tarkastella tai muokata toimintarakenteita, mutta ne ovat edelleen esityksessä ja ne näkyvät ja ovat muokattavissa Macilla ja iOS:lla.
  • Siirtymät ja rakenteet, joita ei tueta iCloud.comin Keynotesa, näkyvät sulautettuina. Alkuperäiset siirtymät ovat edelleen dokumentissa ja ne näkyvät ja ovat muokattavissa Macin ja iOS:n Keynotessa. Lue lisätietoja siitä, miten iCloudin Keynote toimii Internet Explorerin kanssa.
  • Ääniraita (ääni, jonka on tarkoitus toistua diaesityksen ajan) ei toistu iCloud.comissa. Ääniraita on edelleen dokumentissa ja toimii Macin ja iOS:n Keynotessa.
  • Tallennetut äänet (selostus) eivät toimi iCloud.comissa. Ne ovat edelleen dokumentissa ja toimivat Macin ja iOS:n Keynotessa. Asiakirjasi muokkaaminen iCloud.comin Keynotella saattaa aiheuttaa sen, että tallennus ei ole enää synkronoitu diaesitykseen.
  • Asetukset, joiden mukaan toistaminen alkaa automaattisesti, kun diaesitys alkaa, ja jossa diaesitys aloitetaan uudelleen lepotilassa, ohitetaan.
  • 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina.
  • Elokuvia tai äänitiedostoja ei voi lisätä tai muokata. Jos sinulla on jo videoita tai äänitiedostoja Keynote-esityksessäsi, ne toistetaan, kun esitys toistetaan, jos selaimesi tukee tarvittavia ääni- ja videomuotoja.
  • Voit tarkastella kaavoja, kaavioiden osien nimiä ja ehdollisia korostussääntöjä, mutta et voi muokata niitä.

Numbersin ominaisuuksien erot iCloud.comissa

Nämä Numbersin ominaisuudet poikkeavat iCloud.comissa Numbersin ominaisuuksista Mac- tai iOS-laitteellasi:

• Numbers for iOS -taulukon lomakkeet ovat piilotettuja, kun avaat taulukon iCloud.comin Numbersissa.
  • iCloud.comin Numbersissa voit muokata lomakkeeseen liitettyä taulukkoa ja muokkauksesi näkyvät lomakkeessa, kun avaat taulukon Numbers for iOS:ssa.
  • Jos poistat iCloud.comin Numbersissa taulukon, joka on liitetty lomakkeeseen, lomake tyhjentyy. Jos yhdistät soluja taulukossa, joka on liitetty lomakkeeseen, lomake saattaa tyhjentyä.
  • 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina.
  • Elokuvia tai äänitiedostoja ei voi lisätä tai muokata.
  • Voit tarkastella kaavoja, kaavioiden osien nimiä ja ehdollisia korostussääntöjä, mutta et voi muokata niitä.