Pagesin, Numbersin ja Keynoten ominaisuudet iCloud.comissa

iWork on käytettävissä Macissa, iPhonessa, iPadissa ja iCloud.comissa. Lue lisätietoja ominaisuuksista, jotka toimivat eri tavalla iCloud.comissa.

Pagesin, Numbersin ja Keynoten tiedostorajoitukset iCloud.comissa

• Voit avata Pages-, Numbers- ja Keynote-tiedostoja, joiden koko on enintään 2 Gt.
  • Voit lisätä GIF-, JPEG- ja PNG-kuvia, joiden koko on enintään 10 Mt per kuva. Voit lisätä suurempia kuvia käyttämällä Pagesia, Numbersia ja Keynotea Macissa, iPhonessa tai iPadissa. Sitten voit tarkastella dokumenttiesi kuvia iCloud.comissa.
  • Voit sijoittaa dokumenttiin kerrallaan noin 2 miljoonaa merkkiä.
  • Voit luoda Numbers-laskentataulukkoon niin monta välilehteä kuin haluat. Jokaisessa taulukossa voi olla jopa 255 saraketta, 65 535 riviä ja noin 130 000 solua, joissa on tietoja. Voit muuttaa enintään 100 000 solua samanaikaisesti.
  • Enintään 100 henkilöä voi tarkastella ja muokata jaettuja dokumentteja samanaikaisesti.
  • Voit tarkastella dokumentteja, joissa on pystysuoraa tekstiä, mutta et voi muokata niitä.

Pagesin ominaisuuksien erot iCloud.comissa

Nämä Pagesin ominaisuudet poikkeavat iCloud.comissa Pagesin ominaisuuksista Macissa, iPhonessa tai iPadissa:

• Jos käytät muutosten seurantaa Pages-dokumentissa, voit avata dokumentin iCloud.comin Pagesissa, mutta et voi muokata sitä. Jos olet dokumentin omistaja, voit ottaa Seuraa muutoksia -toiminnon pois käytöstä, kun avaat dokumentin Macin, iPhonen tai iPadin Pagesissa. Lue lisätietoja muutosten seurannasta.
  • Et voi lisätä tai muokata kirjanmerkkejä, mutta kirjanmerkkilinkit, jotka on lisätty Pagesin Mac-, iPhone- tai iPad-versiossa, toimivat, kun niitä klikataan.
  • 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina.
  • Elokuvia tai äänitiedostoja ei voi lisätä tai muokata.
  • Voit tarkastella kaavoja, kaavioiden osien nimiä ja ehdollisia korostussääntöjä, mutta et voi muokata niitä.
  • Tekstin liukutäyttö ja kuvatäyttö näkyvät tasaisena värinä.
  • Ei-jatkuvat tekstin reunusviivat näkyvät kiinteinä viivoina.
  • Kaarevat varjot ja kiinteät varjot näkyvät heittovarjoina.
  • Et voi kopioida ja sijoittaa sivuja tai osioita.
  • Et voi muokata kantasivuja, vaihtaa sivun kantoja tai käyttää kantasivua uudelleen sivulle.

Keynoten ominaisuuksien erot iCloud.comissa

Nämä Keynoten ominaisuudet poikkeavat iCloud.comissa Keynoten ominaisuuksista Macissa, iPhonessa tai iPadissa:

• Et voi tarkastella tai muokata toimintokoonnoksia, mutta ne säilyvät esityksessä ja ne näkyvät ja ovat muokattavissa Macissa, iPhonessa tai iPadissa.
  • Siirrokset ja koonnokset, joita ei tueta iCloud.comin Keynotessa, näkyvät Häivytyksenä. Alkuperäiset siirrokset ovat edelleen dokumentissa ja ne näkyvät ja ovat muokattavissa Macin, iPhonen tai iPadin Keynotessa. Lue lisätietoja siitä, miten iCloudin Keynote toimii Internet Explorerin kanssa.
  • Ääniraita (ääni, jonka on tarkoitus toistua diaesityksen ajan) ei toistu iCloud.comissa. Ääniraita on edelleen dokumentissa ja toimii Macin, iPhonen tai iPadin Keynotessa.
  • Tallennetut äänet (selostus) eivät toimi iCloud.comissa. Ne ovat edelleen dokumentissa ja toimivat Macin, iPhonen tai iPadin Keynotessa. Asiakirjasi muokkaaminen iCloud.comin Keynotella saattaa aiheuttaa sen, että tallennus ei ole enää synkronoitu diaesitykseen.
  • Asetukset, joiden mukaan toistaminen alkaa automaattisesti, kun diaesitys alkaa, ja jossa diaesitys aloitetaan uudelleen lepotilassa, ohitetaan.
  • 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina.
  • Elokuvia tai äänitiedostoja ei voi lisätä tai muokata. Jos sinulla on jo videoita tai äänitiedostoja Keynote-esityksessäsi, ne toistetaan, kun esitys toistetaan, jos selaimesi tukee tarvittavia ääni- ja videomuotoja.
  • Voit tarkastella kaavoja, kaavioiden osien nimiä ja ehdollisia korostussääntöjä, mutta et voi muokata niitä.
  • Tekstin liukutäyttö ja kuvatäyttö näkyvät tasaisena värinä.
  • Ei-jatkuvat tekstin reunusviivat näkyvät kiinteinä viivoina.
  • Kaarevat varjot ja kiinteät varjot näkyvät heittovarjoina.
  • Et voi muokata kantadioja, vaihtaa dian kantoja tai käyttää kantaa uudelleen dialle.

Numbersin ominaisuuksien erot iCloud.comissa

Nämä Numbersin ominaisuudet poikkeavat iCloud.comissa Numbersin ominaisuuksista Macissa, iPhonessa tai iPadissa:

• Numbersin iPhone- tai iPad-version laskentataulukon lomakkeet ovat piilotettuja, kun avaat laskentataulukon iCloud.comin Numbersissa.
  • iCloud.comin Numbersissa voit muokata lomakkeeseen liitettyä taulukkoa ja muokkauksesi näkyvät lomakkeessa, kun avaat laskentataulukon Numbersin iPhone- tai iPad-versiossa.
  • Jos poistat iCloud.comin Numbersissa taulukon, joka on liitetty lomakkeeseen, lomake tyhjentyy. Jos yhdistät soluja taulukossa, joka on liitetty lomakkeeseen, lomake saattaa tyhjentyä.
  • 3D-kaaviot näkyvät 2D-kaavioina.
  • Elokuvia tai äänitiedostoja ei voi lisätä tai muokata.
  • Voit tarkastella kaavoja, kaavioiden osien nimiä ja ehdollisia korostussääntöjä, mutta et voi muokata niitä.
  • Tekstin liukutäyttö ja kuvatäyttö näkyvät tasaisena värinä.
  • Ei-jatkuvat tekstin reunusviivat näkyvät kiinteinä viivoina.
  • Kaarevat varjot ja kiinteät varjot näkyvät heittovarjoina.