Tietoja Safari 6.0.3:n turvallisuussisällöstä

Tässä artikkelissa kerrotaan Safari 6.0.3:n turvallisuussisällöstä.

Yleiset tiedot

Voit ladata ja asentaa Safari 6.0.3:n turvallisuussisällön Ohjelmiston päivityksen asetuksista tai Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Safari 6.0.3

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5 ja OS X Mountain Lion 10.8.2.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2012-2824: miaubiz

CVE-2012-2857: Arthur Gerkis

CVE-2013-0948: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0949: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0950: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0951: Apple

CVE-2013-0952: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0953: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0954: Googlen Dominic Cooney ja Google Chrome Security Teamin Martin Barbella

CVE-2013-0955: Apple

CVE-2013-0956: Applen tuoteturvallisuus

CVE-2013-0958: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0959: Google Chrome Security Teamin Abhishek Arya (Inferno)

CVE-2013-0960: Apple

CVE-2013-0961: iDefense VCP:n parissa työskentelevä team509:n wushi

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5 ja OS X Mountain Lion 10.8.2.

Vaikutus: Haitallisen sivuston selaaminen saattoi aiheuttaa sivustojenvälisen komentosarjahyökkäyksen.

Kuvaus: Kehyselementtien käsittelyssä oli ongelma, joka koski komentosarjojen suorittamista sivustolta toiselle. Ongelma on ratkaistu parantamalla alkuperän seurantaa.

CVE-ID

CVE-2012-2889: Sergey Glazunov

• WebKit

Saatavuus: OS X Lion 10.7.5, OS X Lion Server 10.7.5 ja OS X Mountain Lion 10.8.2.

Vaikutus: Sisällön kopiointi ja sijoittaminen haitallisella verkkosivustolla saattoi johtaa sivustojen väliseen komentosarjahyökkäykseen.

Kuvaus: Eri lähteestä sijoitetun sisällön käsittelyssä oli ongelma, joka koski komentosarjojen suorittamista sivustolta toiselle. Ongelma on ratkaistu sijoitetun sisällön lisätarkistuksella.

CVE-ID

CVE-2013-0962: Cure53:n Mario Heiderich

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.