iPhoto '11: Kuvien tuonti iOS-laitteesta, kun Oma Kuvavirta on käytössä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPhoto tuo kuvia iOS-laitteesta, kun Oma Kuvavirta on käytössä.

Jos Oma Kuvavirta on käytössä iOS-laitteessa, uudet laitteella otetut kuvat tai siihen tuodut kuvat lähetetään automaattisesti Omaan Kuvavirtaan, kun laitteessa on Wi-Fi-yhteys. Kuvat tallennetaan iCloudiin 30 päiväksi, jotta laitteillasi on aikaa muodostaa yhteys ja ladata kuvat.

Jos Oma Kuvavirta on otettu käyttöön iPhotossa, äskettäiset Kuvavirta-kuvat näkyvät siinä automaattisesti. Kun automaattinen tuonti on käytössä, iPhoto tuo Kuvavirran kuvat iPhoto-kirjastoon täydessä koossa. Tämän asetuksen voi valita iPhoto-asetusten Kuvavirta-välilehdeltä, ja sen avulla Kuvavirran kuvat voidaan tallentaa pysyvästi iPhoto-kirjastoon.

Oma Kuvavirta

Voit myös liittää iOS-laitteen tietokoneeseen, jotta voit tuoda kuvia manuaalisesti iPhotoon. iPhoto tunnistaa automaattisesti kuvat, jotka on jo tuotu Kuvavirrasta, ja näyttää ne tuonti-ikkunan Jo tuodut -osiossa. Osoita oletusarvoista Tuo kuvat -painiketta, jos haluat tuoda ainoastaan kuvat, joita ei ole vielä tuotu Kuvavirrasta.

Voit myös tuoda uudelleen kuvat, jotka iPhoto on jo tuonut Omasta Kuvavirrasta. Valitse kuvat tuonti-ikkunassa ja osoita Tuo valitut -painiketta. iPhoto pyytää ratkaisemaan kaksoiskappaleet.