Adobe Flash Playerin macOS-päivitys (1. marraskuuta 2016)

Adobe Flash Playeriin on saatavilla päivitys, joka korjaa sen selainliitännäisessä äskettäin havaitun haavoittuvuuden.

Jos tietokoneen Adobe Flash Player -liitännäinen ei ole ajan tasalla, saatat nähdä Estetty liitännäinen-, Flash-tietoturvavaroitus- tai Flash on vanhentunut -viestin, kun yrität tarkastella Flash-sisältöä Safarissa.

Flash on vanhentunut -ilmaisin

Ilmaisimen klikkaaminen avaa Adobe Flash Player on vanhentunut -viestin:

Flash on vanhentunut -viesti

Päivitä tietokoneeseen Adobe Flash Playerin uusi versio, jotta voit tarkastella Flash-sisältöä:

1. Klikkaa Lataa Flash -painiketta. Adoben verkkosivuston Adobe Flash Player -sivu avautuu Safarissa.
  2. Lataa ja asenna liitännäisen uusin versio Adoben verkkosivuston ohjeiden mukaisesti.

Jos tarvitset Flash Playerin vanhempaa versiota, Safarin Internet-liitännäisten hallinnan avulla voit käyttää liitännäistä suojaamattomassa tilassa luottamillasi verkkosivustoilla.

Jos tarvitset ohjeita Adobe Flash Playerin lataamiseen, asentamiseen tai käyttöön, ota yhteys Adobeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.