OS X: Java-selainliitännäinen estetty (28. elokuuta 2013)

Apple on tehnyt Safarin selainliitännäisten estomekanismiin päivityksen, jolla Java-selainliitännäinen poistetaan käytöstä.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Tämä artikkeli koskee vanhoja ei-tuettuja Java-ohjelmistoja.
Lataa Javan uusin OS X -versio suoraan Oraclelta.

Apple on tehnyt selainliitännäisten estomekanismiin päivityksen, jolla Java-selainliitännäisen vanhat versiot poistetaan käytöstä. Tarkoituksena on suojata käyttäjiä äskettäiseltä haavoittuvuudelta.

Katso lisätietoja tästä artikkelista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.