Javan OS X -päivitys (15. heinäkuuta 2015)

Java-päivitys korjaa sen selainliitännäisessä äskettäin havaitun haavoittuvuuden.

Jos tietokoneessa on OS X Lion 10.7.5 tai OS X Mountain Lion 10.8.3 tai uudempi

Hanki Javan uusin versio Oraclelta.

Jos tietokoneeseesi on jo asennettu Java 7 tai uudempi, voit ladata ja asentaa päivityksen käyttämällä Java-ohjauspaneelia:

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja avaa Java-ohjauspaneeli osoittamalla Java.
  2. Avaa Päivitä-välilehti ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos tietokoneessa on Mac OS X 10.6.8

Asenna saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset Ohjelmiston päivityksen tai Mac App Storen kautta.

Näin vältät altistumisen mahdollisille Java-verkkosovellusten haavoittuvuuksille

Voit poistaa Java-selainliitännäisen käytöstä ja ottaa sen käyttöön vain kun tarvitset Java-verkkosovellusta. Kun liitännäinen on käytössä, käy vain verkkosivustoilla, joilla Java-verkkosovellusta tarvitaan. Kun olet lopettanut niiden käytön, poista Java-selainliitännäinen jälleen käytöstä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.