Apple-näppäimistön käyttäminen Windowsissa Boot Campin avulla

Jos olet asentanut Maciin Microsoft Windowsin Boot Campin avulla, voit käyttää macOS-käyttöjärjestelmässä käyttämääsi näppäimistöä myös Windowsissa.

Windowsia vastaavat Macin näppäimet

Windows: paina komentonäppäintä (⌘).

boot-camp-mac-keyboard-mapping-command-windows

Askelpalautin tai poistonäppäin: paina poistonäppäintä.

boot-camp-mac-keyboard-mapping-delete-backspace

Enter tai ⏎: paina rivinvaihtonäppäintä.

boot-camp-mac-keyboard-mapping-return-enter

Alt (vasen): paina optionäppäintä (⌥).

boot-camp-mac-keyboard-mapping-option-alt

Alt GR (oikea): paina ctrl- ja optionäppäimiä.

boot-camp-mac-keyboard-mapping-option-control-alt-gr-right-alt

Apit: tämä näppäin ei ole käytettävissä Apple-näppäimistössä.

boot-camp-mac-keyboard-mapping-applications-menu

Näyttönäppäimistön käyttäminen muihin toimintoihin

Jos Apple-näppäimistössäsi ei ole näitä näppäimiä, voit luoda ne Windowsissa näyttönäppäimistöllä.

• Tauko/keskeytys

• Lisää

• Eteenpäin poisto

• Koti

• Lopeta

• Sivu ylös

• Sivu alas

• Num Lock

• Scroll Lock

Näytön tulostaminen kuvakaappaustyökalulla

Voit luoda Tulosta näyttö- ja Tulosta aktiivinen ikkuna -toiminnon uudelleen Windowsissa kuvakaappaustyökalulla.

Jos näppäimistö ei toimi odotetulla tavalla Windowsissa

Jos Apple-näppäimistö toimii odotetulla tavalla macOS:ssä, mutta ei Windowsissa, kokeile seuraavia ratkaisuja:

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.