Apple USB SuperDriven liittäminen

Ota selvää, mitkä Macit ovat yhteensopivia Apple USB SuperDriven kanssa ja että miten se liitetään.

USB SuperDriven etupuoli

Yhteensopivuuden tarkistaminen

Apple USB SuperDrive on yhteensopiva vuonna 2008 ja sen jälkeen valmistettujen Macien kanssa, joissa ei ole sisäistä optista asemaa.

SuperDriven liittäminen ja käyttäminen

Voit käyttää SuperDrivea liittämällä sen Macin USB-A-porttiin* ja asettamalla siihen levyn. Varmista, että SuperDriven alumiinikotelo on suunnattu ylöspäin.

Jos haluat liittää SuperDriven Macin Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-porttiin, voit käyttää seuraavia sovittimia

Levyn poistaminen

Voit poistaa levyn etsimällä Finderin Dockista ja valitsemalla sitten Arkisto > Poista. Jos näppäimistössäsi on poistonäppäin, voit myös painaa Poistonäppäin ja pitää sitä painettuna.

Lisätietoja

Ohjeita Mac-tietokoneen kelkattoman SuperDrive-aseman käyttöön.

* Jos SuperDrive ei reagoi, kun se on liitettynä ulkoiseen näyttöön tai USB-keskittimeen, liitä SuperDrive suoraan Macin USB-porttiin.