Apple USB SuperDriven liittäminen

Katso, mitkä Mac-tietokoneet ovat yhteensopivia Apple USB SuperDriven kanssa ja miten se liitetään.

usb-superdrive-straight-front

Yhteensopivuuden tarkistaminen

Apple USB SuperDrive on yhteensopiva vuonna 2008 ja sen jälkeen julkaistujen Mac-tietokoneiden kanssa, joissa ei ole sisäänrakennettua optista asemaa.

SuperDriven liittäminen

Voit käyttää SuperDrivea liittämällä sen Macin USB-A-porttiin* ja asettamalla siihen levyn. Varmista, että SuperDriven alumiinikotelo on suunnattu ylöspäin.

Jos haluat liittää SuperDriven Macin Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- tai USB-C-porttiin, voit käyttää seuraavia sovittimia:

Levyn poistaminen käytöstä

Voit poistaa levyn käytöstä klikkaamalla Finderia Dockissa ja valitsemalla Tiedosto > Poista käytöstä. Jos näppäimistössäsi on levynpoistonäppäinnäppäin, voit myös pitää sitä painettuna.

* Jos SuperDrive ei reagoi, kun se on liitettynä ulkoiseen näyttöön tai USB-keskittimeen, liitä SuperDrive suoraan Macin USB-porttiin.