Apple ID: Apple ID:n kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit poistaa Apple ID:n kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä.

Jos Apple ID:si on suojattu kaksivaiheisella vahvistuksella, mutta haluat poistaa ominaisuuden käytöstä, toimi seuraavasti:

1. Siirry Minun Apple ID:ni -sivustoon (appleid.apple.com/fi), valitse Apple ID:n hallinta ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse Salasana ja turvallisuus -välilehti.
  3. Valitse Poista käytöstä kaksivaiheinen vahvistus -vaihtoehto.
  4. Valitse uudet turvakysymykset, vahvista syntymäaikasi ja anna pelastuksen sähköpostiosoite (valinnainen, mutta suositellaan).
  5. Valitse Tallenna.

Huomautus: Älä unohda vastauksia uusiin turvakysymyksiisi. Niitä tarvitaan joissakin tilanteissa henkilöllisyytesi vahvistamiseen.

Apple ID:n kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä vahvistetaan sähköpostiviestissä.