iTunesin valikkorivin ottaminen käyttöön Windowsissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mistä löydät iTunesin valikkorivin Windows XP:stä ja Vistasta, ja annetaan ohjeet sen ottamiseksi käyttöön, jos et näe sitä.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

iTunes 12.4:ssä ja sitä uudemmissa valikkorivi on oletusarvoisesti käytössä. Jos käytät Windows 7:ää tai uudempaa, varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.

Jos käytössä on aiempi iTunes-versio, voit ottaa valikkorivin käyttöön toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

iTunes 12.1.3 on viimeinen Windows XP:ssä ja Windows Vistassa tuettu iTunes-versio.

Valikoiden ottaminen käyttöön

1. Klikkaa iTunesin vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Valitse Näytä valikkorivi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.