Missä Apple ID:tä voi käyttää?

Voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin samalla Apple ID:llä ja salasanalla.

iPhone, jossa näkyy Apple ID ja erilaisia appikuvakkeita

Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Se on sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmä, jolla kirjaudut sisään Applen palveluihin. Sen avulla määrität myös yhteys-, maksu- ja suojaustietosi.

Seuraavassa on lueteltu joitakin suosittuja palveluja, joita voit käyttää Apple ID:lläsi:

• App Store
  • Apple Music
  • Apple Online Store
  • Applen jälleenmyyntipalvelut ja -ohjelmat (Concierge, Joint Venture, työpajat ja nuoriso-ohjelmat)
  • Apple Store -appi
  • Applen tukiyhteisöt
  • FaceTime
  • Etsi ystäväni
  • Etsi iPhoneni
  • Game Center
  • Books Store
  • iCloud
  • iMessage
  • iTunes Genius
  • iTunes-kotijako
  • iTunes Match
  • iTunes Store
  • iTunes U
  • Mac App Store
  • Painotuotteet valokuvista

Voit hallita Apple ID -tilisi tietoja Apple ID -tilisivullasi.

Luettelo on tarkoitettu vain tiedoksi, ja se voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Siinä ei ole kaikkia ominaisuuksia tai palveluita, joissa käytetään Apple ID:tä. Lisätietoja on Apple ID:n tukisivulla.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.