Missä Apple ID:tä voi käyttää?

Voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin samalla Apple ID:llä ja salasanalla.

Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita, kuten esimerkiksi App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Se on sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmä, jolla kirjaudut sisään Applen palveluihin. Sen avulla määrität myös yhteys-, maksu- ja suojaustietosi.

Seuraavassa on lueteltu joitakin suosittuja palveluja, joita voit käyttää Apple ID:lläsi:

• App Store ja Apple Arcade
  • Apple Books
  • Apple Music ja musiikkiostot
  • Apple News
  • Apple Online Store
  • Apple Pay, Apple Card ja Apple Cash
  • Apple Podcasts
  • Applen jälleenmyyntipalvelut ja -ohjelmat (Concierge, Joint Venture, työpajat ja nuoriso-ohjelmat)
  • Apple Store -appi
  • Applen tukiyhteisöt
  • Apple TV, Apple TV+ ja Apple TV -kanavat
  • FaceTime
  • Perhejako
  • Missä on...?
  • Game Center
  • iCloud
  • iMessage
  • iTunes
  • Kirjaudu sisään Applella -toiminto

Voit hallita Apple ID -tilisi tietoja Apple ID -tilisivullasi.

Luettelo on tarkoitettu vain tiedoksi, ja se voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Siinä ei ole kaikkia ominaisuuksia tai palveluita, joissa käytetään Apple ID:tä. Lisätietoja on Apple ID:n tukisivulla.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Applen mediapalvelut ja ominaisuudet voivat vaihdella maittain tai alueittain. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla