Tietoja Apple TV 5.1.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Apple TV 5.1.1:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Apple TV 5.1.1

• Apple TV:

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Vaarantuneet ohjelmat saattoivat pystyä selvittämään osoitteita kernelissä.

Kuvaus: Kernel-laajennuksiin liittyvien API-ohjelmointirajapintojen käsittelyssä oli tietojen paljastumiseen liittyvä ongelma. OSBundleMachOHeaders-avaimen sisältävissä vastauksissa saattoi olla kernel-osoitteita, jotka voivat auttaa ohittamaan osoiteavaruuden asettelun satunnaistamissuojauksen. Ongelma on korjattu vapauttamalla osoitteet ennen niiden palauttamista.

CVE-ID

CVE-2012-3749: Azimuth Securityn Mark Dowd, Squaren Eric Monti ja muita nimettömiä tutkijoita

• Apple TV:

Saatavuus: Apple TV (2. sukupolvi tai uudempi).

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa oleva hyökkääjä saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: JavaScript-matriisien käsittelyssä oli tarkistusajasta käyttöaikaan -ongelma. Ongelma on korjattu JavaScript-matriisien lisätarkistuksella.

CVE-ID

CVE-2012-3748: HP TippingPointin Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Certified Securen Joost Pol ja Daan Keuper

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.