Väliaikaisen tuki-PIN-koodin luominen

Tuki-PIN-koodi on turvatoimenpide, jolla tarkistetaan henkilöllisyytesi ottaessasi yhteyttä Apple-tukeen.

Tuki-PIN-koodia ei aina tarvita. Jos Apple-tuen on kuitenkin tarkistettava henkilöllisyytesi, sinua saatetaan pyytää luomaan tuki-PIN-koodi toimimalla näiden ohjeiden mukaan.

iPhone, jossa näkyvät Apple ID:n valinnat, ja uloskirjautumisen tuki-PIN-koodi on suurennettuna

1. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi
  2. Anna pyydettäessä luotettuun laitteeseesi lähetetty vahvistuskoodi tai vastaa turvakysymyksiin.*
  3. Vieritä näytön alalaitaan ja klikkaa Tuki-PIN-koodi. Klikkaa sitten ponnahdusikkunassa Luo PIN-koodi.
  4. Anna nelinumeroinen PIN-koodi Applen tukineuvojalle, kun sitä pyydetään.

PIN-koodi luodaan välittömästi, ja se ilmestyy ponnahdusikkunaan, jossa ilmoitetaan myös se, milloin PIN-koodi vanhentuu. Luotua PIN-koodia voi käyttää vain kerran.

*Apple ID:si luontitavasta riippuen saatat pystyä luomaan tuki-PIN-koodin vahvistuskoodia antamatta, esimerkiksi vastaamalla turvakysymyksiin.