Väliaikaisen tuki-PIN-koodin luominen

Tuki-PIN-koodi on turvatoimenpide, jolla tarkistetaan henkilöllisyytesi ottaessasi yhteyttä Apple-tukeen.

Tuki-PIN-koodia ei aina tarvita. Jos Apple-tuen on kuitenkin tarkistettava henkilöllisyytesi, sinua saatetaan pyytää luomaan tuki-PIN-koodi.

Kirjaudu sisään tuki-PIN-koodin hakemista varten

Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi

Anna luotettuun laitteeseesi lähetetty vahvistuskoodi. Klikkaa näytön alalaidassa, vasemmalla Tuki-PIN-koodi. Klikkaa sitten ponnahdusikkunassa Luo PIN-koodi.

PIN-koodi luodaan välittömästi, ja se ilmestyy ponnahdusikkunaan, jossa ilmoitetaan myös se, milloin PIN-koodi vanhentuu.

Anna nelinumeroinen PIN-koodi Applen tukineuvojalle, kun sitä pyydetään.

Luotua PIN-koodia voi käyttää vain kerran.

Jos sinua pyydetään vastaamaan turvakysymyksiin

Sinun ei tarvitse vastata turvakysymyksiin, jotta saat PIN-koodin. Klikkaa vain Hae tuki-PIN-koodi.