Jos sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si, kun otat yhteyden Appleen

Jos otat yhteyden Appleen tukipalvelua varten, sinua voidaan turvallisuussyistä pyytää vahvistamaan Apple ID:si.

Jos otat yhteyden Appleen, sinua voidaan pyytää vahvistamaan Apple ID:si jollakin seuraavista tavoista:

• Vastaanottamalla ja vahvistamalla suoraan laitteeseen lähetetyn Apple ID -ilmoituksen.

• Luomalla laitteellesi väliaikaisen tuki-PIN-koodin.

Kun olet vahvistanut Apple ID:si, Apple voi nähdä laitteesi sarjanumerot ja Apple ID:hesi liittyviä rajoitettuja tilitietoja. Näiden tietojen avulla voimme auttaa sinua nopeammin.

Apple ei koskaan kysy Apple ID:si salasanaa, vahvistuskoodeja, palautusavainta tai tilin suojaustietoja.

Apple ID -ilmoituksen vastaanottaminen

Apple saattaa lähettää ilmoituksen laitteeseen, joka on liitetty samaan Apple ID:hen:

• Vahvista Apple ID laitteessasi napauttamalla Vahvista.

• Jos laitettasi ei ole suojattu pääsykoodilla, sinun on ehkä kirjoitettava myös Apple ID -salasanasi.

• Lisäksi Apple ID -sähköpostiosoitteeseesi lähetetään viesti riippumatta siitä, onnistuuko Apple ID:si vahvistus.

Jos saat Apple ID:n vahvistuspyynnön mutta et ole pyytänyt tukea Applelta, napauta Älä vahvista.

Vahvista Apple ID:si napauttamalla ilmoitusta

Tilapäisen tuki-PIN-koodin luominen

Voit myös luoda tilapäisen tuki-PIN-koodin Apple ID:si vahvistamista varten.

1. Kirjaudu sisään osoitteeseen appleid.apple.com.

2. Näppäile luotettuun laitteeseesi lähetetty vahvistuskoodi, jos sinua pyydetään tekemään niin.

3. Vieritä näytön alalaitaan ja napauta Tuki-PIN-koodi. Napauta sitten Luo PIN-koodi.

4. Kun Apple pyytää tuki-PIN-koodiasi, näppäile koodi (nelinumeroinen luku).

PIN-koodi luodaan välittömästi, ja se ilmestyy ponnahdusikkunaan, jossa ilmoitetaan myös se, milloin PIN-koodi vanhentuu. Luotua PIN-koodia voi käyttää vain kerran.

Riippuen siitä, miten Apple ID:si on luotu, saatat pystyä luomaan tuki-PIN-koodin myös antamatta vahvistuskoodia, esimerkiksi vastaamalla turvakysymyksiin.
Luo tuki-PIN-koodi napauttamalla Tuki-PIN-koodi