Tietoja OS X Server 2.2.1 ‑päivityksestä

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Server 2.2.1 ‑päivityksestä.

Tämä ohjelmisto päivittää OS X Serverin version 2.0, 2.1, 2.1.1 tai 2.2 versioon 2.2.1. Päivitystä suositellaan kaikille OS X Server ‑käyttäjille. Tietoja päivityksen suojaussisällöstä on osoitteessa http://support.apple.com/HT1222.

Asentaminen

OS X Server 2.2.1 on saatavilla Mac App Storesta. Se näkyy Päivitykset-paneelissa, jos OS X Server (Mountain Lion) 2.0, 2.1, 2.1.1 tai 2.2 on asennettu. Voit asentaa päivityksen klikkaamalla PÄIVITÄ-painiketta.

Asennuksen aikana saattaa näkyä Server-apin korvaus havaittu -viesti, mikä on normaalia. Kaikki Serverin asetukset ja tiedot säilyvät päivityksen aikana.

Kun asennus on valmis, avaa Server-appi, niin voit suorittaa kaikkien aiemmin määritettyjen palveluiden asennuksen loppuun.

Päivityksen sisältö

Tämä päivitys sisältää muun muassa seuraavat parannukset:

Sisältövälimuisti-palvelu

• Uusi Sisältövälimuisti-palvelu nopeuttaa Applen Mac App Storen kautta jakamien ohjelmistojen lataamista. Se tallentaa välimuistiin sekä ohjelmistopäivitykset että Mac App Storesta ostetut apit. Jos haluat lisätietoja Sisältövälimuisti-palvelusta, valitse Serverin ohje Ohje-valikosta.

• Lisää ListenRangesOnly-avaimen, jonka avulla palvelimen ylläpitäjät voivat rajoittaa palveltua IP-osoitealuetta.

• Tuki iTunesin tai iTunes for Windows 11.0.2:n tai uudemman kautta ostettujen appien ja kirjojen välimuistiin tallentamiselle.

Server-appi

• Sisältää keskitetyn varmenteiden hallintaliittymän.

• Korjaa SSL-virheeseen liittyvän asennusongelman.

• Sisältää Lion Serveristä päivittämiseen liittyviä lisäkorjauksia.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi Mail-palvelun käyttämän kiellettyjen listan palvelimen vaihtaminen ei välttämättä onnistunut.

• Sisältää yleisiä parannuksia.

Mukautuva palomuuri

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi hb_summary-työkalun käyttäminen aiheutti poikkeuksen.

Kalenteripalvelu

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi kalenterikutsut lähetettiin aina englanninkielisinä.

• Sisältää yleisiä parannuksia.

Mail-palvelu

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi freshclam ja clamav eivät toimittaneet lokeja päivitetyistä järjestelmistä.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi tilakiintiötä ei noudatettu.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi tiettyjä asetuksia ei säilytetty, kun OS X Server päivitettiin aiemmasta versiosta.

Yhteystiedot-palvelu

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi palvelu ei tietyissä olosuhteissa käynnistynyt, kun tietosäilössä käytettiin muuta kuin oletussijaintia.

• Lisää mahdollisuuden etsiä tietueita, joissa on muita kuin englanninkielisiä merkkejä.

Viestit-palvelu

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi palvelu ei tietyissä olosuhteissa käynnistynyt, kun tietosäilössä käytettiin muuta kuin oletussijaintia.

Profiilinhallinta

• Lisää mahdollisuuden käyttää Active Directory ‑ryhmiä Profiilinhallinnassa.

• Lisää mahdollisuuden poistaa Profiilinhallintaan ladattuja appeja.

• Sisältää suorituskyvyn parannuksia ja muita yleisiä parannuksia.

Time Machine

• Tarjoaa mahdollisuuden seurata, mitkä tietokoneet on varmuuskopioitu, milloin ne viimeksi varmuuskopioitiin ja minkä kokoinen varmuuskopio on.

Lisätietoja

DHCP-palvelu ei välttämättä käynnisty automaattisesti, kun päivitys tehdään aiemmasta OS X Serverin versiosta, joka on määritetty käyttämään DHCP-palvelua. Jos näin käy, avaa Server-appi ja käynnistä palvelu manuaalisesti.

OS X Server 2.2 ja 2.2.1 tallentavat palveluiden tarvitsemia Postgres-tietoja omaan sijaintiinsa (oletussijainti on /Library/Server/PostgreSQL For Server Services/Data). Jos siirryt OS X Serverin aiemmasta versiosta versioon 2.2 tai 2.2.1, järjestelmän Postgres-tiedot siirretään kohteesta /Library/Server/PostgreSQL/Data kohteeseen /Library/Server/PostgreSQL For Server Services/Data. Kaikki oma sisältö, jonka olet luonut kohteeseen /Library/Server/PostgreSQL/Data, säilyy samassa sijainnissa, kun päivität OS X Server 2.2:sta 2.2.1:een. Jos haluat käyttää näitä tietoja tai jos asennat OS X Server 2.2:n tai 2.2.1:n ensimmäistä kertaa ja haluat luoda uudet Postgres-tiedot, palvelin on ehkä käynnistettävä tällä komennolla:

sudo serveradmin start postgres

Tämä käynnistää Postgres-prosessin, joka on erillinen palvelujen käyttämästä prosessista ja jota voidaan käyttää oman sisältösi palvelemiseen.