iPhonen tai iPadin SIM-kortin koon selvittäminen

Jos haluat selvittää, mitä SIM-korttia iPhonesi tai Wi-Fi + Cellular -mallinen iPadisi käyttää, etsi mallisi luettelosta.

Nano-SIM-kortti

iPhone

• iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone 7 ja iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s ja iPhone 6s Plus
  • iPhone 6 ja iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s, iPhone 5c ja iPhone 5

iPad*

• iPad (5. sukupolvi)
  • iPad Pro
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi

* iPad mini 3 ja uudemmat, iPad Air 2 sekä iPad Pro tukevat Apple SIMiä.

Mikro-SIM-kortti

iPhone

• iPhone 4s
  • iPhone 4

iPad

• iPad (4. sukupolvi)
  • iPad (3. sukupolvi)
  • iPad 2
  • iPad

SIM-kortti

iPhone

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • iPhone

Upotettu Apple SIM

Näissä iPad-malleissa on upotettu Apple SIM -kortti, joka on sisäänrakennettu iPadiin:

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 2. sukupolvi) Wi-Fi + Cellular -malli
  • iPad Pro (10,5 tuumaa) Wi-Fi + Cellular -malli
  • iPad Pro (9,7 tuumaa) Wi-Fi + Cellular -malli

Näissä iPad-malleissa on SIM-kortin alusta myös nano-SIM-kortille. Voit käyttää operaattorin nano-SIM-korttia tai aktiivista Apple SIM -korttia.* Nämä mallit eivät tue Apple SIM -korttia, jota ei ole aktivoitu.

* Pyydä lisätietoja operaattoriltasi.

Lisätietoja

• iPhonesi tai iPadisi mallin selvittäminen.
  • SIM-kortin poistaminen tai vaihtaminen.
  • Applen laitteistotakuu ei kata vahinkoja, jotka muokattu SIM-kortti on aiheuttanut SIM-kortin alustalle tai laitteelle. Jos leikkaat tai muokkaat SIM-korttia, jotta se sopisi erimalliseen laitteeseen, et ehkä pysty yhdistämään mobiiliverkkoon tai käyttämään joitakin ominaisuuksia kyseisellä laitteella.
  • Jos hankit uuden iPhonen, eikä vanha SIM-korttisi sovi siihen, ota yhteys operaattoriisi ja pyydä siirtämään liittymäsi iPhonen mukana toimitettuun SIM-korttiin. Jos iPhonen mukana ei toimitettu uutta SIM-korttia, kysy, miten saat sellaisen.