iPhonen tai iPadin SIM-kortin koon selvittäminen

Jos haluat selvittää, mitä SIM-korttia iPhonesi tai Wi-Fi + Cellular -mallinen iPadisi käyttää, etsi mallisi luettelosta. Jos olet ostanut iPhone 14 -mallin Yhdysvalloista, iPhonessa ei ole fyysistä SIM-korttia vaan siinä on eSIM.

Nano-SIM-kortti

Nano-SIM-kortti

iPhone

• iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max (Yhdysvaltojen ulkopuolelta ostetut mallit) *
  • iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
  • iPhone SE (3. sukupolvi), iPhone SE (2. sukupolvi)
  • iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS, iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone 7 ja iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s ja iPhone 6s Plus
  • iPhone 6 ja iPhone 6 Plus
  • iPhone SE (1. sukupolvi)
  • iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

iPad

• iPad (5. sukupolvi ja uudemmat)
  • iPad Pro (kaikki mallit)
  • iPad Air (kaikki mallit)
  • iPad mini (kaikki mallit)

Mikro-SIM-kortti

Mikro-SIM-kortti

iPhone

• iPhone 4s
  • iPhone 4

iPad

• iPad (4. sukupolvi)
  • iPad (3. sukupolvi)
  • iPad 2
  • iPad

SIM-kortti

SIM-kortti

iPhone

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • iPhone

eSIM

Joissakin maissa ja joillakin alueilla tietyt iPhone-mallit tukevat eSIMiä.

Voit aktivoida mobiililiittymän eSIMissä, jos operaattori tukee kahta SIMiä. iPhone 13 -malleissa ja sitä vanhemmissa on myös SIM-kortin alusta nano-SIM-kortille. Voit käyttää operaattorin nano-SIM-korttia. iPhone 13 -mallit tukevat kahta eSIMiä.

Voit ottaa käyttöön mobiilidataliittymän eSIMin avulla tietyissä iPad-malleissa.

Lisätietoja

• Tunnista iPhonen tai iPadin malli.
  • Poista tai vaihda iPhonen SIM-kortti tai iPadin SIM-kortti.
  • Applen laitteistotakuu ei kata vahinkoja, jotka muokattu SIM-kortti on aiheuttanut SIM-kortin alustalle tai laitteelle. Jos leikkaat tai muokkaat SIM-korttia, jotta se sopisi erimalliseen laitteeseen, et ehkä pysty yhdistämään mobiiliverkkoon tai käyttämään joitakin ominaisuuksia kyseisellä laitteella.
  • Jos hankit uuden iPhonen, eikä vanha SIM-korttisi sovi siihen, ota yhteys operaattoriisi ja pyydä siirtämään liittymäsi iPhonen mukana toimitettuun SIM-korttiin. Jos iPhonen mukana ei toimitettu uutta SIM-korttia, kysy, miten saat sellaisen.

* Yhdysvalloissa iPhone 14 -malleissa ei ole fyysistä SIM-korttia. Niissä käytetään sen sijaan eSIMiä.