GarageBandin iOS-versio 1.3: Punainen tilapalkki Koti-valikossa

Kun GarageBandin iOS-versiosta siirrytään Koti-valikkoon, tilapalkki voi näkyä jonkin aikaa punaisena, kun GarageBandia suljetaan. Jos tilapalkki jää punaiseksi, Suorita taustalla -asetus on päällä. Seuraavassa kerrotaan, miten voit poistaa sen käytöstä.

Punainen tilapalkki kertoo, että GarageBand on käynnissä taustalla. Näin voit poistaa punaisen tilapalkin:

1. Napauta GarageBandissa kappaleasetuspainiketta (iPad)  tai asetuspainiketta (iPhone tai iPod touch) .
  2. Suorita taustalla -kytkimen avulla voit valita, suoritetaanko GarageBandia taustalla vai ei.