Mac mini (loppuvuosi 2012): Muistin tiedot ja lisääminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä muistia Mac minin (loppuvuosi 2012) ja Mac mini serverin (loppuvuosi 2012) kanssa käytetään.

Mac mini (loppuvuosi 2012)- ja Mac mini server (loppuvuosi 2012) -tietokoneissa on kaksi sisäistä muistipaikkaa. Muistipaikoissa voi käyttää tavallisia 204-nastaisia PC3-12800 DDR3 SO-DIMM -moduuleita, joilla on seuraavat määritykset:

• PC3-12800 DDR3
  • puskuroimaton
  • ei-pariteetti
  • 204-nastainen moduuli
  • 1 600 MHz

Kummassakin muistipaikassa voi käyttää 2, 4 tai 8 gigatavun RAM-moduuleja. Paras suorituskyky saavutetaan, kun muistimoduulit ovat samankokoisia. Asenna kaksi samanlaista muistimoduulia.

DIMM-moduulit, joissa on seuraavat ominaisuudet, eivät toimi:

• rekisteröity tai puskuroitu
  • PLL:t
  • ECC
  • pariteetti
  • EDO RAM.