iBooks Author: Älä käytä ohjausmerkkejä tiedostonimissä

Jos tiedostonimessä on rivinvaihtomerkkejä ja muita ohjausmerkkejä, kirjaa ei voi julkaista iBooks Storessa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Kun lisäät sisältöä (kuten HTML-widgettejä) iBooks Author -kirjoihisi, varmista, että nippuun sisältyvien tiedostojen nimissä ei ole ohjausmerkkejä (kuten rivinvaihtomerkkejä). Jos nipussa on tällaisia tiedostoja, kirjaa ei voi julkaista iBooks Storessa.

Huomautus: Omilla kuvakkeilla varustetuissa kansiossa on joskus kätkettyjä tiedostoja, joiden tiedostonimissä on ohjausmerkkejä. Älä käytä tästä syystä omia kansiokuvakkeita.

Jos esimerkiksi olet ladannut HTML-widgetin verkosta ja olet muokannut sitä kirjaasi varten, poista ohjausmerkit nipussa olevista tiedostonimistä. Varmista myös, että nipussa olevat viittaukset kyseisiin tiedostoihin on korjattu, jotta HTML-widgetti toimii oikein.

Yleensä ohjausmerkkejä on HTML-widgeteissä olevien tiedostojen nimissä, mutta ongelma voi koskea myös Collada-paketteja ja Keynote-esityksiä.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.