OS X Mountain Lion 10.8.1 -päivitys

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Mountain Lion 10.8.1 -päivityksestä.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

OS X Mountain Lion 10.8.1 -päivitystä suositellaan kaikille Mountain Lionin käyttäjille. Siinä on yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta.

Järjestelmän päivittäminen

Varmuuskopioi järjestelmä ennen päivityksen asentamista. Voit käyttää siihen Time Machinea.

Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.

Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) valitsemalla Omenavalikko () > Ohjelmiston päivitys….

Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivityksen avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata päivityksen asentajan, jonka voi asentaa manuaalisesti. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivulta.

Lisätietoja

Päivityksen sisältö

Tässä päivityksessä on yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta ja yhteensopivuutta. Korjaukset muun muassa

• ratkaisevat ongelman, jonka vuoksi Siirtymisapuri sulkeutuu odottamatta
  • parantavat yhteensopivuutta muodostettaessa yhteyttä Microsoft Exchange -palvelimeen Mailissa
  • ratkaisevat ongelman toistettaessa ääntä Thunderbolt-näytön kautta
  • ratkaisevat ongelman, joka estää iMessage-viestien lähettämisen
  • ratkaisevat ongelman, jonka vuoksi järjestelmä lakkaa vastaamasta käytettäessä pinyin-syötettä
  • ratkaisevat ongelman muodostettaessa yhteyttä SMB-palvelimeen, jolla on pitkä nimi
  • ratkaisevat ongelman, joka estää Safarin käynnistymisen käytettäessä PAC-tiedostoa
  • parantavat 802.1X-todentamista Active Directory -kirjautumistiedoilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.