AVCHD–tiedostojen käyttäminen QuickTime Playerissa

Tässä artikkelissa kerrotaan AVCHD-tiedostojen käyttämisestä OS X Mountain Lionin tai sitä uudemman version QuickTime Playerissa.

OS X Mountain Lionin tai sitä uudemman version QuickTime Player mahdollistaa videoiden tarkastelun, leikkaamisen, viennin ja jakamisen AVCHD-mediasta. AVCHD-muotoa käytetään HD-kuluttajalaitteissa, kuten kovalevyllä varustetuissa videokameroissa sekä digitaalisissa still-kameroissa, joilla voidaan tallentaa videota.

AVCHD-mediaa käytetään yleensä yhdistämällä videokamera tai kamera Maciin USB-kaapelilla. Joissakin laitteissa (esimerkiksi digikameroissa) on myös poistettava muistikortti, jota voi lukea asettamalla sen USB-kortinlukijaan tai joissakin Maceissa olevaan SD-korttipaikkaan. Tietoja AVCHD-median siirtämisestä Maciin saat laitteen mukana toimitetusta dokumentaatiosta.

Kun olet siirtänyt AVCHD-median Maciin, avaa median sisältävä kansio. Kaksoisklikkaa sitten tiedostonimeä AVCHD, BDMV tai PRIVATE avataksesi tiedoston QuickTime Playerissa.

Jos media sisältää useita leikkeitä, voit nähdä ne ryhmiteltynä yhteen vanhimmasta uusimpaan. Valitse yksi tai useampi toistettava leike ja klikkaa Avaa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.