Applen, App Storen ja iTunes Storen, Apple Musicin tai Newsin sähköpostien tilaaminen tai tilauksen peruminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muuttaa Applen sähköpostitilausten asetuksia.

1. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi.
  2. Valitse Viestejä Applelta.
  3. Valitse neliöt sen mukaan, haluatko saada sähköposteja esimerkiksi Applen ilmoituksista, apeista, musiikista, elokuvista tai uutisista. Poista neliön valinta, jos et halua saada sen tyyppistä sähköpostia.

Apple ID:n hallintaverkkosivu, jolla sähköpostitilausten vieressä näkyy valittuja valintaneliöitä

Pyynnöstäsi riippuen voi kestää jopa viisi päivää, ennen kuin alat saada viestejä tai että viestejä ei enää lähetetä.