iCloud-välilehtien käyttöönotto ja käyttö

iCloud pitää Safarissa avattuna olevat välilehdet ajan tasalla iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa. Voit siis vaihtaa laitetta ja jatkaa selaamista siitä, mihin jäit.

iCloud-välilehtien käyttöönotto

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud.
  2. Varmista, että Safari on käytössä.
  3. Suorita nämä toimenpiteet kaikissa laitteissa, joissa haluat jakaa välilehtiä.

Mac:

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Apple ID. Klikkaa iCloud-kuvaketta. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa iCloud.
  2. Ota Safari klikkaamalla käyttöön.
  3. Suorita nämä toimenpiteet kaikissa laitteissa, joissa haluat jakaa välilehtiä.

iCloud-välilehtien käyttäminen

iCloud-välilehdet näyttää vain välilehdet, jotka ovat avoinna toisessa tuetussa laitteessasi, ei välilehtiä, jotka ovat avoinna parhaillaan käyttämässäsi laitteessa.

Välilehden avaaminen

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Avaa Safari.
  2. Napauta Välilehdet   -kuvaketta.
  3. Vieritä luettelon loppuun laitteessa avoinna olevien välilehtien kuvien alapuolelle. Näet muiden tuettujen laitteidesi avoimet välilehdet.
  4. Valitse välilehti, jonka haluat avata.

Mac:

1. Klikkaa Safarin työkalupalkissa olevaa Välilehdet   -painiketta. Muiden tuettujen laitteidesi avoimet välilehdet näkyvät Safari-ikkunan alalaidassa.
  2. Klikkaa välilehteä, jonka haluat avata.

Välilehden sulkeminen

Voit poistaa välilehden iCloud-välilehdet-luettelosta sulkemalla välilehden sen jakaneen laitteen Safarissa tai Välilehdet-ikkunassa.

Jos haluat poistaa välilehden, joka on avoinna muussa kuin juuri käyttämässäsi laitteessa, klikkaa välilehtilistauksen vieressä olevaa X-kuvaketta. Näet taulukoita, joissa on esitetty välilehdet synkronoivat muut laitteet tai tietokoneet. Siirrä osoitin välilehden nimen päälle, niin näyttöön tulee X-kuvake. Voit poistaa välilehden etälaitteesta klikkaamalla X-kuvaketta.

Safarin sulkeminen tai laitteen laittaminen nukkumaan tai sen sammuttaminen ei poista välilehteä luettelosta.

Jos et pysty määrittämään tai käyttämään iCloud-välilehtiä

iCloud-välilehdet toimii iOS 13:a tai iPadOS:ää ja macOS Mojave 10.14.4:ää tai uudempaa käyttävien laitteiden välillä tai iOS 12:ta tai aiempaa ja macOS Mojave 10.14.3:a tai aiempaa käyttävien laitteiden välillä.