iCloud-välilehtien käyttöönotto ja käyttö

iCloud pitää Safarissa avattuna olevat välilehdet ajan tasalla iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa. Voit siis vaihtaa laitetta ja jatkaa selaamista siitä, mihin jäit.

iCloud-välilehtien käyttöönotto

Suorita nämä toimenpiteet kaikissa laitteissa, joissa haluat jakaa välilehtiä.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud.
  2. Varmista, että Safari on käytössä.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Apple ID. Klikkaa sitten iCloud.
  2. Ota Safari klikkaamalla käyttöön.

Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa iCloud. Ota Safari klikkaamalla käyttöön.

Välilehden avaaminen

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Safari.
  2. Napauta Välilehdet -painiketta.
  3. Selaa luettelon loppuun. Laitteessa avattujen välilehtien kuvien alla näkyy luettelo muissa tuetuissa laitteissasi avoimista välilehdistä.
  4. Valitse välilehti, jonka haluat avata.

Mac

1. Avaa Safari.
  2. Klikkaa Välilehdet -painiketta. Macissa avattujen välilehtien kuvien alla näkyy luettelo muissa tuetuissa laitteissasi avoimista välilehdistä.
  3. Valitse välilehti, jonka haluat avata.

Välilehden sulkeminen

Safarin sulkeminen tai laitteen laittaminen nukkumaan tai sen sammuttaminen ei poista välilehteä luettelosta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Safari.
  2. Napauta Välilehdet -painiketta.
  3. Selaa luettelon loppuun. Laitteessa avattujen välilehtien kuvien alla näkyy luettelo muissa tuetuissa laitteissasi avoimista välilehdistä.
  4. Pyyhkäise vasemmalle sen välilehden kohdalla, jonka haluat sulkea, ja napauta Sulje.

Mac

1. Avaa Safari.
  2. Klikkaa Välilehdet -painiketta. Macissa avattujen välilehtien kuvien alla näkyy luettelo muissa tuetuissa laitteissasi avoimista välilehdistä.
  3. Vie osoitin suljettavan välilehden päälle ja klikkaa sitten näkyviin tulevaa Sulje -painiketta.

Jos et pysty määrittämään tai käyttämään iCloud-välilehtiä

iCloud-välilehdet toimii iOS 13:a tai iPadOS:ää tai uudempaa ja macOS Mojave 10.14.4:ää tai uudempaa käyttävien laitteiden välillä tai iOS 12:ta tai aiempaa ja macOS Mojave 10.14.3:a tai aiempaa käyttävien laitteiden välillä.