iCloud-välilehtien käyttöönotto ja käyttö

iCloud pitää Safarissa avattuna olevat välilehdet ajan tasalla iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa. Voit siis vaihtaa laitetta ja jatkaa selaamista siitä, mihin jäit.

Ennen kuin aloitat

iCloud-välilehtien käyttöönotto

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud.
  2. Varmista, että Safari on käytössä.
  3. Suorita nämä toimenpiteet kaikissa laitteissa, joissa haluat jakaa välilehtiä.

Mac:

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset ja sitten iCloud.
  2. Ota Safari klikkaamalla käyttöön.
  3. Suorita nämä toimenpiteet kaikissa laitteissa, joissa haluat jakaa välilehtiä.

iCloud-välilehtien käyttäminen

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Avaa Safari.
  2. Napauta välilehtikuvaketta .
  3. Vieritä luettelon loppuun (laitteessa avoinna olevien välilehtien kuvien alle). Näet muiden tuettujen laitteidesi avoimet välilehdet.
  4. Valitse välilehti, jonka haluat avata.

Mac:

1. Klikkaa välilehtipainiketta  Safarin työkalupalkissa. Muiden tuettujen laitteidesi avoimet välilehdet näkyvät Safari-ikkunan alalaidassa.
  2. Klikkaa välilehteä, jonka haluat avata.

iCloud-välilehdissä näkyy vain välilehdet, jotka ovat avoinna muissa tuetuissa laitteissa. Sillä hetkellä käyttämässäsi laitteessa avoinna olevia välilehtiä ei näy.

Voit poistaa välilehden iCloud-välilehtiluettelosta sulkemalla sen Safarissa sen jakaneessa laitteessa tai Välilehdet-ikkunasta käsin.

Jos haluat poistaa välilehden, joka on auki muussa kuin juuri käyttämässäsi laitteessa, klikkaa välilehtilistauksen vieressä olevaa X-kuvaketta. Valitse macOS High Sierrassa Safari > Näytä > Näytä kaikki välilehdet. Näet taulukoita, joissa on esitetty välilehdet synkronoivat muut laitteet tai tietokoneet. Siirrä osoitin välilehden nimen päälle, niin näyttöön tulee X-kuvake. Voit poistaa välilehden etälaitteesta klikkaamalla X-kuvaketta.

Safarin sulkeminen tai laitteen laittaminen nukkumaan tai sen sammuttaminen ei poista välilehteä luettelosta.

Lisätietoja

• iCloud-kirjanmerkkien avulla Safari-kirjanmerkit pysyvät samoina kaikissa Maceissasi ja iOS-laitteissasi.
  • OS X Yosemitessa voit myös käyttää Handoffia Safari-sivujen siirtämiseen Macisi ja iOS-laitteidesi välillä.