Handy Tech Braille Star 40: VoiceOver-navigointiin käytettävät laitenäppäimet

Kun Handy Tech Braille Star 40 -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iOS:ssä, navigointiin voi käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja.

Pistekirjoituslaitteen näppäimet VoiceOver-toiminto
Vasen ylös + vasen alas Aktivoi poistonäppäimen
Oikea ylös + oikea alas Aktivoi rivinvaihtonäppäimen
Vasen ylös Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle
Vasen alas Panoroi pistekirjoitusta oikealle
Oikea ylös Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle
Oikea alas Panoroi pistekirjoitusta oikealle
Reititin Kaksoisnapauta valittua kohdetta
Tilareititin Laajennettu tilakuvaus päälle/pois

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleisiä pistekirjoituskomentoja

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.