Tietoja OS X Lion 10.7.5 -päivityksestä

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Lion 10.7.5 -päivityksestä.

OS X Lion 10.7.5 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Lionin käyttäjille. Siinä on yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia, jotka parantavat Macin vakautta, yhteensopivuutta ja suojausta.

Järjestelmän päivittäminen

Varmuuskopioi järjestelmä ennen päivityksen asentamista. Voit käyttää siihen Time Machinea.

Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla. Valitsemalla Omenavalikosta () Ohjelmiston päivitys voit automaattisesti tarkistaa Internetistä uusimmat Apple-ohjelmistot, kuten tämän päivityksen.

Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneen mukaan, kun asennus suoritetaan Ohjelmiston päivityksen avulla. Lisäksi jotkin päivitykset tulee asentaa ennen toisia, joten suorita Ohjelmiston päivitystä, kunnes Ohjelmiston päivitykseen tulee Ohjelmisto on ajan tasalla -viesti.

Voit ladata päivityksen asentajan manuaalisesti. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivulta.

Lisätietoja

OS X Lion 10.7.5 -päivityksessä on Gatekeeper, suojausominaisuus, joka suojaa Macia haittaohjelmilta.

Päivitys sisältää myös korjauksia, jotka

• korjaavat ongelman, jossa Launchpad järjestettiin uudelleen uudelleenkäynnistyksen jälkeen
  • parantavat Wi-Fin toimintavarmuutta iMacissa (loppuvuosi 2009 ja uudemmat)
  • korjaavat ongelman, joka koski SMB-palvelimelta hakemista Spotlightin avulla
  • parantavat yhteensopivuutta muodostettaessa yhteyttä Active Directory -palvelimiin
  • korjaavat ongelman toistettaessa ääntä, kun MacBook Air (vuoden 2012 puoliväli) on liitetty Thunderbolt-näyttöön
  • parantavat Active Directory -ohjelmia, jotka päivittävät tietokoneiden salasana- ja DNS-tietueita
  • päivittävät avainnipun oikein, kun 802.1X-salasana vaihdetaan
  • korjaavat ongelman, jonka vuoksi tekstikentät näkyivät mustina joissain ohjelmissa
  • säilyttävät iCal-tapahtumat siirryttäessä Microsoft Exchange Server 2010:een
  • ottavat käyttöön hallitun asetuksen käyttäjän ensisijaisen ryhmän perusteella
  • korjaavat ongelman, joka koski suojatun verkkosivuston käyttöä välipalvelimen kautta
  • parantavat yhteensopivuutta 802.1X-verkkojen kanssa todentamiseen käytetyn RSA-avaimen kanssa
  • parantavat yhteensopivuutta Centrify DirectControl -todentamisen kanssa
  • mahdollistavat automaattisen sisäänkirjautumisen NIS-tilille
  • tukevat @icloud.com-sähköpostiosoitteita
  • korjaavat joidenkin VGA-projektorien kuvassa esiintyneen ongelman, kun ne liitettiin joihinkin Mac-kannettaviin.

Tarkempia tietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on tällä verkkosivustolla.

Mac OS X 10.7.5:n lisäpäivitys

Mac OS X 10.7.5:n lisäpäivityksessä on seuraavat korjaukset:

• korjaa ongelman, jonka vuoksi Time Machine -varmuuskopioiden ottaminen voi kestää pitkään
  • korjaa ongelman, joka estää joidenkin kehittäjätunnuksella allekirjoitettujen ohjelmien avautumisen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.