Profile Managerin käyttämät portit macOS Serverissä

Profile Manager käyttää tiettyjä portteja laitteiden rekisteröintiin ja hallintaan.

Jos haluat käyttää Profile Manageria, sinun on varmistettava, että seuraavat portit ovat auki verkossasi.

Portti
Saapuva tai lähtevä
TCP/UDP

Kuvaus
2195, 2196 Lähtevä TCP Profile Manager 5.8 tai aiemmat käyttävät tätä push-ilmoitusten lähettämiseen.
2197 Lähtevä TCP Profile Manager 5.9 tai uudemmat käyttävät tätä push-ilmoitusten lähettämiseen.
5223 Lähtevä TCP Käytetään push-ilmoituspalveluun muodostetun pysyvän yhteyden ylläpitämiseen ja push-ilmoitusten vastaanottamiseen.
443 Saapuva TCP Mahdollistaa Profile Managerin ylläpitäjä- ja käyttäjäportaalien verkkokäyttöliittymän käytön. Varmenteiden myöntäjän rekisteröintioikeudet SCEP:n kautta macOS Server 5.9:ssä tai uudemmissa.

80

Saapuva

TCP

Varmenteiden myöntäjän rekisteröintioikeudet SCEP:n kautta macOS Serverin versioissa 5.3–5.8.
1640 Saapuva TCP Varmenteiden myöntäjän rekisteröintioikeudet SCEP:n kautta macOS Server 5.3:a aiemmissa versioissa.