Tietoja Leopardin suojauspäivitys 2012-003:n sisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Leopardin suojauspäivitys 2012-003:n sisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Leopardin suojauspäivitys 2012-003

• Internet-liitännäiset

Saatavuus: Mac OS X 10.5–10.5.8 (Intel).

Vaikutus: Adobe Flash Playerin vanhentuneet versiot poistetaan käytöstä.

Päivitys poistaa Adobe Flash Playerin käytöstä (jos se on 10.1.102.64 tai vanhempi) siirtämällä sen tiedostot uuteen hakemistoon. Päivitys tarjoaa mahdollisuuden asentaa Flash Playerin päivitetyn version Adoben verkkosivustosta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.