OS X: OS X:n palautuksen käyttämät portit ja palvelimet

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X:n palautuksen käyttämistä porteista ja palvelimista.

OS X:n palautus edellyttää pääsyä tiettyihin Internet-palvelimiin.

OS X:n asentaminen uudelleen OS X:n palautuksen tai Lionin Internet-palautuksen avulla edellyttää Internet-yhteyttä. Jos tietokoneesi on ulkoisen välipalvelimen tai palomuurin takana, verkon ylläpitäjän täytyy varmistaa, että DNS-selvitys toimii seuraavien palvelinten kanssa ja että voit muodostaa niihin yhteyden porttien 80 (HTTP) ja 443 (HTTPS) kautta:

osrecovery.apple.com
oscdn.apple.com

Huomautus: palvelinnimet saattavat saada eri IP-osoitteen eri käyttökerroilla.

Lisätietoja

OS X:n palautus lähettää Applelle tietokoneesi laitteistomallia koskevia tietoja, jotta se voi asentaa oikean käyttöjärjestelmän. Se ei lähetä tietoja, joista sinut voi tunnistaa.