Safari 5.1.7 ja Leopardin suojauspäivitys 2012-003

Tässä artikkelissa kerrotaan Safari 5.1.7:stä ja Leopardin suojauspäivitys 2012-003:sta.

Safari 5.1.7 (OS X Lion), Safari 5.1.7 (OS X Snow Leopard) ja Leopardin suojauspäivitys 2012-003 poistavat Adobe Flash Playerin vanhentuneet versiot käytöstä.

Adobe Flash Playerin vanhentuneissa versioissa ei ole uusia suojauspäivityksiä ja ne poistetaan käytöstä, jotta Macin käyttö on turvallista. Jos Safari 5.1.7 tai Leopardin suojauspäivitys 2012-003 löytää Flash Playerin vanhentuneen version järjestelmästä, näkyviin tulee valintaikkuna, jonka mukaan Flash Player on poistettu käytöstä. Valintaikkunasta voi siirtyä Adoben verkkosivustolle, josta voidaan ladata ja asentaa Flash Playerin päivitetty versio.

Lisätietoja

Jos Flash Playerin vanhentunut versio täytyy palauttaa käyttöön, toimi seuraavasti:

1. Siirry /Kirjasto/Internet Plug-Ins (Disabled) -kansioon.
  2. Vedä Flash Player.plugin -tiedosto /Kirjasto/Internet Plug-Ins -kansioon.
  3. Jos selain on käynnissä, sulje se ja käynnistä se uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.