Tietoja Flashback-poiston suojauspäivityksen turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Flashback-poiston suojauspäivityksen turvallisuussisällöstä.

Flashback-poiston suojauspäivityksen voi ladata ja asentaa Ohjelmiston päivityksen asetuksista tai Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Flashback-poiston suojauspäivitys

• Haittaohjelmien poisto

Saatavuus: Mac OS X 10.5–10.5.8.

Vaikutus: Flashback-haittaohjelman poistotyökalu suoritetaan.

Kuvaus: Tässä päivityksessä on haittaohjelman poistotyökalu, joka poistaa Flashback-haittaohjelman useimmat muunnelmat. Jos tietokoneesta löydetään Flashback-haittaohjelma, näkyviin tulee valintaikkuna, joka ilmoittaa käyttäjälle haittaohjelman poistosta. Käyttäjälle ei näytetä mitään viestiä, jos tietokoneessa ei ole haittaohjelmaa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.