Miten Macin saa sanomaan sarjanumeron

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Macin saa sanomaan sarjanumeron OS X Lionissa tai Mac OS X 10.6:ssa.

1. Varmista, että Macin äänenvoimakkuus on riittävä, jotta kuulet sarjanumeron.
  2. Pidä optionäppäintä painettuna ja valitse Omenavalikko () > Järjestelmän tiedot (tai Omenavalikko > Järjestelmän kuvaus Mac OS X 10.6:ssa).
  3. Paina komento-4 (⌘4) tai valitse Arkisto > Sano sarjanumero, niin Mac sanoo sarjanumeron.

Lisätietoja

Sarjanumero on myös Tietoja tästä Macista -ikkunassa.