Flashback-haittaohjelman poistotyökalun turvallisuussisältö

Tässä artikkelissa kerrotaan Flashback-haittaohjelman poistotyökalusta OS X Lionille.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Flashback-haittaohjelman poistotyökalu

• Haittaohjelmien poisto

Saatavuus: OS X 10.7 tai uudempi ilman Javaa.

Vaikutus: Flashback-haittaohjelman poistotyökalu suoritetaan.

Kuvaus: Tässä päivityksessä on haittaohjelman poistotyökalu, joka poistaa Flashback-haittaohjelman useimmat muunnelmat. Jos tietokoneesta löytyy Flashback-haittaohjelma, näkyviin tulee valintaikkuna, joka ilmoittaa käyttäjälle haittaohjelman poistosta. Joskus tietokone täytyy käynnistää uudelleen, jotta haittaohjelma voidaan poistaa kokonaan. Käyttäjälle ei näytetä mitään viestiä, jos tietokoneessa ei ole haittaohjelmaa. Päivitys on saatavilla OS X Lion -järjestelmille, joissa ei ole Javaa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.